Jaka to gra?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Tak z wiki. Pomyślałem, że jak nie po ang i przygodówka to pewnie wyszła tylko hiszpańsku albo tylko po niemiecku, więc szukałem po hiszpańskich studiach od przygodówek, zauważyłem że Pendulo Studios wydało też Runawaya, a była podpowiedź że "blisko", więc drogą dedukcji wybrałem jedną z trzech gier tego studnia, w które nie grałem, Yesterday jest nowe, screen wyglądał staro więc wybrałem Hollywood Monsters.
Myślałem jeszcze o polskich przygodówkach z lat 90, ale one były dużo brzydsze i zazwyczaj wychodziły także po ang.
Oddaję pytanie, bo wszystkie moje screeny wyszukuje w Google, nawet po przerobieniu.
Myślałem jeszcze o polskich przygodówkach z lat 90, ale one były dużo brzydsze i zazwyczaj wychodziły także po ang.
Oddaję pytanie, bo wszystkie moje screeny wyszukuje w Google, nawet po przerobieniu.
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 25 razy
Jak oddajesz, to ja wrzucę.

Wydaje mi się, że raczej będzie łatwo, bo interface'u nie wyciąłem(w sumie ciężko by było, bo jest "wtopiony" w grę), a jest dość charakterystyczny. Ale produkcja dość stara to może nikt jej nie zna
. Google nie znajduje, sprawdzałem tradycyjnie.

Wydaje mi się, że raczej będzie łatwo, bo interface'u nie wyciąłem(w sumie ciężko by było, bo jest "wtopiony" w grę), a jest dość charakterystyczny. Ale produkcja dość stara to może nikt jej nie zna

- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Dobre rozumowanie, ale szczerze myślałem, że pójdzie Wam znacznie szybciej. Skoro Chudy z Runaway był najbliżej, to można było założyć, że być może chodzi o developera, znane fanom przygodówek Pendulo Studios. Na ich stronie Wiki podano wydane przez nich gry. Skoro oficjalnie nie było angielskiej wersji, to prawdopodobnie mowa o starszej produkcji. A skoro to nie był Igor, to może następny tytuł. Na karcie HW na GRY-Online można przeczytaćMojlir pisze: Tak z wiki. Pomyślałem, że jak nie po ang i przygodówka to pewnie wyszła tylko hiszpańsku albo tylko po niemiecku, więc szukałem po hiszpańskich studiach od przygodówek, zauważyłem że Pendulo Studios wydało też Runawaya, a była podpowiedź że "blisko", więc drogą dedukcji wybrałem jedną z trzech gier tego studnia, w które nie grałem, Yesterday jest nowe, screen wyglądał staro więc wybrałem Hollywood Monsters.
A jak wpiszecie Hollywood Monsters pc free to w drugim rekordzie będzie link do sklepu FX Interactive, gdzie gra kosztuje 3€.GRY-Online pisze:Tytuł ukazał się na komputerach PC wyłącznie w hiszpańskiej oraz włoskiej wersji językowej. W sieci dostępny jest jednak nieoficjalny patch, zmieniający język gry na angielski.
Żeby ostatecznie to potwierdzić, sprawdzamy na YT HW intro i po niecałej minucie otrzymujemy taki obrazek:

Prościzna.