Darmowy skin do Widowmaker do gry Overwatch
http://www.kinguin.net/product/439692/o ... 016&r=3402
z kuponem NOIRE4FREE
Edit: Podobno tylko dla użytkowników premium :l
Gry darmowe/gry freeware - komentarze
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Patrząc po tym, że nic nie dostałem i po hejcie na tą strone w ichsiejszych komentarzach myślę, że się skończyłoLemistio pisze: https://www.worldofnerds.com/steam2016
Victor Vran, GIana Sisters: Dream Runners, Haven's Hope za darmo (jedno z tych) w PM po rejestracji
*edit wygląda na to że skończyły im się kody. Może dorzucą więcej.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Udało mi się wyrwać Giana Sisters zanim wrzuciłem posta

Nie kłopoczcie się, już go zużyłem

Nie kłopoczcie się, już go zużyłem

Ostatnio zmieniony 28 maja 2016, o 18:50 przez Lemistio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Na pewno były rozdawane kody, dużo tych gier się na SG pojawiło. Mi się nawet strona nie wczytywała więc po rejestracji temat olałem i też nic nie mam. Nie wiem czy kluczowym momentem nie było potwierdzenie założenia konta przez maila, o którym oczywiście zapomniałem 

- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Biorąc pod uwagę że niektórzy brali po 5 sztuk (widać na SG jeszcze przez godzinę są te giby) to się musiały skończyć.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2016, o 18:53 przez MerlinPL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Może z tego faktu że w końcu jest jakaś realna szansa na wygraną (dzisiaj przykładowo wygrałem). Cebulaki tworzyli po 500 kont i cały dzień losowali. Standardem było średnio 80 - 100 osób w każdym momencie, teraz jest około 20 - 25.
- Podziękował: 79 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
A to nie zdawałem sobie sprawy, że dochodziło do takich sytuacji (o ja naiwny...)
To w sumie dobrze zrobili:)
Pamiętam jak samemu mnie wkurzalo jak ewidentne multikonta na orlygift wygrywaly, teraz już się to na szczescie skończyło, ale wcale nie wygrywam częściej, bo strona bardzo zyskala na popularnosci...
To w sumie dobrze zrobili:)
Pamiętam jak samemu mnie wkurzalo jak ewidentne multikonta na orlygift wygrywaly, teraz już się to na szczescie skończyło, ale wcale nie wygrywam częściej, bo strona bardzo zyskala na popularnosci...