Euro 2016 - temat ogólny

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 2 razy

Na SatKurierze podali rozkład transmisji na niemieckich kanałach, oczywiście niekodowanych i w HD (ARD i ZDF, a Sat1 w SD):
Spoiler:pokaż
http://satkurier.pl/news/128628/euro-20 ... i-zdf.html

Nie przekopiowało mi się formatowanie, a ładnie kolorami podkreślili, które mecze w PL będą tylko na Polsacie Sport 2 i 3.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 0
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

Nawałka ogłosił szeroką kadrę!
Obrazek
Tu trochę lepiej może widać (szkoda że nie ma listy tylko same obrazki)
Spoiler:pokaż
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Nie wiem co tu robi Peszko i Dawidowicz, poza tym żadnych większych zaskoczeń. Mam nadzieję, że Ciołek tak tylko z braku laku i nie pojedzie, choć cieszyłbym się bardziej z powołania dla Szukały. Odpadną IMO Tytoń, Cionek, Dawidowicz, Peszko i Sobiech. A raczej mam nadzieję, że oni odpadną. Jeśli Peszko pojedzie kosztem np. Starzyńskiego, a Sobiech Stępińskiego, to będzie mi bardzo przykro. Jak znam życie to powoła Cionka i Sobiecha bo im wyszły ostatnie dwa mecze i będzie klapa gdyby ktoś podstawowy złapał kontuzję.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Ja mówie Polacy go home... bo tak się to skończy :D
Awatar użytkownika
Zbanowany
Kontakt:

KoszMareQ pisze: Nie wiem co tu robi Peszko i Dawidowicz, poza tym żadnych większych zaskoczeń. Mam nadzieję, że Ciołek tak tylko z braku laku i nie pojedzie, choć cieszyłbym się bardziej z powołania dla Szukały. Odpadną IMO Tytoń, Cionek, Dawidowicz, Peszko i Sobiech. A raczej mam nadzieję, że oni odpadną. Jeśli Peszko pojedzie kosztem np. Starzyńskiego, a Sobiech Stępińskiego, to będzie mi bardzo przykro. Jak znam życie to powoła Cionka i Sobiecha bo im wyszły ostatnie dwa mecze i będzie klapa gdyby ktoś podstawowy złapał kontuzję.
W miejsce Dawidowicza Szukała albo Dąbrowski, fajnie że Nawałka myśli o przyszłości, szkoda tylko że przyszłość to obrońca z rezerw Benfici. Miejsce w kadrze dla Sobiecha i Cionka po ich ostatnim zrywie mnie niezbyt zdziwiło, Peszko z braku laku.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Mniejsza z tym Dawidowiczem, bo wiadomo, że Euro obejrzy sprzed TV, niech sobie chociaż poużywa na zgrupowaniu. xD Bardziej mnie martwi to, że ktoś z pary Cionek/Sobiech pewnie na Euro pojedzie, a żaden nie zasługuje. To że Sobiech trafił dwie bramki dla najgorszej drużyny Bundesligi, a Cionek zagrał dwa mecze i został wybrany do drużyny kolejki z drugiej najgorszej defensywy to może i pozytywne symptomy, tylko - na Boga - czemu akurat miesiąc przed Euro? Nawałka jest w stanie wziąć tę dwójkę tylko za to, a potem będą gwałcić futbol. :c

A od Peszkina lepsze statystyki ma Pawłowski, Kucharczyk, Żyro, choć nie gra (xD) i Małecki (xDDD), dlaczego więc ten jeździec bez głowy?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Dawidowicz to będzie taki Pazdan A.D. 2008 - jest w kadrze to jest, a że i tak nie zagra ani minuty to inna sprawa.
Mi bardzo szkoda Szymka Pawłowskiego - chłopak wypluwa płuca w tym Lechu, atakuje z każdej możliwej strony i ciągnie grę całej drużyny. Kiedy widzę na liście nazwisko Peszki, a nie jego, to mnie zaczyna wręcz trząść. Ale Nawałka jakoś nigdy nie miał do niego przekonania, więc nie dziwi jego brak w kadrze zmontowanej ze "sprawdzonych ludzi".
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

KoszMareQ pisze: A od Peszkina lepsze statystyki ma Pawłowski, Kucharczyk, Żyro, choć nie gra (xD) i Małecki (xDDD), dlaczego więc ten jeździec bez głowy?
Nie no nie przesadzajmy,
akurat z tych co wymieniłeś to Peszko najbardziej się nadaje, ma więcej doświadczenia od Pawłowskiego a to się może przydać a pozostali :

Żałosny Kucharczyk
Gwiazdor Małecki
Niegrający Żyro
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Jedzie ktos na jakis mecz? Ja z kumplami lecimy na Anglia - Walia. Juz odliczam dni. Szkoda, ze Wellbeck odpadl ostatnio. Mam nadzieje, ze Hodgson zagra Kanem i Vardym z przodu ale pewno odwali jakas glupote typu Rooney na CAM albo jeszcze na skrzydle...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

reaper pisze:
KoszMareQ pisze: A od Peszkina lepsze statystyki ma Pawłowski, Kucharczyk, Żyro, choć nie gra (xD) i Małecki (xDDD), dlaczego więc ten jeździec bez głowy?
Nie no nie przesadzajmy,
akurat z tych co wymieniłeś to Peszko najbardziej się nadaje, ma więcej doświadczenia od Pawłowskiego a to się może przydać a pozostali :

Żałosny Kucharczyk
Gwiazdor Małecki
Niegrający Żyro
Jednocześnie ci wszyscy pozostali mają dużo lepsze ratio od Peszki w ostatnich miesiącach. :trollface: Wiadomo, że Żyro ma kontuzję, Małecki by zniszczył szatnię od środka, a Kucharczyk jest równie niepewny co Peszko, ale Pawłowski za Peszkę to całkiem logiczne posunięcie, szczególnie, że jako jedyny ciągnął Lecha po odejściu Hamy. A on nie dostaje nawet poważnej szansy w reprezentacji, mając za rywali na skrzydłach Peszkę czy Wszołka, a na 10 Kapustkę czy Starzyńskiego. Tak po ludzku mi przykro.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Nie wiem co tam robi Cionek i Peszko, w moim mniemaniu taki turniej to dla nich za wysokie progi, mam też wątpliwości co do Salamona, który nie jest zbyt ograny w reprezentacji Nawałki. Dziwi mnie też trochę brak Szukały, który był ważną postacią w eliminacjach, ale w sumie sam do tego doprowadził nieprzemyślanymi zmianami klubów. Trochę szkoda, że trener nie pokusił się o powołanie dla Marcina Wasilewskiego... niby to już czas na sportową emeryturę, ale ktoś o takim doświadczeniu mógłby się przydać nawet jeśli nie na boisku to w szatni. Mimo wszystko nie wygląda to źle, oby tylko ominęły nas kontuzje, a trener zbytnio nie przeciążył naszych piłkarzy tak jak to miało miejsce za rządów Franciszka Smudy.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Prawdziwie europejskie standardy cenowe

Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

strielok_lowca pisze: Jedzie ktos na jakis mecz? Ja z kumplami lecimy na Anglia - Walia. Juz odliczam dni. Szkoda, ze Wellbeck odpadl ostatnio. Mam nadzieje, ze Hodgson zagra Kanem i Vardym z przodu ale pewno odwali jakas glupote typu Rooney na CAM albo jeszcze na skrzydle...
Jedziesz za kasę którą zarobiłeś oszukując innych userów z tego forum i pewnie innych?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Kontakt:

mikrawiec pisze:
strielok_lowca pisze: Jedzie ktos na jakis mecz? Ja z kumplami lecimy na Anglia - Walia. Juz odliczam dni. Szkoda, ze Wellbeck odpadl ostatnio. Mam nadzieje, ze Hodgson zagra Kanem i Vardym z przodu ale pewno odwali jakas glupote typu Rooney na CAM albo jeszcze na skrzydle...
Jedziesz za kasę którą zarobiłeś oszukując innych userów z tego forum i pewnie innych?
Ach, widzę, że zdążył innych naciągnąć.... ja wtopiłem 30zł :|
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

No i jak wykupujecie pakiecik? ceny z kosmosu, wprawdzie mam CP, ale nie ten wymagający pakiet, więc odpada, a do końca umowy mam 7 miesięcy.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Kontakt:

Nawiasem mówiąc Eleven i Eleven Sports można już oglądać w Polsacie. Szkoda tylko, że za same te 2 kanały trzeba płacić 15 zł/miesiąc. Jak ktoś chce resztę kanałów sportowych musi płacić za kolejny pakiet, jak ktoś chce Euro to kolejny...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

nie widzial ktos jakiejś gazety z dodatkiem euro2016 w ktorej by byl plakat czy jakas ksiazeczka z tabelami w ktore mozna wpisywać wyniki spotkań?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Nie wolisz zaczekać do połowy czerwca, kiedy Przegląd Sportowy prawdopodobnie wypuści turniejowy Skarb Kibica?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

moge zaczekać - wolalbym kupić ladnego gotowca do wypelniania wyników i tabelek ale ostatecznie zrobie sobie w excelu i wydrukuję
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

reaper pisze: Prawdziwie europejskie standardy cenowe

Obrazek
Wkur...rza mnie to i to mocno. Człowiek nawet mając kablówkę gdzie można połączyć C+ pełny pakiet, do tego można mieć w niej np. pakiet sportowy z Polsatami i tak jest traktowany jak idiota. Bo niezależnie co wykupisz to nagle dochodzi Eleven, który pokazuje te same ligi co wcześniej Canal+ tylko teraz rozbite na C+ i na Eleveny Łącznie cena jest większa bo dopłacamy za Eleveny, a C+ nie staniał żeby się to wyrównało. I przy jakiś imprezach Polsat odwali taki numer i nawet ich klienci muszą dopłacić czy przedłużyć umowę. Niby jest konkurencja, ale z drugiej strony jest dziwne rozdrabianie oferty, możesz mieć różne pakiety dodatkowe, premium, a i tak np. przy Euro musisz dopłacić. Ja już sobie odpuszczam takie zagrywki i wole nie obejrzeć / poszukać w internecie czy innej transmisji. No, ale znamy to z rynku gier, DLC itp.
ODPOWIEDZ