Spoiler:pokaż
Nie przekopiowało mi się formatowanie, a ładnie kolorami podkreślili, które mecze w PL będą tylko na Polsacie Sport 2 i 3.
W miejsce Dawidowicza Szukała albo Dąbrowski, fajnie że Nawałka myśli o przyszłości, szkoda tylko że przyszłość to obrońca z rezerw Benfici. Miejsce w kadrze dla Sobiecha i Cionka po ich ostatnim zrywie mnie niezbyt zdziwiło, Peszko z braku laku.KoszMareQ pisze: Nie wiem co tu robi Peszko i Dawidowicz, poza tym żadnych większych zaskoczeń. Mam nadzieję, że Ciołek tak tylko z braku laku i nie pojedzie, choć cieszyłbym się bardziej z powołania dla Szukały. Odpadną IMO Tytoń, Cionek, Dawidowicz, Peszko i Sobiech. A raczej mam nadzieję, że oni odpadną. Jeśli Peszko pojedzie kosztem np. Starzyńskiego, a Sobiech Stępińskiego, to będzie mi bardzo przykro. Jak znam życie to powoła Cionka i Sobiecha bo im wyszły ostatnie dwa mecze i będzie klapa gdyby ktoś podstawowy złapał kontuzję.
Nie no nie przesadzajmy,
Jednocześnie ci wszyscy pozostali mają dużo lepsze ratio od Peszki w ostatnich miesiącach.
Wkur...rza mnie to i to mocno. Człowiek nawet mając kablówkę gdzie można połączyć C+ pełny pakiet, do tego można mieć w niej np. pakiet sportowy z Polsatami i tak jest traktowany jak idiota. Bo niezależnie co wykupisz to nagle dochodzi Eleven, który pokazuje te same ligi co wcześniej Canal+ tylko teraz rozbite na C+ i na Eleveny Łącznie cena jest większa bo dopłacamy za Eleveny, a C+ nie staniał żeby się to wyrównało. I przy jakiś imprezach Polsat odwali taki numer i nawet ich klienci muszą dopłacić czy przedłużyć umowę. Niby jest konkurencja, ale z drugiej strony jest dziwne rozdrabianie oferty, możesz mieć różne pakiety dodatkowe, premium, a i tak np. przy Euro musisz dopłacić. Ja już sobie odpuszczam takie zagrywki i wole nie obejrzeć / poszukać w internecie czy innej transmisji. No, ale znamy to z rynku gier, DLC itp.