tak mi bło najwygadniej zeby wyciac przy okazji to czego nie chcialem pokazac ;D
Okazyjne ceny z serwisów wish, jd.com i tym podobnych.
bambus199810 pisze:Pomyślałem, że można troche rozluźnić atmosferę, ale jak widać nie każdy ma takie poczucie humoru co ja :X Nie, nie nabijam postów, nie wiem nawet w jakim celu się to robi
https://www.wish.com/c/55d4299c7a8364397816e189 PięknyNa obrazku ;p Nie wiem gdzie się podział kolega od zdjęć.
Co do tego zegarka co dałeś link:
narzeczona zamówiła jakiś czas temu dwa takie same(czarny i biały), tylko że na aliexpressie, cena 1,63$ za sztukę z darmową wysyłką oczywiście. Więc wychodzi nieco taniej, po obecnym kursie dolara 6,30zł na wish 8zł.
/edit 24 kwietnia zamówienie było, więc ~2 tygodnie szło, dzisiaj wyjąłem ze skrzynki.
Okay, już się uploadują.
Ogólnie to te zegarki są kobiece tak na pierwszy rzut oka, chyba, że na bardzo chudą rękę. Tarcza zegarka jest w miarę mała, pasek też nie jest zbyt szeroki. Dla porównania zrobiłem zdjęcie też tarczy "zwykłego" zegarka.

Zegarki działają, nie wiem czy dobrze mierzą czas

łapaj:
http://imgur.com/a/puIG3
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Przyszedł do mnie mail że będzie zwrot za te słuchawki.Primo pisze: Jeszcze zaryzykowałem i zamówiłem dzisiaj to oto dziadostwo. Ciekawe o ile w ogóle wyślą cto czy przyjdą podróby czy raczej oryginalne
http://pl.aliexpress.com/item/1PC-Ear-S ... 33544.html
O ciekawe
Ja napisałem do sklepu czy w ogóle mają zamiar je wysłać i w piątek dostałem komunikat, że paczka jedzie. Cóż najwyżej trzeba będzie otworzyć spór
Edit: Coś nie umiem skorzystać z tej chińskiej strony pocztowej, albo mają coś zepsute albo faktycznie nie ma takiego numeru

Edit: Coś nie umiem skorzystać z tej chińskiej strony pocztowej, albo mają coś zepsute albo faktycznie nie ma takiego numeru
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Witam! Zamówiłem też zegarek smart watch i spokojnie czekam na dostawę. W ten sam dzień zamówiłem pieć innych rzeczy i do tej pory przyszły cztery. Kilka dni temu pisałem do pomocy, o dziwo odpowiadają szybko i sprawnie. Mogłem otrzymać zwrot pieniędzy lub ponowne wysłanie towaru , któremu minął określony termin dostawy. Produkt jednak przyszedł z dwudniowym opóźnieniem. Więc myślę że nie ma co się martwić, czy produkt przyjdzie. Bardziej obawiam się o jakość. 

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
Nie było problemów na granicy?mariohyper pisze: Witam! Zamówiłem też zegarek smart watch i spokojnie czekam na dostawę. W ten sam dzień zamówiłem pieć innych rzeczy i do tej pory przyszły cztery. Kilka dni temu pisałem do pomocy, o dziwo odpowiadają szybko i sprawnie. Mogłem otrzymać zwrot pieniędzy lub ponowne wysłanie towaru , któremu minął określony termin dostawy. Produkt jednak przyszedł z dwudniowym opóźnieniem. Więc myślę że nie ma co się martwić, czy produkt przyjdzie. Bardziej obawiam się o jakość.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
czy to już ten czas kiedy należy robić zwrot z wisha? Co do zegarka to w komentarzach sklepu widzę, że komuś doszedł, ale był lekko uszkodzony, jeszcze inni pisali o problemach ze zwrotem pieniędzy