Cdp.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Dziś premiera Star Fox na Wii i przesyłki w sortowni nadal. Chyba powinniście dopracować realizację zamówień pre-orderów bo znowu coś nie tak ;/ W soboty chyba Kiosk w ruchu nie pracuje w dostarczaniu przesyłek ?!
- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
Sprawdzajcie i częściej się kontaktujcie. Ja też mam problem, choć innego typu:
Dziś otrzymałem przesyłkę z "wygraną" w konkursie SuperHot.
http://lowcygier.pl/giveawaye/giveaway- ... 4xbox-one/
Niestety z przykrością muszę napisać, że zamiast nagrody otrzymałem towar zastępczy z chyba tzw. "magazynowy" czyli taki, którego widocznie nikt nie kupuje. :/
Jest to film dokumentalny na BluRay (nie mam odtwarzacza) https://cdp.pl/thank-you-for-playing-ku ... jalna.html
Sorry, ale tak wielka i renomowana firma jak CDP, mogła się jakoś postarać bardziej. Rozumiem, że nie ma mojej nagrody to mi jej nie stworzą, ale niechby rekompensata była jakaś ciekawa dla łowców. Abstrahuję od faktu, że w konkursie nie było regulaminu z informacją o innej nagrodzie. Wiedźmin 3 to pewnie byłaby zbyt duża rekompensata (Nawet kupiłem w CDP Edycję Kolekcjonerską) ale już Deponia Doomsday. wydaje się nagrodą nie rujnującą budżetu cdp.pl. Konkurs zamiast dać radość pozostawił we mnie niesmak

- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Jestem zainteresowany pudełkiem Trylogii Wiedźmina na PC. Mam już wszystkie części na kilku platformach jednak chciałbym tez pudełko o ile jest ładne. Zatem co się kryje pod tym tajemniczym zdjęciem czerwonego pudełka. Posiadacie więcej zdjęć tej edycji ?