u mnie przy argentyńskiej wywala od razu, że niedospne
Algunos productos en su carrito parecen no estar disponible en su país
Próbowałem kupić dwa DLCki do BL2, ale wywalało przy próbie płatności. Zarówno kartą jak i PayPalem. Hola ustawiona na Brazylię...
To jeszcze o niczym nie świadczy.
Obecnie raczej mało (przynajmniej z tych na które trafiam) gier przechodzi z naszym PP. Zdecydowanie większa szansa na zakup VPN + argentyński PP, ale są również przypadki, że i to nie pomaga - wtedy pozostaje chyba już tylko ktoś na miejscu.alvaro pisze: Wiem, że może nie do końca związane z tematem, ale dość dawno, nawet bardzo dawno nie kupowałem nic na nuuvem. Jak to teraz wygląda? Przypominam sobie, ze swego czasu miałem chrapkę na Max Payne 3, ale właśnie nie przeszedł mi PP i sobie odpuściłem. Jak to działa teraz? Część kluczy przechodzi na polskim PP? Jest coś na wzór region locka oddzielnie dla gry i oddzielnie dla płatności? A jak wygląda płatność kartą? Również chodzi o sam fakt, gdzie karta jest zarejestrowana? Jakby ktoś mógł napisać parę słów będę wdzięczny.
Na steamdbb pojawiły się informacje o Stellaris:forby pisze: Panowie, macie jakieś wiadomości na temat możliwego problemu z aktywacją gry Stellaris http://www.nuuvem.com/item/stellaris ? Szukam jakieś dobrej ceny na tą grę
do piatku masz jasiu czas na odzew w sprawie nr konta i i zrobienie przelewu. potem leci skan płatności do nuve i steam. bede sie starał o blokade klucza. ebany gimbus.