to moze jednak wezme ^^
Yuplay.ru - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Po dodaniu do koszyka cena zmienia się na 299 rubli..Shyver pisze: Gothic Universe w promocji za 74 ruble (~4,40zł)
Marcin89 pisze:Po dodaniu do koszyka cena zmienia się na 299 rubli..Shyver pisze: Gothic Universe w promocji za 74 ruble (~4,40zł)
U mnie nie zmienia, ale to cale RBK money nie akceptuje platnosci kredytowka. Da sie to jakos obejsc albo w inny sposob zaplacic? Czyli jak wy placiliscie, ze dzialalo.
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Nie mam pojęcia, sam do tej pory używałem wyłącznie RBK Money. Ktoś może lepiej orientuje się w sytuacji i korzystał z jakiejś innej metody płatności? Jeżeli RBK Money wypadło na stałe, a inne metody nie działają, to chyba pozostaje pożegnać się z yuplay.ru.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
Zależy do tytułu. Zauważyłem brak możliwości płacenia RBK przy grach do których nie mają kluczy (inne płatności też nie działają, ale są do wyboru). Jeżeli w koszyku jest przynajmniej jeden taki tytuł to RBK znika.
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Dobra, fałszywy alarm, chyba ogarniam już, o co chodzi. Nie widzę RBK w momencie, kiedy próbuję kupić grę, którą już kiedyś u nich kupowałem. W momencie, gdy wrzucam coś, czego wcześniej nie brałem wszystko jest ok.
EDIT:
Powyższe tłumaczenie też trzyma się kupy
EDIT:
Powyższe tłumaczenie też trzyma się kupy