DOOM
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Czy w dzisiejszych czasach jeszcze kogoś to dziwi? Widocznie dla ludzi majtki i pistolecik o takiej wartości, która była kiedyś ceną połowy gry, to fajna sprawa. W trakcie powinni jeszcze uznać, że jest to warte znacznie więcej, i jak teraz nie kupi się przepustki w promocji to później będzie trzeba na nią wydać 2x tyle. A ludzie i tak kupią 

- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Jak tam wrażenia po becie? Póki co zagrałem jeden meczyk TDM i mam mieszane uczucia. Pierwsze co mi się nie spodobało to komentator, gada po polsku i jest beznadziejny... Grafika wygląda OK ale beta niestety nie pozwala na jakąś głębszą ingerencję w opcje graficzne. Poza tym gra nie działa płynnie, steamowy licznik fpsów pokazuje u mnie stałe 60 klatek ale spadki płynności są odczuwalne. Pod względem gameplayu mocno się rozczarowałem, oczekiwałem bardziej klasycznego FPSa w stylu Q3 czy UT. Nie ma zbierania broni, jesteśmy skazani tylko na dwie giwery które wybierzemy sobie przed meczem :/
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Gdyby to była zwykła rozpierducha po sieci ale chyba trochę przesadzili i nawalili tych rzeczy... poziomy, kawałki pancerza, wzorki, kolorki i inne czary mary. Trochę pograłem, nie było źle i miejmy nadzieję, że ten multi to będzie naprawdę sam dodatek do dobrej gry.
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Wróciły wspomnienia z 1999 roku.
Niestety ale obecnie mamy 2016 i więcej frajdy daje mi jednak Battlefield czy Call of Duty w multi niż ten "nowy" Doom.
Dokładnie. Cała frajda jaką dawały Quake-i czy UT to było wyuczenie się mapy i ogień po broń w miejsce gdzie się respiła. I przede wszystkim ta rozgrywka była jakaś szybsza.
Gra nie ma i zapewne nie będzie miała VACa lub innego AC a w dzisiejszych czasach to już w dniu premiery pojawiają się oszuści i każdemu szybko odchodzi ochota na multi.
I? Miałki jest ten system. Cały fun jest wtedy gdy bronie i amunicja do nich są rozlokowane na mapie.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2016, o 22:32 przez MerlinPL, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękował: 104 razy
- Podziękowania: 48 razy
- Kontakt:
Wszyscy narzekacie na polskiego lektora, a angielski jest lepszy?
Jak przełączyłem język i usłyszałem angielskiego to zamarłem. Jest tak samo gni@@@@@ty jak ten nasz, dosłownie emocje jak podczas zapowiadania pociągu osobowego (to akurat wiem co mówię).
Co do samej gry - to przy poprzedniej becie zacząłem się zastanawiać czy jednak kupić pre-order, gdzie dla przykładu po pierwszych zapowiedziach (trailerach itp.) byłem w takim amoku, że to był dla mnie "must have".
Podczas ogrywania tej bety decyzja zapadła jak zobaczyłem, że dalej nie naprawili błędu z SLI. Dla niewtajemniczonych gra obsługuje SLI, niby wykorzystuje 70%-80% mocy obu kart, ale fps miałem między 40-50. Jak wyłączyłem drugą kartę dziwnym trafem miałem cały czas 60fps przy tych samych ustawieniach. Raczej wątpię żeby do premiery to naprawili.
A jak wczoraj doczytałem że Season Pass będzie zawierał tylko dodatki do multi, to podziękowałem. Nie dostaną moich pieniędzy, przynajmniej nie na początku.
Jak dla mnie gra w której multi powinno być dodatkiem, w której liczyłem ostro na tryb single, a jest promowane głównie to pierwsze. Poczekam cierpliwie na pierwsze recenzje i opinie.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Bo bez względu na język, lektor powinien mieć głos Belzebuba, a nie sprzedawcy Ubezpieczeń na Życie

- Podziękował: 106 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
To może John Romero zrobi jakiegoś dobrego FPS-a ( ;P ) ? Bo on właśnie wrócił xD
https://www.youtube.com/watch?v=sbDQSOmwA20
https://www.youtube.com/watch?v=sbDQSOmwA20