Premium Games [Cenega Poland]

Okazyjne ceny gier z dystrybucji pudełkowej, wyprzedaże w Biedronce, tanie serie wydawnicze.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

rkrd pisze: Nieźle, szkoda tylko, że ta seria cenowo jest totalnie nie opłacalna, jak ostatnio widziałem Hitmana Absolution w Empiku za 70 pln to prawie parsknąłem śmiechem.
W empiku u mnie od roku jest Portal 2 za 150 złotych : D

Fallout będzie steam czy nie wiadomo?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Fallout New Vegas jest SteamWorks, więc raczej będzie na steama nawet w wersji kompletnej :]
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Dishonored mam. Tutaj jest blokada na samą polskę, więc jeszcze gorzej niż pudełkowy rzut premierowy. Fallout New Vegas wydanie kompletne. Na to osobiście czekałem. Przy następnym 2 w cenie 1 biorę Fallout 3 ze wszystkimi dodatkami + Fallout New Vegas Wydanie Kompletne. Mrrr...
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

No to będzie dylemat czy brać Fallout NV + Dark Souls czy + Fallout 3... :D
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

@mrkroonos - a Fallout 3 od Cenegi nie był przypadkiem wykastrowany z GfWL? Jak tak, to chyba wybór jest prosty...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Hemiq pisze: @mrkroonos - a Fallout 3 od Cenegi nie był przypadkiem wykastrowany z GfWL? Jak tak, to chyba wybór jest prosty...
Znaczy, że co? Czyli ma brać Fallouta 3?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Przecież już premierówki były znacznie taniej. Zastanawiam się czy ktoś tam czasem w tej cenedze myśli czy po prostu tyle jeleni to kupi.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Chyba jeszcze długo nikt nie przebije promocji w Saturnie - Risen 2 po 4 zł :E Chętnie bym zagrał, ale nie za taką cenę, poczekam na spad do PO.
Awatar użytkownika
Łowca

Witam,

A ja mam pytanie do kogoś kto kupił "Fallout 3 Game Of The Year Edition" w Premium Games. Czy dodają do tego klucz Steam? "Fallout New Vegas" można/trzeba aktywować na Steam, jednak na pudełku od "Fallout 3 Game Of The Year Edition" nie ma o tym ani słowa dlatego zastanawiam się czy też dają klucz czy jednak nie?

Trochę to bez sensu jeśli jedną część mogę aktywować na steam a drugą nie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 34 razy
Kontakt:

Mam tą edycję, nie instalowałem co prawda, ale do Steama się nie dodaje.
arvenil pisze: Trochę to bez sensu jeśli jedną część mogę aktywować na steam a drugą nie.
Czemu bez sensu? New Vegas to gra steamworks, więc przypisanie do konta jest przymusowe. Trójka ma inny DRM. Chcesz mieć na Steamie, to kupujesz tam, chcesz polską wersję, to idziesz do sklepu po pudełko Cenegi ;)
Awatar użytkownika
Łowca

Uhm, ale New Vegas właśnie tak kupiłem czyli poszedłem do sklepu po pudełko cenega i był tam kod steam ;) Moje pytanie czy do podstawowej też dają kod? Nie czy wymagają ale czy dają?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

arvenil pisze: Uhm, ale New Vegas właśnie tak kupiłem czyli poszedłem do sklepu po pudełko cenega i był tam kod steam ;)
Uhm, jak gra Steama wymaga, to obojętnie gdzie i w jakiej formie byś jej nie kupił, to kod Steam będzie bo musi być. Koniec kropka.
arvenil pisze: Moje pytanie czy do podstawowej też dają kod? Nie czy wymagają ale czy dają?
Trójka nie wymaga Steama to i kodu do niego nie ma, nawet jako opcji. Cenega ani żadna inna firma nie jest altruistą. A tak przy okazji to NV nie jest dodatkiem do F3 :geek:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Klaymen pisze:
arvenil pisze: Uhm, ale New Vegas właśnie tak kupiłem czyli poszedłem do sklepu po pudełko cenega i był tam kod steam ;)
Uhm, jak gra Steama wymaga, to obojętnie gdzie i w jakiej formie byś jej nie kupił, to kod Steam będzie bo musi być. Koniec kropka.

Oj nie zawsze np. Taki Napoleon: Total War od Empire wszystkie części są podłączone do steama ale w Rosji wyszła jakaś re-edycja która nie wymaga steam, oczywiście większość gier które premierowo miały wymagany steam w re-edycjach też pewnie będą go wymagały ale nie zawsze.
Awatar użytkownika
Łowca

Klaymen pisze: Trójka nie wymaga Steama to i kodu do niego nie ma, nawet jako opcji.

Opcja jest - kupić bezpośrednio na Steam.
Klaymen pisze: Cenega ani żadna inna firma nie jest altruistą.

No to Ci, wg Ciebie, "altruiści" nie zarobią na mojej kopii i pewnie jeszcze paru innych ludzi którzy wolą mieć gry na Steamie - poczekam więc na jakąś promocję tam (tak, tak wiem, drm i właściwie to nie posiadam tych gier na Steam tylko dostęp do nich - co nie zmienia faktu, że wygoda wygrywa).

Dzięki wielkie wszystkim za odpowiedzi i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

BLooDek pisze: Oj nie zawsze np. Taki Napoleon: Total War od Empire wszystkie części są podłączone do steama ale w Rosji wyszła jakaś re-edycja która nie wymaga steam,
A może to był jeden z tych słynnych piratów? ;) Pełno u nich tego... W każdym razie wyjątek potwierdzający regułę.

Swoją drogą jedyną grą, którą ja znam i daje wybór użytkownikowi czy chce grać z DRM czy nie to wydana nie tak dawno antologia Divinity, na płytce jest wersja DRM-Free i dołączany kod Steam, dla tych którzy chcą.
arvenil pisze: Opcja jest - kupić bezpośrednio na Steam.p
Oczywiście, możesz też kupić w innym sklepie oferującym kod Steam, mnie chodzi, że kupując grę w pudełku takiej możliwości po prostu nie masz.

A gdzie kupisz i jaką wersję preferujesz to już twoja sprawa :) Ja tam generalnie do Steama czy innych podobnych DRMów nie mam nic, jak chcę kupić jakiś tytuł to nie odmawiam go sobie bo Origin czy Uplay.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

A oprócz powyższego do PG lądują również:
XCOM Enemy Unknown http://www.ultima.pl/xcom_enemy_unknown_pl_npg/i12002/
NBA 2K13 http://www.ultima.pl/nba_2k13_npg/i12364/
Saints Row 3 The Full Package http://www.ultima.pl/saints_row_3_the_f ... pg/i12829/

Z kolei do PKK ląduje sama podstawka przygód Świętych
http://www.ultima.pl/saints_row_3_pl_pkk/i10854/
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 17 razy
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Fajnie, fajnie, o ile kosztowałyby po 30zł, bo po tyle powyższe tytuły można kupić już od dawna :P
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Prędzej czy później będą promocje 2 w cenie 1 więc będzie można śmiało zgarnąć.
ODPOWIEDZ