Cdp.pl - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz

Za zakupy zrobione 21.03 o godzinie 16:49 nic, a nic...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 25 razy

cdp.pl pisze: Mamy nadzieję, że prezenty się podobały :)
A to były różne? Myślałem, że każdy dostał to samo. Mnie tam prezent, jaki by nie był, podoba się zawsze. Wszak mogłem nie dostać nic, a tu miła niespodzianka, także tak, podobał się ;)
Poniżej info z naszego facebooka o konkursie, może będziecie zainteresowani:
"Skorzystałeś z naszej giermaszowej oferty i znalazłeś upominek w swojej paczce? Zrób zdjęcie zakupom wraz z otrzymanym gadżetem i opublikuj je na Facebooku z hasztagiem ‪#‎wielkigiermasz‬ do czwartku 31.03., a otrzymasz od nas dodatkowy prezent – grę w wersji cyfrowej!"
Można wiedzieć co to będzie za gra w wersji cyfrowej, bo nie wiem czy warta zachodu? ^^
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Takelot pisze: Ja też dostałem upominek :tak:
Mnie też przysłali, a się nawet nie spodziewałem :macha:
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Kurde z tym upominkiem też się nie załapałem, a ostro pojechałem z zakupami. Liczyłem, że chociaż kody na legendarne ptaki rzucą do zamówienia z kategorii 3DS, bo sklepy dostały z tego widziałem.

Ciągle za mną chodzi koszulka, a nawet dwie. Szkoda, że nie ma u was wszystkich wzorów z Jinx'a.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 28 razy
Kontakt:

Chyba nie uwzględniliście zmiany czasu, bo giermasz miał trwać do dzisiaj do 10:00, a są jakieś problemy z dodawaniem rzeczy do koszyka i już nie można kupić ze zniżką z paypala.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

cdp.pl pisze:
KQuest pisze:
RaiL pisze: Dziękuję za prezent dołączony do mojego zamówienia z Giermaszu ;)
to w moich pięciu nic nie było :(
Prezenty były dodawane dla pierwszych 500 klientów, którzy skorzystali z promocji i zamówili dowolne produkty z Wielkiego Giermaszu.
Wybaczcie, że tak odkopię, ale to zabawna sprawa jest. zamówiłem cztery paczki 21.03, potem jedną 23.03, a następnego dnia zamówiłem jeszcze jedną, tym razem dla znajomej (we wszystkich było po jednym produkcie z Giermaszu). Przed Świętami odebrałem swoje 5 paczek z kiosku i nie znalazłem w nich nic poza tym co zamówiłem. Dzisiaj dowiedziałem się, że znajoma właśnie odebrała swoją paczkę (tę zamówioną najpóźniej) i że był w niej prezent. Nie ubolewam nad tym, że nie dostałem niczego w tych pięciu paczkach. Piszę tylko po to żeby zaznaczyć, że coś tu było nie tak, bo jeśli rzeczywiście by to było pierwszych 500 klientów (albo zamówień) to prezentu na pewno nie byłoby w paczce, którą zamówiłem jako ostatnią
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

No i co z tymi nagrodami za hasztag wielkigiermasz na facebooku?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

https://cdp.pl/koszulka-the-elder-scrol ... dziez.html

Ta koszulka to w końcu rozmiar XL, czy XXL?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Kiedy dokładne info podacie co do nowej-starej (ale brzydkiej jak noc) eXtra klasyki?
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... 44#p272439
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

Kimedis pisze: https://cdp.pl/koszulka-the-elder-scrol ... dziez.html

Ta koszulka to w końcu rozmiar XL, czy XXL?
Na prawej belce masz możliwość wyboru rozmiarów.

Frytq pisze: No i co z tymi nagrodami za hasztag wielkigiermasz na facebooku?
Jeżeli nie dostałeś jeszcze kodu to zapraszamy do kontaktu via. facebook

Hemiq pisze: Kiedy dokładne info podacie co do nowej-starej (ale brzydkiej jak noc) eXtra klasyki?
http://lowcygier.pl/forum/viewtopic.php ... 44#p272439
Jutro przekażemy wszystkie informacje :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Dałoby radę coś więcej dowiedzieć się od Was na temat odświeżonej wersji Extra Klasyki? Każde informacje będą mile widziane, chociaż jestem pewien że ciężko będzie określić z jakiego jakości plastiku jest pudełko i co dokładnie ono zawiera ;)

Najbardziej chciałbym się dowiedzieć, czy to potwierdzone informacje na temat, że gry w tej serii (szczególnie Gothic) zawierają klucz steam i płytę dvd z instalatorem. Niby macie tak napisane, na stronie, ale zawiera ona sprzeczne informacje.

Chociażby w przypadku Gothica. Najpierw dowiadujemy się, że produkt zawiera oryginalne części serii, czyli G1, G2+NK, G3. Potem jest lista, na której widnieje także G3: ZB (co jest w sumie jeszcze dopuszczalne), jednak dwa akapity dalej jest informacja, że zestaw zawiera tylko trzy części + dodatek do drugiej. Do tego w jednym akapicie napisaliście o "Gothic Universe", a nie o "Saga Gothic", nie wiem tylko czy one się czymś różnią.
Awatar użytkownika
Predator

Mam dwa pytania odnośnie Painkiller Collection, z nowej Extra Klasyki:
1. Jak wygląda sytuacja z wersją językową? W cechach produktu napisane jest "polski dubbing", z kolei na zdjęciu pudełka mamy dwa kółeczka "ANG", i "PL napisy". Czy można prosić o jakąś rozpiskę które gry, w jakich wersjach językowych będą(bo z tego wynika, że co najmniej 3 rożne wersje językowe będą).
2. Czy, a jeśli tak to jakie, zabezpieczenie posiadać będzie ta kolekcja? Brak znaczka Steam na "karcie produktu"(nie wiem jak to inaczej określić), oznacza chyba, że wymogu aktywacji na tej platformie nie będzie? Z drugiej strony na dole niby jest dopisek "Kupując ten produkt otrzymasz:wersję zabezpieczoną platformą Steam", to w końcu jak to będzie?

BTW: Mnie się akurat wygląd pudełek, jak najbardziej, podoba w przeciwieństwie do Hemiq'a, cobyście nie myśleli, że wszyscy tutaj podzielają jego zdanie ;) .

EDIT:
cdp.pl pisze: Jutro przekażemy wszystkie informacje :)
Trzymamy za słowo, jak wszystkie to wszystkie :)
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

RaiL pisze: Mam dwa pytania odnośnie Painkiller Collection, z nowej Extra Klasyki:
1. Jak wygląda sytuacja z wersją językową? W cechach produktu napisane jest "polski dubbing", z kolei na zdjęciu pudełka mamy dwa kółeczka "ANG", i "PL napisy". Czy można prosić o jakąś rozpiskę które gry, w jakich wersjach językowych będą(bo z tego wynika, że co najmniej 3 rożne wersje językowe będą).
2. Czy, a jeśli tak to jakie, zabezpieczenie posiadać będzie ta kolekcja? Brak znaczka Steam na "karcie produktu"(nie wiem jak to inaczej określić), oznacza chyba, że wymogu aktywacji na tej platformie nie będzie? Z drugiej strony na dole niby jest dopisek "Kupując ten produkt otrzymasz:wersję zabezpieczoną platformą Steam", to w końcu jak to będzie?

BTW: Mnie się akurat wygląd pudełek, jak najbardziej, podoba w przeciwieństwie do Hemiq'a, cobyście nie myśleli, że wszyscy tutaj podzielają jego zdanie ;) .

EDIT:
cdp.pl pisze: Jutro przekażemy wszystkie informacje :)
Trzymamy za słowo, jak wszystkie to wszystkie :)
Ad1) Hell & Damnation jest PL, reszta po angielsku
Ad2) wszystko na Steama
Awatar użytkownika
Predator

cdp.pl pisze: Ad1) Hell & Damnation jest PL, reszta po angielsku
Ad2) wszystko na Steama
Dziękuje za odpowiedź.
A już tak z czystej ciekawości: ten błąd z "PL Napisy", jest tylko na zdjęciu/grafice na stronie, czy niestety na pudełku też tak będzie nadrukowane?
EDIT: Czy dane wszystkich gier będą załączone na płycie/płytach, czy tylko część, a resztę będzie trzeba pobierać ze Steama?
Awatar użytkownika
Robin Hood

A pakiet zawierający wszystkie części PK, czy też serii Gothic posiadają jeden klucz, czy może w pudełku znajdę ich kilka, do każdej gry? Jeżeli jest tylko jeden kod, to czy jeżeli posiadam np Painkiller Overdose na Steam, to po wpisaniu kod będzie już nieważny i tej jednej gry którą zawierał, ale mam już koncie, nie będę mógł aktywować na innym?

I tak przy okazji, w okolicach grudnia, o ile dobrze pamiętam, pytałem się o to, czy seria Call of Duty zawita do waszego sklepu, to samo z podzespołami PC. Odpowiedzieliście, iż niebawem seria Call of Duty zawita u was, a od tego czasu już trochę minęło, a w waszym asortymencie brak tych gier. Stare gry od Activision nadal wydaje LEM, czy może Wy przejęliście już wszystko? Kupię grę od Activision, np Black Ops II i w razie problemów z zakupionym produktem, mam skontaktować się z wami, czy LEM?
Awatar użytkownika
Predator

Kosarz pisze: A pakiet zawierający wszystkie części PK, czy też serii Gothic posiadają jeden klucz, czy może w pudełku znajdę ich kilka, do każdej gry?
Podbijam to pytanie, też chciałbym wiedzieć.
Kosarz pisze: Jeżeli jest tylko jeden kod, to czy jeżeli posiadam np Painkiller Overdose na Steam, to po wpisaniu kod będzie już nieważny i tej jednej gry którą zawierał, ale mam już koncie, nie będę mógł aktywować na innym?
Na to pytanie jestem Ci w stanie odpowiedzieć. Niestety, ale na Steamie to tak funkcjonuje, że jeśli masz keya który aktywuje kilka produktów na raz, to te które już miałeś na koncie po prostu przepadają. Tj. "zużywa" się ich aktywacja, razem z tymi których nie miałeś. Nie dostaniesz żadnej rekompensaty, czy dodatkowego keya/gifta, po prostu przepada.
Kosarz pisze: I tak przy okazji, w okolicach grudnia, o ile dobrze pamiętam, pytałem się o to, czy seria Call of Duty zawita do waszego sklepu, to samo z podzespołami PC. Odpowiedzieliście, iż niebawem seria Call of Duty zawita u was, a od tego czasu już trochę minęło, a w waszym asortymencie brak tych gier.
Być może przedstawiciel CDP miał na myśli BOIII, którego wydaje CDP właśnie, tę grę masz w sklepie dostępną od premiery.
Kosarz pisze: Stare gry od Activision nadal wydaje LEM, czy może Wy przejęliście już wszystko? Kupię grę od Activision, np Black Ops II i w razie problemów z zakupionym produktem, mam skontaktować się z wami, czy LEM?
Głowy nie daję, ale chyba te Cody które wydawał LEM to wydaje LEM, a CDP tylko Black Opsa III. Na 100% pewny nie jestem, ale jeśli jest tak jak mówię, to oczywistym jest, że kontaktować musisz się z LEMem.

@CDP: To jak w końcu będzie z tą zawartością płyt, czy mogę otrzymać odpowiedź na moje pytanie? W sumie to mam jeszcze jedno. Czy planujecie, w przyszłości, dodanie polskiej wersji językowej do Painkillerów na Steam? Painkillery wydawał pierwotnie Cdprojekt czyli obecne CDP, więc chyba jesteście posiadaczami praw do tych lokalizacji. Są jakieś szanse na dodanie, tej wersji językowej na Steama? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Awatar użytkownika
Robin Hood

@up
Tak, ale wtedy mieli już BO III, a o CODY pytałem się w grudniu/styczniu, czyli po premierze. Jasne, że mogę kupić w innym sklepie, jednak mam na razie w co grać, a jeśli będą mieli to kupię u nich, ponieważ dla mnie jest po prostu wygodniej.
Awatar użytkownika
Przedstawiciel
Kontakt:

@RaiL
1.Saga Gothic w EXK - są dwa klucze: osobny do Gtohic 3 Zmeirzch Bogów i osobny do reszty
2. Jak mamy już jakąś grę aktywowaną na Steam, to wiadomo, że Steam wyskoczy z komunikatem przy aktywacji - posiadasz już tę grę. Dlatego nowego Painkillera aktywować trzeba na innym koncie Steam
3. Jesteśmy dystrybutorem tylko i wyłącznie COD BO III. Ze starszymi tytułami Activision zgłaszać się trzeba do LEM
4. Aktualnie w Painkiller Collection zawiera polską wersję tylko Painkiller Hell&Damnation z drugiej płytki. Nie planujemy lokalizacji Painkiller Black Edition, Overdose, Resurrection, Redemption, Recurring Evil, które są instalowane z płytki pierwszej Painkiller Collection.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Mam pytanie bo niestety na 2 maile wyslane 12.04 i 15.04 nie dostalem zadnej odpowiedzi.
https://cdp.pl/overwatch-origins-edition-pud-pc.html
czym jest ten "BONUS" w OVERWATCH: ORIGINS EDITION + BONUS (PC)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

@up jest to skórka Trupia Wdowa Noire przy zamówieniu pre-ordera.
Pytanie do cdp.pl: kiedy będą wysyłane klucze do wczesnej bety Overwatcha? Miało być przed info przed 2 maja, kiedy będzie coś wiadomo?
ODPOWIEDZ