Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 231 razy
- Podziękowania: 142 razy
- Kontakt:
No ja od dobrych paro promocji z okazji zimy i wiosny widzę tylko zmiany paru gier... Może dlatego, że na 1/2 akcjach wykupiłem wszystko co było dla mnie ciekawe, ale jednak 

- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
@robart_ - taka cena za Borderlands 2 GoTYE i XCOM Enemy Unknown Wydanie kompletne to byłby strzał w stopę. Bez problemu za 30 zł można kupić te gry w pudełkach na Steam 

- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Ja XCOM nie mam, a na piratach nie gram wiec chetnie sobie kupie
Fakt w gre chwile gralem na PS3, ale pozniej sprzedalem bo kolega zaoferowal dobra kwote
a widzialem ze wyszlo rozszerzenie wiec Complete by sie przydalo. W Bundlach tez jakos sie z tym minalem, nad czym ubolewam.
A i owszem gry sie powtarzaja, ale ceny sa coraz to inne - zazwyczaj nizsze. Swego czasu tez pare innych gierek opuscilem wiec chetnie nadrobie i podejrzewam, ze nie tylko ja

A i owszem gry sie powtarzaja, ale ceny sa coraz to inne - zazwyczaj nizsze. Swego czasu tez pare innych gierek opuscilem wiec chetnie nadrobie i podejrzewam, ze nie tylko ja

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
A czekaj - powinno być nawet dziś.
Jeżeli nie otrzymałeś złota a powinieneś - pisz na pomoc@muve.pl (przy zakupie digitala złoto od razu przy wysłaniu kodu powinno być przyznawane).
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
Wiemy co będzie, średnio xxxbranie jest kopia tego co było ostatnio +/- kilka tańszych/droższych tytułów. Ja mam tylko nadzieje że będzie Spintires, Dishonored GOTY, Far Cry 4 w jakichś rozsądnych cenach.
- Podziękował: 370 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Ile mniej więcej potrafi zająć "przetworzenie" płatności? Zapłaciłem dzisiaj za zamówienie przez Payu, które pokazuje mi, że płatność została już dokonana. Mimo to ciągle mam status "w trakcie", a już prawie godzina minęła od złożenia płatności (nigdy wcześniej tak długo to nie zajmowało, jak kupowałem coś na muve w wersji cyfrowej).
@kal3jdoskop - też tak mam, o dziwo na gram.pl była taka sama sytuacja niedawno, rano opłacone, a wieczorem dopiero klucz. Nie wiem czy to nie jest jakiś błąd z przetwarzaniem PayU
Sklep, skoro w obydwu jest taka sama sytuacja. ;x

- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Zajrzałem sobie na Reddit w dział z promocjami a tam info że na wiosnobraniu na muve.cz Pillars of Eternity za 9€.
Myślę sobie, jak za 9€ jak u nas 17€ na wiosnobraniu?
A tu okazuje się, że faktycznie:
https://muve.pl/sklep/digital/role-play ... ital,80405
http://www.muve.cz/digital/rpg/pillars- ... gital/2234
Widać Polacy dużo bogatsi są od Czechów.
Myślę sobie, jak za 9€ jak u nas 17€ na wiosnobraniu?
A tu okazuje się, że faktycznie:
https://muve.pl/sklep/digital/role-play ... ital,80405
http://www.muve.cz/digital/rpg/pillars- ... gital/2234
Widać Polacy dużo bogatsi są od Czechów.