Achievement Hunters
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
Sorry, mój post dotyczył gry "Clash of Heroes" sam nie wiem czemu o tym nie wspomniałem
Podsumowując z kolegą Postscript-em szukamy dwójki pomocników do osiągnięcia 2vs2 w grze clash of heroes
Z góry dzięki
termin niedzielny wieczór. kontakt na steam lub przez priv.

- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Poszukuję dwóch osób do wbicia achievementa Team Sonic w grze Sonic & All-Stars Racing Transformed
który polega zajęciu przez 4 graczy grających lokalnie czterech pierwszych miejsc w wyścigu na 10 osób.
Jeśli ktoś ma 10min i chęci może śmiało wysłać zaproszenie na steam
który polega zajęciu przez 4 graczy grających lokalnie czterech pierwszych miejsc w wyścigu na 10 osób.
Mniej więcej chodzi o to żeby ustawić sobie według tego poradnikahttp://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =390751455 sterowanie czterema graczami na jednym kontrolerze. Dwie osoby muszą mieć 4 graczy na jednym sterowaniu a trzecia dwóch dzięki temu w sumie będzie 10 graczy. Możliwe że każdy może mieć po czterech, a gra automatycznie odrzuci nadwyżkę. Zagramy grę online na najprostszej mapie dwie osoby nie będą się ruszać, wyścig automatycznie się skończy po 30 sec od pokonanie przez pierwszego zawodnika linii mety.Finish 1st, 2nd, 3rd and 4th with local friends in a 10 player Race
Jeśli ktoś ma 10min i chęci może śmiało wysłać zaproszenie na steam

- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 23 razy
- Kontakt:
Ja bym był chętny, tylko dzisiaj nie mogę. Brakuje mi jedynie właśnie tych dwóch osiągnięć. Myślałem, że nie można ich zdobyć bez 4 kontrolerów, ew. 3 plus klawiatury.
- Podziękował: 97 razy
- Podziękowania: 79 razy
- Kontakt:
Szukam pomocy z jednym osiągnięciem z left 4 dead 2 a mianowicie "W Ilości Siła" polegająca na utworzeniu drużyny i zagraniu kontry (lub tego moda z paliwem) i wygraniu. Do tego trybu potrzeba 4-8 osób więc może być ciężko uzbierać taką liczbę , ale nigdy nie wiadomo.
Druga sprawa również z l4d2 to raczej wyjaśnienie o co chodzi z osiągnięciem "good guy nick" ?
edit: pod pierwsze osiągnięcie staram się na dziś pytać znajomych (gdzieś tak w okolicach 18:00 wzwyż) . Jakby ktoś z tego forum był również chętny (mile widziani również jego znajomi itd.) to wysłać mi wiadomość na pw.
Druga sprawa również z l4d2 to raczej wyjaśnienie o co chodzi z osiągnięciem "good guy nick" ?
edit: pod pierwsze osiągnięcie staram się na dziś pytać znajomych (gdzieś tak w okolicach 18:00 wzwyż) . Jakby ktoś z tego forum był również chętny (mile widziani również jego znajomi itd.) to wysłać mi wiadomość na pw.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Jakby ktoś grał w The Mighty Quest For Epic Loot to potrzebuje 10 znajomych do osiągnięć
Wesoła kompania - Dodaj 10 znajomych do swojej sieci
Najlepsi kumple pod Słońcem - Pokonaj 10 zamków znajomych
Wesoła kompania - Dodaj 10 znajomych do swojej sieci
Najlepsi kumple pod Słońcem - Pokonaj 10 zamków znajomych
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Ktoś gra jeszcze w Borderlandy 1? Mam już wszystkie DLC do wszystkich części, więc jak ktoś mógłby z Mad Moxxi DLC pomóc w jedynce.
Bo Pre-Sequel to taki nieco lekki banał jest.
Ewentualnie może CIV V?

Ewentualnie może CIV V?
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Byłby ktoś chętny na multiplayerowe osiagnięcia z Truck Racer? Chodzi o te http://scr.hu/1vxb/fh7tj