Gry darmowe/gry freeware - komentarze

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 13 razy
Podziękowania: 25 razy

GameHunter pisze:
Rzeszow pisze:
Po co kopiujesz linki z innych tematów ?

Bo nie wchodzę w inne tematy, jak tylko na coś trafię to wstawiam. Zadowolony?
Nie, bo Remike prosił aby nie powtarzać linków i aby był albo tu albo tam ...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

dajcie chłopaki spokój nie kłóćcie się bo ja oglądałem taki film "efekt motyla" i tam jak motyl zatrzepotał skrzydełkami to na drugiej półkuli był huragan i tutaj tak samo jak pójdziecie na wojne to w chinach padnie jakiś sklep i nie będzie padów za 11zl
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Armin pisze: dajcie chłopaki spokój nie kłóćcie się bo ja oglądałem taki film "efekt motyla" i tam jak motyl zatrzepotał skrzydełkami to na drugiej półkuli był huragan i tutaj tak samo jak pójdziecie na wojne to w chinach padnie jakiś sklep i nie będzie padów za 11zl
Nie bój się, nie ma kłótni:-), Rzeszów wytłumaczył, nie wiedziałem o tym dziękuję, pozdrawiam, dobrej nocy ;-)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

GameHunter pisze:
Armin pisze: dajcie chłopaki spokój nie kłóćcie się bo ja oglądałem taki film "efekt motyla" i tam jak motyl zatrzepotał skrzydełkami to na drugiej półkuli był huragan i tutaj tak samo jak pójdziecie na wojne to w chinach padnie jakiś sklep i nie będzie padów za 11zl
Nie bój się, nie ma kłótni:-), Rzeszów wytłumaczył, nie wiedziałem o tym dziękuję, pozdrawiam, dobrej nocy ;-)
ja ci to wytłumaczę szybciej, nie wrzucja linków bo nie warto, maszs jakąś gręto sięciesz, skoro nikt nie docenia twoich starań to po co sie starac, uprzedzajac twoje pytania za dodawanie linków w tym temacie nie dostaniesz repki pozytywnej, co najwyzej negatywną
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

zenek132 pisze:
GameHunter pisze:
ja ci to wytłumaczę szybciej, nie wrzucja linków bo nie warto, maszs jakąś gręto sięciesz, skoro nikt nie docenia twoich starań to po co sie starac, uprzedzajac twoje pytania za dodawanie linków w tym temacie nie dostaniesz repki pozytywnej, co najwyzej negatywną
Dobrze napisane, lepiej się tego ująć nie da.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

kmax16 pisze: Animal Crossing: New Leaf e-Guide (nie na steam)
https://www.primagames.com/games/animal ... eaf-eguide
Nie na Steam i nawet nie gra ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

zenek132 pisze:
GameHunter pisze:

Zenek masz jak zwykle racje, ja jestem przykladem wybrykow na tym forum! Najpierw sie do mnie spluli, to pojechalem, ze matka rodzona nie pozna 1 z 2 i co -5 i yellow square xDDD wth? :D A te texty przeklejasz z innych tematow rozwalaja xD To ja sie pytam po huk jest tutaj 100 tematow o tym samym, kiedys nie bylo takich komedii xD Ktos dostaje repe - A ten co goni ma + Sick System :3 Game Hunter pozdrawiam Ciebie, oraz normalnych ludzi ó/ A reszta wiadomo :3
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

po co powielasz to samo w takim razie? Lubisz jak rośnie Ci e-penis od ilości postów na forum?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

SpAwNik pisze: Zenek masz jak zwykle racje, ja jestem przykladem wybrykow na tym forum! Najpierw sie do mnie spluli, to pojechalem, ze matka rodzona nie pozna 1 z 2 i co -5 i yellow square xDDD wth? :D A te texty przeklejasz z innych tematow rozwalaja xD To ja sie pytam po huk jest tutaj 100 tematow o tym samym, kiedys nie bylo takich komedii xD Ktos dostaje repe - A ten co goni ma + Sick System :3 Game Hunter pozdrawiam Ciebie, oraz normalnych ludzi ó/ A reszta wiadomo :3
Jeden temat jest do wklejania linków, a drugi do omawiania wątpliwości. Proste, logiczne i bardzo pomocne. Pomysł dobry, dzięki temu nie trzeba szukać linków do darmówek wśród komentarzy typu "dzięki działa" lub "jak to wziąć?". Macie prawo mieć swoje zdanie, ale niestety musicie się dostosować. Na tym podwórku panują zasady Remike, a on poprosił o nie podwajanie linków ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

A poza tym to temat do sposobów uzyskiwania darmówek, a nie kłótni.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Gomusss pisze: 3000 Keys Steam for "Dungeons Are Random"
https://gleam.io/Gq66n/mass-giveaway-st ... an-05-2016
Jakiś pomysł na ten gówniany twitter ?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Ja zrobilem konto ktorego nigdy nie uzywam i mam go tylko do darmowek.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Szymi12 pisze:
Gomusss pisze: 3000 Keys Steam for "Dungeons Are Random"
https://gleam.io/Gq66n/mass-giveaway-st ... an-05-2016
Jakiś pomysł na ten gówniany twitter ?
tak, wystarczy założyć tam fejkowe konto na twitterze, to jest chyba najlepszy sposób,
ewentualnie dla średnio zaawansowanych użytkowników polecam włamania na serwery gleam,io i podmiankę zadania z twitterami na zadania typu kliknij w pierś dziewczyny
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Ja to samo. Tylko, że tego jest tak dużo, że często blokują konto za zbyt "podejrzaną" aktywność. Już sobie poradziłem, trzeba była się wylogować i zalogować poprzez kliknięcie na akcję która nie chciała się zrobić.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Przecież Twitter to najprostsze i najłatwiejsze zadania do wykonania. Jeśli jest zlinkowany z gleam to jedno kliknięcie na akcji i gotowe.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

SpAwNik pisze: Zenek masz jak zwykle racje, ja jestem przykladem wybrykow na tym forum! Najpierw sie do mnie spluli, to pojechalem, ze matka rodzona nie pozna 1 z 2 i co -5 i yellow square xDDD wth? :D A te texty przeklejasz z innych tematow rozwalaja xD To ja sie pytam po huk jest tutaj 100 tematow o tym samym, kiedys nie bylo takich komedii xD Ktos dostaje repe - A ten co goni ma + Sick System :3 Game Hunter pozdrawiam Ciebie, oraz normalnych ludzi ó/ A reszta wiadomo :3
I dobrze Ci tak, spamerów trzeba tępić :dziadek:
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

Angrenbor pisze: Przecież Twitter to najprostsze i najłatwiejsze zadania do wykonania. Jeśli jest zlinkowany z gleam to jedno kliknięcie na akcji i gotowe.
Najprostrze, ale pomnóż to przez kilkadziesiąt kont :mrgreen:
Sorry, ale nie będę robić kilkudziesięciu fake kont do fakeksiazki i do tłitera. :dziadek:
Poczekam, aż gra wpadnie do "normalnego" GA ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

widzieliście na orlygift ile ludzi bierze udział o 16:30? aktualnie 7, a wygrywa 25, wszyscy mają już grę, każdy wygrywa :D czekamy aż nikogo nie będzie w rundzie a tu jeszcze 18 rund :E
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

Z tylko link i opis
Rzeszow pisze: Woodle Tree Adventures (Nie STEAM)
https://game.giveawayoftheday.com/woodl ... dventures/#
Wow, dają wersje DRM-Free. Chyba klucze im się wreszcie skończyły. :trollface:
ODPOWIEDZ