[CS:GO] Tematyczny Hyde Park

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Skrzynki Nuke sa po 19+ więc jak ktoś chce zaryzykować to może kupić. Podejrzewam spory spadek ceny za 2 tygodnie ( jedniodniowy- wszystkie skrzynki) bo masa ludzi nie używa tokena ( generalnie jest mało skrzynek na rynku w porównaniu do poprzednich imprez).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Do misji w coopie kogoś potrzebuję, PW jak coś :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Mam pytanie odnśnie rang w cs go.
Ogólnie to jestem takim niedzielnym graczem ale gra turniejowa to jakaś katastrofa.Nie wiem dlaczego ale gra dobiera mnie do graczy na poziomie Master Guardian I.Sprawia to że nie idzie pograć gdyż za moment jestem pacyfikowany, reszta z mojej drużyny chce mnie zaraz wywalić.teksty że jestem najgorszym graczem w cs też sie zdarzają :)
Gre przeważnie kończe z ostatnim wynikiem punktowym a bilans zabójstw/śmierci 10-20(taki wynik uśredniony)
Dodam jeszcze że brakuje mi jeszcze 5 meczów do wygrania by nadano mi rangę.
Powstanie pytanie o co w tym wszystkim chodzi i czy mogę w jakiś sposób dołaczyć do graczy o niższym poziomie .
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Z parę miesięcy temu zbalansowali rangi, pewnie jak mało grasz to jeszcze ciebie to nie dosięgnęło :) Ja np. spadłem z orzełka na kałacha. Musisz grac i tyle, za pewny czas spadniesz na taką rangę że będziesz grać sobie spokojnie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Po wbiciu rangi może się okazać, że będzie jeszcze trudniej. :E Na tych silverach/ goldach pewnie jest sporo smerfów. Z drugiej strony może lepiej grać z lepszymi, bo więcej się uczysz?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Nauka nauka, jak mówi klasyk jak walczyć to z najlepszymi :)
Być może z mojej gry można wyciąć ładne "akcje" i okrasić ja muzyka z Benny Hilla :)
Serio nie spodziewałem się, ze gra może powodować tyle agresji u innych graczy.
Dzięki za wyjaśnienie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

inzynier666 pisze: Mam pytanie odnśnie rang w cs go.
Ogólnie to jestem takim niedzielnym graczem ale gra turniejowa to jakaś katastrofa.Nie wiem dlaczego ale gra dobiera mnie do graczy na poziomie Master Guardian I.Sprawia to że nie idzie pograć gdyż za moment jestem pacyfikowany, reszta z mojej drużyny chce mnie zaraz wywalić.teksty że jestem najgorszym graczem w cs też sie zdarzają :)
Gre przeważnie kończe z ostatnim wynikiem punktowym a bilans zabójstw/śmierci 10-20(taki wynik uśredniony)
Dodam jeszcze że brakuje mi jeszcze 5 meczów do wygrania by nadano mi rangę.
Powstanie pytanie o co w tym wszystkim chodzi i czy mogę w jakiś sposób dołaczyć do graczy o niższym poziomie .
Czym się przejmujesz :) to tylko gra a jak chcą cię wywalić to niech się liczą że za zbyt częste kickowanie są kary więc nie jest to bezkarne. :D Sam też nieraz kończę ostatni w tabeli nie raz przez pół meczu nie jestem w stanie nikogo zabić. :D Ale co prawda to prawda masa jest kont, które nie mają nic prócz CS GO na koncie oraz przegrane 30h co jest bardzo podejrzane, dlatego na ogół reportuje takich osobników na wszelki wypadek :D Najbardziej mnie denerwuje, że na ogół to gram z ruskimi którzy nie są zbyt chętni do rozmowy po angielsku :P
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

@inzynier666
taki to urok gry z aktualnie największą społecznością gdzie 75% to ludzie poniżej 15roku życia:( Pamiętam początki CSGO gdzie na serwerach społecznościowych na 20-30graczy osob poniżej 18roku życia praktycznie nie było. Dopiero po aktualizacji hypie na skrzynki, skiny społeczność jest gwałcona przez agresywnych gówniarzy, że tak powiem brzydko na strzała, którzy ruchają nasze matki itp. Na początku 2013 roku mozna było naprawdę przyjemnie spędzić czas, rozmawiając z ludźmi przeważnie na poziomie. Teraz szkoda nawet mikro używać, a turnieje/faceity/esee i inne grać ze znajomymi. Człowiek się tak nie denerwuje, a i przy okazji można się pośmiać z faili. Aktualnie po sierpniu 2013 i hype skrzynkowym na yt i twitchu z 2015r nie widzę sensu grać solo.

Bartes21 co do reportowania. Daruj sobie:) reportować kogoś kto śmiga na smerfie to naprawdę złe zachowanie nawet jak dostajesz bęcki. Reporty mają lecieć dla osób odpalonych lub trolli za griefing, a nie dla osób które coś tam strzelają i boostują znajomych o 2-3 rangi.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

@papcioszek
Nawet nie próbuj tego tłumaczyć, bo i tak są tacy, którzy wszystkich będą zgłaszać, bo przecież "nikomu nie zaszkodzi". Zresztą spójrz na to ile osób myśli, że flusha jest odpalony i dodatkowo twierdzą, że w każdej przegranej grze trafiają na cheatera w przeciwnej.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

@papcioszek, jeśli są czyści to nie mają się czego obawiać :) takie jest moje zdanie a osoba, która ma przegrane 30h, nie ma skinów ani żadnych gier i gra na Master Guardian to dla mnie jest podejrzane, a czasem przychodzi powiadomienie że zbanowali haxa więć zgłaszam ich bo wiem że czasem cięzko jest złapać na gorącym uczynku a mnie się nie chce spędzać godzin na pobieraniu demek moich meczów ;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 323 razy
Podziękowania: 338 razy
Kontakt:

sergeron pisze: są tacy, którzy wszystkich będą zgłaszać, bo przecież "nikomu nie zaszkodzi".
Potwierdzam :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

W tej grze to już gorzej community niż haxy, bo 2x częściej spotykam idiotów niż odpałów :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

sergeron pisze: @papcioszek
(...)w każdej przegranej grze trafiają na cheatera w przeciwnej.
Nie, częściej twierdzą że to wina ruskich we własnym teamie. :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Zostawiłem zlecenia kupna na Pakiet pamiątek MLG Columbus 2016 Nuke za 10,5 e i zapomniałem. przed chwila cena spadła do 10 e z hakiem o dziwota.

http://steamcommunity.com/market/listin ... %20Package

Parę dni temu 36 głupków sprzedało nawet po 3 eurocenty... Inne skrzynki się mniej więcej cen trzymaja jak trzymały, a Nuke poleciał na łeb.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

poleciał na łeb bo 2 tygodniowy okres wstrzymania sprzedaży się skończył, raczej nie podrożeje już tak szybko, a cena njuka byla najbardziej przehajpowana ze wszystkich
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

ktore skrzynki najbardziej sie oplaca otwierac? wildfire?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

marion695 pisze: ktore skrzynki najbardziej sie oplaca otwierac? wildfire?
Cobblestone
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Odpowiedź jest raczej oczywista :) Żadne! Jeśli myślisz o zarobku to nie otwieraj jeśli chcesz skiny do grania to wybierz skrzynkę w której podoba ci się najwięcej broni
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

W CS GO hazard w zdecydowanej większości przypadków nie popłaca, jeśli grasz (otwierając skrzynki) - możesz wygrać, jeśli nie grasz - już wygrałeś :P
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Mam już trochę tych skinów, ale jeszcze żadnej skrzynki nie otwierałem. Chyba tak nie wypada żeby chociaż jednej nie otworzyć :D
ODPOWIEDZ