[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Skrzynki Nuke sa po 19+ więc jak ktoś chce zaryzykować to może kupić. Podejrzewam spory spadek ceny za 2 tygodnie ( jedniodniowy- wszystkie skrzynki) bo masa ludzi nie używa tokena ( generalnie jest mało skrzynek na rynku w porównaniu do poprzednich imprez).
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Mam pytanie odnśnie rang w cs go.
Ogólnie to jestem takim niedzielnym graczem ale gra turniejowa to jakaś katastrofa.Nie wiem dlaczego ale gra dobiera mnie do graczy na poziomie Master Guardian I.Sprawia to że nie idzie pograć gdyż za moment jestem pacyfikowany, reszta z mojej drużyny chce mnie zaraz wywalić.teksty że jestem najgorszym graczem w cs też sie zdarzają
Gre przeważnie kończe z ostatnim wynikiem punktowym a bilans zabójstw/śmierci 10-20(taki wynik uśredniony)
Dodam jeszcze że brakuje mi jeszcze 5 meczów do wygrania by nadano mi rangę.
Powstanie pytanie o co w tym wszystkim chodzi i czy mogę w jakiś sposób dołaczyć do graczy o niższym poziomie .
Ogólnie to jestem takim niedzielnym graczem ale gra turniejowa to jakaś katastrofa.Nie wiem dlaczego ale gra dobiera mnie do graczy na poziomie Master Guardian I.Sprawia to że nie idzie pograć gdyż za moment jestem pacyfikowany, reszta z mojej drużyny chce mnie zaraz wywalić.teksty że jestem najgorszym graczem w cs też sie zdarzają

Gre przeważnie kończe z ostatnim wynikiem punktowym a bilans zabójstw/śmierci 10-20(taki wynik uśredniony)
Powstanie pytanie o co w tym wszystkim chodzi i czy mogę w jakiś sposób dołaczyć do graczy o niższym poziomie .
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Z parę miesięcy temu zbalansowali rangi, pewnie jak mało grasz to jeszcze ciebie to nie dosięgnęło
Ja np. spadłem z orzełka na kałacha. Musisz grac i tyle, za pewny czas spadniesz na taką rangę że będziesz grać sobie spokojnie.

- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Nauka nauka, jak mówi klasyk jak walczyć to z najlepszymi 
Być może z mojej gry można wyciąć ładne "akcje" i okrasić ja muzyka z Benny Hilla
Serio nie spodziewałem się, ze gra może powodować tyle agresji u innych graczy.
Dzięki za wyjaśnienie.

Być może z mojej gry można wyciąć ładne "akcje" i okrasić ja muzyka z Benny Hilla

Serio nie spodziewałem się, ze gra może powodować tyle agresji u innych graczy.
Dzięki za wyjaśnienie.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Czym się przejmujeszinzynier666 pisze: Mam pytanie odnśnie rang w cs go.

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
@inzynier666
taki to urok gry z aktualnie największą społecznością gdzie 75% to ludzie poniżej 15roku życia:( Pamiętam początki CSGO gdzie na serwerach społecznościowych na 20-30graczy osob poniżej 18roku życia praktycznie nie było. Dopiero po aktualizacji hypie na skrzynki, skiny społeczność jest gwałcona przez agresywnych gówniarzy, że tak powiem brzydko na strzała, którzy ruchają nasze matki itp. Na początku 2013 roku mozna było naprawdę przyjemnie spędzić czas, rozmawiając z ludźmi przeważnie na poziomie. Teraz szkoda nawet mikro używać, a turnieje/faceity/esee i inne grać ze znajomymi. Człowiek się tak nie denerwuje, a i przy okazji można się pośmiać z faili. Aktualnie po sierpniu 2013 i hype skrzynkowym na yt i twitchu z 2015r nie widzę sensu grać solo.
Bartes21 co do reportowania. Daruj sobie:) reportować kogoś kto śmiga na smerfie to naprawdę złe zachowanie nawet jak dostajesz bęcki. Reporty mają lecieć dla osób odpalonych lub trolli za griefing, a nie dla osób które coś tam strzelają i boostują znajomych o 2-3 rangi.
taki to urok gry z aktualnie największą społecznością gdzie 75% to ludzie poniżej 15roku życia:( Pamiętam początki CSGO gdzie na serwerach społecznościowych na 20-30graczy osob poniżej 18roku życia praktycznie nie było. Dopiero po aktualizacji hypie na skrzynki, skiny społeczność jest gwałcona przez agresywnych gówniarzy, że tak powiem brzydko na strzała, którzy ruchają nasze matki itp. Na początku 2013 roku mozna było naprawdę przyjemnie spędzić czas, rozmawiając z ludźmi przeważnie na poziomie. Teraz szkoda nawet mikro używać, a turnieje/faceity/esee i inne grać ze znajomymi. Człowiek się tak nie denerwuje, a i przy okazji można się pośmiać z faili. Aktualnie po sierpniu 2013 i hype skrzynkowym na yt i twitchu z 2015r nie widzę sensu grać solo.
Bartes21 co do reportowania. Daruj sobie:) reportować kogoś kto śmiga na smerfie to naprawdę złe zachowanie nawet jak dostajesz bęcki. Reporty mają lecieć dla osób odpalonych lub trolli za griefing, a nie dla osób które coś tam strzelają i boostują znajomych o 2-3 rangi.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
@papcioszek
Nawet nie próbuj tego tłumaczyć, bo i tak są tacy, którzy wszystkich będą zgłaszać, bo przecież "nikomu nie zaszkodzi". Zresztą spójrz na to ile osób myśli, że flusha jest odpalony i dodatkowo twierdzą, że w każdej przegranej grze trafiają na cheatera w przeciwnej.
Nawet nie próbuj tego tłumaczyć, bo i tak są tacy, którzy wszystkich będą zgłaszać, bo przecież "nikomu nie zaszkodzi". Zresztą spójrz na to ile osób myśli, że flusha jest odpalony i dodatkowo twierdzą, że w każdej przegranej grze trafiają na cheatera w przeciwnej.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
@papcioszek, jeśli są czyści to nie mają się czego obawiać
takie jest moje zdanie a osoba, która ma przegrane 30h, nie ma skinów ani żadnych gier i gra na Master Guardian to dla mnie jest podejrzane, a czasem przychodzi powiadomienie że zbanowali haxa więć zgłaszam ich bo wiem że czasem cięzko jest złapać na gorącym uczynku a mnie się nie chce spędzać godzin na pobieraniu demek moich meczów 

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Zostawiłem zlecenia kupna na Pakiet pamiątek MLG Columbus 2016 Nuke za 10,5 e i zapomniałem. przed chwila cena spadła do 10 e z hakiem o dziwota.
http://steamcommunity.com/market/listin ... %20Package
Parę dni temu 36 głupków sprzedało nawet po 3 eurocenty... Inne skrzynki się mniej więcej cen trzymaja jak trzymały, a Nuke poleciał na łeb.
http://steamcommunity.com/market/listin ... %20Package
Parę dni temu 36 głupków sprzedało nawet po 3 eurocenty... Inne skrzynki się mniej więcej cen trzymaja jak trzymały, a Nuke poleciał na łeb.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
poleciał na łeb bo 2 tygodniowy okres wstrzymania sprzedaży się skończył, raczej nie podrożeje już tak szybko, a cena njuka byla najbardziej przehajpowana ze wszystkich
Odpowiedź jest raczej oczywista
Żadne! Jeśli myślisz o zarobku to nie otwieraj jeśli chcesz skiny do grania to wybierz skrzynkę w której podoba ci się najwięcej broni