Porty jakich gier z konsol chcielibbyście zobaczyć na PC
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
o tak the last of us i red dead redemption to by było coś, a tak od siebie dodam, że chętnie zagrałbym w bloodborne, czy serię forza motorsport szczególnie, że na blaszaku ostatnio trudno o jakieś dobre ściagałki. na szczęście microsoft o tym pomyślał i tak owa forza na pc się pojawi, mam jednak pewne wątpliowści, czy to się powiedzie;P. byłem też zawsze wielkim fanem platformówek, więc równie chętnie przyjąłbym wiadomość o konwersji na pc little big planet.
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 43 razy
Powiem ci szczerze, że warto kupić ps3 i stracić nawet 100 zł na sprzedaniu ale przejść całego RDR na 100%. Chodź PS3 ma bardzo zacną bibliotekę gier wyłącznie na nią. Fabularnie RDR jest moim zdaniem najlepszą grą jaka powstała, klimat nie z tej ziemi

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 42 razy
- Kontakt:
To ja mam fuksiora, dostałem uszkodzone PS3 za darmoche od sąsiada, naprawiłem sobie, i kupiłem The Last Of Us
upolować teraz jeszcze RDR ... i jakiegoś pada jeszcze do kąsoli bym musiał skołować :/

Tak naprawdę to można zakupić PS3 i gry Exclusive (czy gry tylko dostępne na konsolach, np. RDR) nie będąc stratnym finansowo, a już na pewno nie będąc "znacznie" stratnym.
Najlepiej popatrzeć na Allegro za PS3 razem z pakietem gier (takich, które mają wartość i chętnych na zakup - God of War, Unchartedy, LittleBigPlanet itp.), i to co Cię interesuje przejść i sprzedać, a to co nie interesuje od razu sprzedać. Ja tak kupowałem PS3 z 12 grami i wyszły mi za konsole grosze po sprzedaży gier pudełkowych.
Exy nie tracą na wartości, bo wiele osób właśnie kupuje konsolę tylko dla nich.
Grunt to naturalnie zakup wyłącznie używanych gier i korzystanie z Allegro / OLX.
W większości przypadków kupisz grę np. za 45 zł, a sprzedasz pół roku później też za 45 zł.
Jedyny wkład finansowy, to koszt wysyłki i prowizja do Allegro za sprzedaż, jeśli tutaj wystawisz.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Captain Tsubasa który był na PS 2 (bo ten z Pegasusa to już chyba nie... aczkolwiek bije na głowe 90% tego co jest na greenlightcie i w wiekszosci bundli) , oczywiscie z jakas ulepszona grafika 
+ jak przedmówcy, Red Dead Redemption

+ jak przedmówcy, Red Dead Redemption
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
W RDR zrobiłem platynowe trofeum na PS3, więc nie wiem czy by mi sie chciało robić po raz drugi
Ale generalnie brakuje mi tego na PC.
Drugi to FFXV przy czym Square dopiero myśli czy zrobić port.

Drugi to FFXV przy czym Square dopiero myśli czy zrobić port.