Promocja skończy sie o 12/3 w nocy lub w środę. Jak w środę to ceny nie beda wysokie bo sie ludzie obkupią na maxa. Cena wyższa, bo jest limit na zakup (100 na raz, a niektórzy po kilkaset szt kupują) +lagi w cs ie + token.
[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
- Kontakt:
Skrzyneczki z cabbla stoją wyjątkowo dobrze. Na poprzednim było dużo meczy i skrzynki ostatniego dnia były poniżej 20 e, teraz sa po 32 -33. Przed next majorem mogą dojść do 50-70 e?
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się , że drop skrzynek był duzo mniejszy niż wcześniej ? Teraz na runde dropiło po 60 szt, a na poprzednich po 150+?
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się , że drop skrzynek był duzo mniejszy niż wcześniej ? Teraz na runde dropiło po 60 szt, a na poprzednich po 150+?
Moim zdaniem kupno naklejek mija się z celem. W dobie popularnośći CS:GO i wszelkich januszy biznesu taka inwestycja to okres czekania na w miarę porządny zysk około 2-3 lat także to się mija z celem. Pierwsze majory nie były tak popularne stąd też naklejki i inne *klikklak* podrożały w miarę szybko, ale wystarczy popatrzeć na ceny itemków z poprzedniego majora w Katowicach lub Kolonii, gdzie minął już rok.
Wow nie wiedziałem, że wyraz p.ierdoł.y jest na cenzurowanym
Wow nie wiedziałem, że wyraz p.ierdoł.y jest na cenzurowanym

- Kontakt:
5-10 centów na naklejce spokojnie się wyciagnie przed letnia wyprzedaża. Na paru szt to, żaden pieniądz, ale przy 100 + to już na grę/dwie wpadnie. Naklejki to grosze, jesli inwestować kasę to w skrzynki z Cobbla. Zakup za 27-28 e, a sprzedaż za 40 + Inne skrzynki też mozna, ale zysk od 1 do 5 e max i to najwczesniej za 3-6 miesięcy (wyjatkiem jest Nuke z wczoraj).
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Teraz nie sprzedawajcie tych njukowych skrzynek, wczoraj można było zrobić na tym dobry interes bo w połowie meczu sprzedawaly się po niecałe 14 euro, by 20 minut później osiągać ponad 2 razy wyższe ceny (pod koniec meczu schodziła po 30 euro)