Ot taka promocja, nie wiem czy w dobre miejsce ale zawsze coś
http://gamechangercharity.donordrive.co ... ventID=520
Tomb Raider 2013 za 1$
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
- Ci użytkownicy podziękowali Trystian za ten post:
- GhostHound
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
Tak się zastanawiam - gdyby Dark Souls na ostatniej promocji też byłby za dolara to może cebulacy z USA nie braliby aż tyle kopii, a że z tych dolarów dość duża sumka by się uzbierała to może i by starczyło dla wszystkich. Choć gdy rozdawali Bioshocka za dolara to nie wziąłem, to widzę że ten symboliczny dolar jednak jest potrzebny.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Co racja to racja, zawsze lepiej, żeby ktoś potrzebujący na tym skorzystał, zamiast rozdawać wszystko za free - z drugiej strony takie givewaye służą szeroko rozumianemu promowaniu serwisów, które je rozdają, więc zapewne będzie jak jest
Przytuliłem jednego Tomba dla córki, się ucieszy zapewne i przynajmniej nie będzie włazić na mojego sztima

Przytuliłem jednego Tomba dla córki, się ucieszy zapewne i przynajmniej nie będzie włazić na mojego sztima

Nie wiem czemu, ale zamiast 1$ dolara zapłaciłem 1 zł, pomimo tego, że wyraźnie zleciłem przelanie 1$.
Jakby to była jakaś zwyczajna oferta sklepowa to bym się śmiał, ale tak to trochę wstyd...
Przynajmniej tak to widać w historii przelewów mojego rachunku bankowego.
W każdym razie klucz do gry otrzymałem...
Jakby to była jakaś zwyczajna oferta sklepowa to bym się śmiał, ale tak to trochę wstyd...
Przynajmniej tak to widać w historii przelewów mojego rachunku bankowego.
W każdym razie klucz do gry otrzymałem...
Odkąd przelałem pieniądze na tą akcję charytatywną, tj podałem tym ludziom mój numer telefonu cały czas dzwoni do mnie jakiś podejrzany numer o początku 22 i końcówce 88...
Ma ktoś coś podobnego?
Ma ktoś coś podobnego?