Witam do zaoferowania mam kody na darmowego agenta origins po przez VPN na amerykańskim IP. Oczywiście należy się wylogować ze swojego konta UPLAY.
1. Włączamy przeglądarke w trybie incognito, najlepiej chrome i ściągamy rozszerzenie Tunnelbear które można znaleźć w Addonach do chroma.
2. uruchamiamy i czekamy aż Niedźwiadek pokaże nam już dostępną lokalizacje i IP. Powinno się pojawić IP z lokalizacja gdy już założymy konto na tunnelbear.
3. Następnie przechodzimy na stronę - http://ubi.li/e9v3u gdzie tworzymy nowe konto, jeżeli pokazuje nam lokazlizacje której nie można zmienić podczas rejestracji i jest nią USA to wszystko gra tworzymy konto (niekoniecznie prawdziwe i po kolei wypełniamy okienka.
4. Kolejnym etapem jest wpisanie kodu promocyjnego którym jest "AGENTORIGINS" - po chwili powinien nam się pojawić kod który możemy śmiało aktywować na swoim normalnym koncie The Division na Uplay (nie wiem czy na steam też on działa). Oczywiście nie zapomnijmy o wyłączeniu rozszerzenia Tunnelbear.
Sam sprawdziłem, zrobiłem - Działa. Otrzymacie wiadomośc podczas gdy już wasza postać się pojawi w grze że u agenta z itemkami jest do odbioru zestaw origins.
The division Darmowy AgentOrigins (VPN)
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.