To przyblokowanie to pewnie limit aktywacji, tak mi się przynajmniej wydaje.
Indie Gala – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Wydaje mi się, że nie próbowałem więcej jak 4x, bo wiem o tym limicie. Za każdym razem niepoprawny kod. Wcześniej po kolei sprawdzałem tytuły w wyszukiwarce i to była pierwsza gra, której jeszcze nie miałem. Ale skoro u Was się aktywowało, a steam coś długo mielił, to może po prostu jakiś błąd ze steam.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Wczoraj miałam bardzo podobnie z aktywacją z The Land Of Lamia (Friday Special Bundle 30). Skopiowałam kod - Steam myślał, myślał, myyyślał, i w końcu wyrzucił informację, że coś jest nie tak z tym kodem. No nic, myślę, coś źle skopiowałam. Spróbowałam drugi raz, znowu wszystkie długo się wczytywało, a na końcu wyskoczył błąd. Przy trzeciej próbie klient Stam się zaciął, a po ponownym uruchomieniu i próbie aktywacji innej gry przywitała mnie informacja, o zbyt wielu próbach i konieczności odczekania. Po jakiejś godzinie kod do w/w gry, jak i inne, aktywowały się bez żadnych problemów.
@up: dzięki. Początek analogiczny, może i zakończenie będzie identyczne. Coś nam się Steam chyba przytyka tymi bundlami 
edit: no więc zakończenie jest trochę inne. Przy ponownej próbie aktywacji mam komunikat, że mam już grę na koncie. Aktywowana dzisiaj. Najwyraźniej mimo wielokrotnych ostrzeżeń o nieprawidłowym kodzie.
Wniosek: zepsuliście Steam tymi bundlami

edit: no więc zakończenie jest trochę inne. Przy ponownej próbie aktywacji mam komunikat, że mam już grę na koncie. Aktywowana dzisiaj. Najwyraźniej mimo wielokrotnych ostrzeżeń o nieprawidłowym kodzie.
Wniosek: zepsuliście Steam tymi bundlami

- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Poniedziałkowa gala:
https://www.indiegala.com/monday
a w niej:
hocus
Star Sky 2
Cruel Arena
RePete
Journey To The Center Of The Earth
Tropical Fish Shop 2
Rush for gold: California
https://www.indiegala.com/monday
a w niej:
hocus
Star Sky 2
Cruel Arena
RePete
Journey To The Center Of The Earth
Tropical Fish Shop 2
Rush for gold: California
Czy były już wysyłane wiadomości z płatnością z IG Secret Legends? Bo już hh było jakiś czas temu.
Czyli jak nie dostałem wiadomości to znaczy że nie wystarczyło bundli dla wszystkich? ( miałem 124 numer na 145 do momentu pojawienia sie HH)
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 74 razy
- Kontakt:
Może dostaniecie po świętach, w końcu niektórzy spędzają je w "realu"
a ja swoją paczkę dostałem w sobotę, czyli tuż przed Wielkanocą - rozsyłane są chyba wg. kolejności wpłat, o ile dobrze pamiętam 

- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Tak informacyjnie:
Info o wpłatach rozsyłane jest dopiero po tym jak uda się zakupić gifty dla wszystkich chętnych (czasem to trochę trwa, bo na parę osób na różnych kontach kupuje gifty).
Jeśli z jakiegoś powodu nie dostaliście info o wpłatach, to ścigajcie nas na PW (tak jak to zrobiliście), czasem to zwykła literówka, czasem po prostu błąd ludzki przy kopiowaniu copy/paste, jesteśmy tylko ludźmi.
Fakt jest faktem, że ostatnio IG poszalała z ilością bundli i HH, a my mamy też w święta, swoje życie, rodziny itd.
W takich sytuacjach łatwo o pomyłkę/opóźnienie.
Info o wpłatach rozsyłane jest dopiero po tym jak uda się zakupić gifty dla wszystkich chętnych (czasem to trochę trwa, bo na parę osób na różnych kontach kupuje gifty).
Jeśli z jakiegoś powodu nie dostaliście info o wpłatach, to ścigajcie nas na PW (tak jak to zrobiliście), czasem to zwykła literówka, czasem po prostu błąd ludzki przy kopiowaniu copy/paste, jesteśmy tylko ludźmi.
Fakt jest faktem, że ostatnio IG poszalała z ilością bundli i HH, a my mamy też w święta, swoje życie, rodziny itd.
W takich sytuacjach łatwo o pomyłkę/opóźnienie.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
https://www.indiegala.com/hump
nowy hump day bundle
nowy hump day bundle
Angry Arrows polecam, takie Hotline Miami z łukiem, wciąga strasznie. 98% pozytywnych opinii na steamie, czyli nie tylko mi się podobało.