Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Kupowalaes z argentynskiego paypala? a jak tak to zweryfikowanego czy nie?
Edit:
dla zainteresowanych - hola na agrentyne i idzie z polskiego paypal - mi poszło za drugim razem i aktywowane bez problemu
Ktoś już kupował Morrowinda albo Oblivion GOTY?
Może bym w końcu uzupełnił kolekcję.
Przejrzałem paczki na SteamDB i nie widzę nic w stylu brazylijskim, ale jest tam sporo różnych paczek Bethesdy.
Może bym w końcu uzupełnił kolekcję.

Przejrzałem paczki na SteamDB i nie widzę nic w stylu brazylijskim, ale jest tam sporo różnych paczek Bethesdy.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
jaka waluta, to widać dość wyraźnie - tak, reale brazylyjskie
to czy jest lock - musisz sprawdzić sam, albo liczyć, że ktoś oceni to za ciebie
a płacisz ... w sumie kartą możesz, ale przez paypala
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Spieszę donieść, że kupiłem obie tu w cytatach wymienione gry z holą na Agentynę i polskim PP za 29,90. Aktywowałem na Steam bez używania jakichkolwiek sztuczek z vpn. W sumie mogłem spróbować z brazylijską holą, może nieco taniej by wyszło o ile w ogóle:)
czy u was też po tym pasku postępu z weryfikacją płatności wyświetlił się na pomarańczowo komunikat:
Nuuvem podría someter el pedido a un análisis más detallado en caso de errores, aumentando así el tiempo de despacho en unas cuantas horas.
co mniej wiecej brzmi:
Nuuvem może złożyć wniosek do bardziej szczegółowej analizy w przypadku błędów, zwiększając tym samym czas odprawy w ciągu kilku godzin.
ale gra pojawiła się od razu w bibliotece na stronie
Nuuvem podría someter el pedido a un análisis más detallado en caso de errores, aumentando así el tiempo de despacho en unas cuantas horas.
co mniej wiecej brzmi:
Nuuvem może złożyć wniosek do bardziej szczegółowej analizy w przypadku błędów, zwiększając tym samym czas odprawy w ciągu kilku godzin.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
a orientuje się ktoś, czy może był tak odważny sprawdzić, jak ma się sprawa z zakupem i aktywacją fallout new vegas ultimate edition?
Ostatnio zmieniony 23 mar 2016, o 18:55 przez twinzorrr, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Też.sebao13 pisze: czy u was też po tym pasku postępu z weryfikacją płatności wyświetlił się na pomarańczowo komunikat:
co mniej wiecej brzmi:
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Dzięki.
Czyli bezpośrednio kartą nie da rady?
Wybacz, ale nie jestem zorientowany w takich zakupach. Rzadko w ogóle kupuje gry, a jak kupuje, to głównie przez steama.
I ktoś się orientuje, czy fallout nv albo fallout 3 jest z lockiem?
- Podziękował: 100 razy
- Podziękowania: 258 razy
- Kontakt:
A co to za czary:
http://www.nuuvem.com/bundle/saints-row ... ouble-pack
-66% R$97,99 R$32,99
Zawiera:
Saints Row IV Game of the Century Edition,
Saints Row: Gat Out of Hell,
Metro 2033 Redux,
Metro: Last Light Redux.
Pewnie blokada regionalna :/