Indie Gala – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
kurka panowie paczuszka wydaję się być "interesting", szczególnie ta za dolara, chociaż i wyższy próg niczego sobie (choć tam skusiłbym się raczej tylko na dwa tytuły) ;P. coby nie było indie gala daaaaaaawno tak zgrabnej paczuszki nie oferowała - jestem w szoku <jest w szoku>.
HH w Friday Special
Sugerujesz się nazwą? Często były w Indie Gali bundle z nazwą jednej z gier z bundla, no ale w zestawie jest przecież kilka innych całkiem niezłych gierek - jak na średnią Indie Gali to powyżej przeciętnej.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Jak debut bundle to debut

A czy jest powyżej przeciętnej...2 czy tam 3 darmówki, a samo Yrminsul było już w kilku greenlightach w tym w IG jak jeszcze robili greenlightowe paczki, więc trochę lipawy ten debiut.
Next Penelope było w BTA Humble Bundle Eye Candy 4, sam chciałem wziąć, ale szkoda mi było hajsu. Sleep Attack jest spoko przedstawicielem tower defense a i Freaking Meatbags ma świetne recenzje.
A darmówki i zapychacze są w każdej jednej zbiórkowej Indie Gali.
- Podziękował: 154 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Nowy Monday
https://www.indiegala.com/monday
https://www.indiegala.com/monday
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
IG właśnie dezaktywowało mi z konta Days Under Custody kupione w Mixcellanous Bundle 22 grudnia. Paczka była kupiona podczas HH poprzez Group Buys, ale nie wydaje mi się, żeby host nagle cofnął płatność, tym bardziej skoro reszta gier z bundle'a na koncie została. Czy komuś kiedyś przytrafił się podobny przypadek? Można liczyć na szybką pomoc ze strony ich supportu? Mam lekką obawę, że jak do nich napiszę, to zabiorą mi i resztę. Na razie próbuję skontaktować się z organizatorem zakupów.
EDIT. Na SG ludzie piszą, że im też znikła ta gra kupiona właśnie w tym bundle'u. Choć nie każdy ma tyle szczęścia.
EDIT. Na SG ludzie piszą, że im też znikła ta gra kupiona właśnie w tym bundle'u. Choć nie każdy ma tyle szczęścia.
- Podziękował: 72 razy
- Podziękowania: 129 razy
- Kontakt:
EDIT:
Przed chwilą też mi wskoczyła dezaktywacja. Dev/wydawca usuwa hurtem wszystkie klucze z IG Mixcellanous.
P.S.
Ja miałem wątpliwą przyjemność zobaczyć taki komunikat gdy nierozgarnięty dev usuwał w ten sposób grę rozdawaną jako betę - JumpTanks. Ale się działo w społeczności - aż powysyłał wszystkim kody do 2 DLC jako rekompensatę, ale to mała pociecha po zobaczeniu takiego czegoś na koncie.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2016, o 01:50 przez Skapiradlo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Tak, dostałem ten komunikat. ID hosta wysłałem ci na PW, bo nie wypada go tak publicznie wytykać. Po jego profilu i reputacji na SG nie posądziłbym go o kombinowanie, tym bardziej teraz, jak okazało się, że to przypadek masowy.