Indie Gala – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 40 razy
Podziękowania: 98 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Super paczuszka
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Mnie również paczka się podoba - mam może ze 2 tytuły i ze 3 chciałbym mieć z tej paki :macha: Czekamy na HH :E
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

kurka panowie paczuszka wydaję się być "interesting", szczególnie ta za dolara, chociaż i wyższy próg niczego sobie (choć tam skusiłbym się raczej tylko na dwa tytuły) ;P. coby nie było indie gala daaaaaaawno tak zgrabnej paczuszki nie oferowała - jestem w szoku <jest w szoku>.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Akurat IG ma non stop coś ciekawego - trafiają się i "gorsze", powtórkowe bundle, ale jak widać zaraz nadrabiają czymś lepszym :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

No, space pilgrima wystarczy im jeszcze tylko na dwa bundle
uli
Awatar użytkownika
uli
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

HH w Yrminsul Debut Bundle
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

HH w Friday Special
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

HH w Phoenix Online Bundle
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

uli pisze: HH w Yrminsul Debut Bundle
Na to nie było zapisów na forum, czy coś mnie ominęło? ;-)
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

TomHa pisze:
Nie było, w sumie kto by się spodziewał że bundle kręcący się wokół jednego tytułu dostanie to HH.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze:
TomHa pisze:
Nie było, w sumie kto by się spodziewał że bundle kręcący się wokół jednego tytułu dostanie to HH.
Sugerujesz się nazwą? Często były w Indie Gali bundle z nazwą jednej z gier z bundla, no ale w zestawie jest przecież kilka innych całkiem niezłych gierek - jak na średnią Indie Gali to powyżej przeciętnej.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Revan pisze: Sugerujesz się nazwą? Często były w Indie Gali bundle z nazwą jednej z gier z bundla, no ale w zestawie jest przecież kilka innych całkiem niezłych gierek - jak na średnią Indie Gali to powyżej przeciętnej.
Jak debut bundle to debut ;)
A czy jest powyżej przeciętnej...2 czy tam 3 darmówki, a samo Yrminsul było już w kilku greenlightach w tym w IG jak jeszcze robili greenlightowe paczki, więc trochę lipawy ten debiut.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze:
Revan pisze: Sugerujesz się nazwą? Często były w Indie Gali bundle z nazwą jednej z gier z bundla, no ale w zestawie jest przecież kilka innych całkiem niezłych gierek - jak na średnią Indie Gali to powyżej przeciętnej.
Jak debut bundle to debut ;)
A czy jest powyżej przeciętnej...2 czy tam 3 darmówki, a samo Yrminsul było już w kilku greenlightach w tym w IG jak jeszcze robili greenlightowe paczki, więc trochę lipawy ten debiut.
Next Penelope było w BTA Humble Bundle Eye Candy 4, sam chciałem wziąć, ale szkoda mi było hajsu. Sleep Attack jest spoko przedstawicielem tower defense a i Freaking Meatbags ma świetne recenzje.
A darmówki i zapychacze są w każdej jednej zbiórkowej Indie Gali.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

IG właśnie dezaktywowało mi z konta Days Under Custody kupione w Mixcellanous Bundle 22 grudnia. Paczka była kupiona podczas HH poprzez Group Buys, ale nie wydaje mi się, żeby host nagle cofnął płatność, tym bardziej skoro reszta gier z bundle'a na koncie została. Czy komuś kiedyś przytrafił się podobny przypadek? Można liczyć na szybką pomoc ze strony ich supportu? Mam lekką obawę, że jak do nich napiszę, to zabiorą mi i resztę. Na razie próbuję skontaktować się z organizatorem zakupów.

EDIT. Na SG ludzie piszą, że im też znikła ta gra kupiona właśnie w tym bundle'u. Choć nie każdy ma tyle szczęścia.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Ja osobiście nabyłem tego Mixa... i też przed chwilą mi dano info o deaktywacji. Reszta gier jeszcze siedzi...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 72 razy
Podziękowania: 129 razy
Kontakt:

Lightning pisze: IG właśnie dezaktywowało mi z konta Days Under Custody kupione w Mixcellanous Bundle 22 grudnia. EDIT. Na SG ludzie piszą, że im też znikła ta gra kupiona właśnie w tym bundle'u. Choć nie każdy ma tyle szczęścia.
EDIT:
Przed chwilą też mi wskoczyła dezaktywacja. Dev/wydawca usuwa hurtem wszystkie klucze z IG Mixcellanous.

P.S.
Ja miałem wątpliwą przyjemność zobaczyć taki komunikat gdy nierozgarnięty dev usuwał w ten sposób grę rozdawaną jako betę - JumpTanks. Ale się działo w społeczności - aż powysyłał wszystkim kody do 2 DLC jako rekompensatę, ale to mała pociecha po zobaczeniu takiego czegoś na koncie.
Ostatnio zmieniony 22 mar 2016, o 01:50 przez Skapiradlo, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Tak, dostałem ten komunikat. ID hosta wysłałem ci na PW, bo nie wypada go tak publicznie wytykać. Po jego profilu i reputacji na SG nie posądziłbym go o kombinowanie, tym bardziej teraz, jak okazało się, że to przypadek masowy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 37 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

najlepsze jest to ze wydawca tej gry na steamie ejst Groupees
ODPOWIEDZ