Markolf upadł

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

erdoprezidento pisze: A jeżeli odnowiony markolf miałby być tworzony przez ludzi pokroju adadida to niech lepiej zostanie w obecnej formie, czyli SB dla nielicznych.
Pytając czysto hipotetycznie i nie urażając adadida. Kto miałby / musiałby ze starych userów wskrzeszać Markolfa, żeby to miało sens?
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 0
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

Nie jestem dziadem! Skąd wy to w ogóle wzięliście! Kompletna bzdura!
Prawda jest taka że nikt nie będzie z was ryzykować, ponieważ każdy już jakiś szacunek na łowcach ma i nikt nie będzie go tracić na wskrzeszanie markolfa. Jeśli myślicie, że będzie jeszcze gorzej - dobrze, wasza sprawa. Takie gadki zwiększają tylko u mnie motywację.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Hemiq pisze: Pytając czysto hipotetycznie i nie urażając adadida. Kto miałby / musiałby ze starych userów wskrzeszać Markolfa, żeby to miało sens?
Na pewno nie żaden adadild. A ty Homig co na markolfa nie wbijasz?
Adadid pisze: NPrawda jest taka że nikt nie będzie z was ryzykować, ponieważ każdy już jakiś szacunek na łowcach ma i nikt nie będzie go tracić na wskrzeszanie markolfa.
"szacunek na łowcach" xD
Awatar użytkownika
Zbanowany
Kontakt:

erdoprezidento pisze:
Hemiq pisze: Pytając czysto hipotetycznie i nie urażając adadida. Kto miałby / musiałby ze starych userów wskrzeszać Markolfa, żeby to miało sens?
Adadid pisze: NPrawda jest taka że nikt nie będzie z was ryzykować, ponieważ każdy już jakiś szacunek na łowcach ma i nikt nie będzie go tracić na wskrzeszanie markolfa.
"szacunek na łowcach" xD
Typowa polska mentalność - sam nic nie zrobię, ale skrytykuje. Kim ty w ogóle jesteś, bo nie ujawniłeś swojego ,,wkładu" w Markolfa.
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

erdoprezidento pisze:
A kto? Nicki podaj a nie :)
Przekreśliłem Markolfa już dawno temu. Wbijam raz na miesiąc zobaczyć czy żyje. A na SB nigdy się jakoś bardzo nie udzielałem.
erdoprezidento pisze:
"szacunek na łowcach" xD
:tak: :trollface:
Adadid pisze: Typowa polska mentalność - sam nic nie zrobię, ale skrytykuje. Kim ty w ogóle jesteś, bo nie ujawniłeś swojego ,,wkładu" w Markolfa.
A Twój wkład dotychczasowy w Markolfa? :)
Awatar użytkownika
Łowca

Adadid pisze:
erdoprezidento pisze:
"szacunek na łowcach" xD
Typowa polska mentalność - sam nic nie zrobię, ale skrytykuje. Kim ty w ogóle jesteś, bo nie ujawniłeś swojego ,,wkładu" w Markolfa.
Masz tutaj przed sobą moją myśl uwolnioną
Gotów do walki jak Lobo
I tak jak Cop Robo

Zadam ci lepsze pytanie:
https://www.youtube.com/watch?v=hwIK-M4RfHo
Hemiq pisze:
erdoprezidento pisze:
A kto? Nicki podaj a nie :)
Ja się nie mogę tutaj zdradzać :trollface:
Awatar użytkownika
VIP
Kontakt:

erdoprezidento pisze:
Hemiq pisze: A kto? Nicki podaj a nie :)
Ja się nie mogę tutaj zdradzać :trollface:
Ale priva czy na Steam / Markolku o ile działa priv jeszcze możesz powiedzieć :E
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Poza bezsensownym spamem w SB o jakichś plikach, rzekomym kontakcie z tadeo i filmikami o koniach nie wniosłeś nic do markolfa, nikt cię nie kojarzy, a twój nick, sposób wypowiedzi i awatar tutaj może zwiastować tylko młodocianego przygłupa (sory). Próbowaliśmy kontaktu z wawszczakiem wszelkimi możliwymi sposobami (były nawet próby stalkowania) i jakikolwiek efekt przyniosło tylko nawrzucanie mu cweli na jego drugim zdechłym forum w kontekście wygasającego terminu domeny, którą łaskawie przedłużył. Jeśli jakaś osoba miałaby się podjąć wskrzeszenia markolfa, to tylko ktoś siedzący w temacie (zawodowo czy hobbystycznie) i faktycznie związany z forum, kogo można by wspomóc także finansowo i z czystym sumieniem przelać na ten cel pieniądze. W tym momencie, po tylu latach, pojawienie się kogoś takiego graniczy z możliwością, a nawet jeśli by się to stało, odbudowa forum to jeszcze większa abstrakcja, dlatego, drogi adadid8, nie dziw się, że ludzie kwitują twoje zamiary uśmiechem politowania, a na markolfie po każdym wpisie w sb w dość bezpośredni sposób nakazują zamknięcie się lub opuszczenie czatu starym dobrym [ciach] -em, bo niestety jesteś tylko nounejmowym gimbem i śmieszy nawet sugerowanie, że ktoś z gramu miałby ci dać jakiekolwiek uprawnienia do strony.
Awatar użytkownika
Łowca

jórgen klopp, Zgadzam się z każdym powyższym zdaniem, brawo za świetnego posta!
Ci użytkownicy podziękowali erdoprezidento za ten post:
Hemiq
Awatar użytkownika
Zbanowany
Kontakt:

Widzę że popełniłem błąd w poprzednim poście. Nie ma tu żadnego szacunku.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 380 razy
Podziękowania: 518 razy
Kontakt:

Pamięta ktoś może o co chodziło z Collapse (od jakiegoś czasu jest na stimie)? Pamiętam że w komentarzach dopominali się o dołaczenie tego tytułu jako pełniaka w CD-Action. Nie pamiętam od czego to się zaczęło i z jakiego powodu. Jakiś rodzaj lokalnego humoru?
Awatar użytkownika
Zbanowany
Kontakt:

klops (jórgen klopp) i Globoos (eldoroprezidente) z markolfa, którzy mnie nie lubią są autorami wszystkich oczerniających mnie postów. Sympatie sympatiami, ale to zagrania poniżej pasa panowie.
Awatar użytkownika
Łowca

Adadid pisze: klops (jórgen klopp)
Brawo stary, kawał dobrej roboty z dedukcją. Myślałem, że nikt mnie tu nie rozgryzie przy takim zaawansowanym kamuflażu w niku i stylu pisania.

oczerniających mnie postów
Spróbuj mi konkretnie wskazać, gdzie cię obraziłem :E
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 370 razy
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

EdmundBA pisze: Pamięta ktoś może o co chodziło z Collapse (od jakiegoś czasu jest na stimie)? Pamiętam że w komentarzach dopominali się o dołaczenie tego tytułu jako pełniaka w CD-Action. Nie pamiętam od czego to się zaczęło i z jakiego powodu. Jakiś rodzaj lokalnego humoru?
Jeśli mnie pamięć nie myli - jeden z użytkowników, Simbelmine, sugerował w komentarzach pod nowymi numerami CDA, dołączenie do czasopisma różnych wschodnich, mniej znanych ale bardzo grywalnych tytułów, (z których częśc nie doczekała się premiery w Polsce, a niektórych nawet nie wydano poza Rosją/Ukrainą/itd) a wśród nich wymieniał najczęsciej Collapse.

Nie pamiętam tylko, czy powodem była irytacja na dobór pełniaków dołączanych do CDA, czy coś innego :P
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Collapse też miało chyba wysoką ocenę w recce w CDA, no i sama gra była w stylu(jak i gatunku)), w jakim na PC w tamtych latach gry się w ogóle nie pojawiały
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Collapse to bardzo fajna gra. Serio :D
Awatar użytkownika
Łowca

Kiedyś jak jeszcze siedziałem tu na legitnym koncie (czyli niezbyt długo, ale ten czas leci :E ) to zawsze się zastanawiałem kim byłeś na markolfie. Teraz już wiem. Simbelmine.
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt:

jórgen klopp pisze: Kiedyś jak jeszcze siedziałem tu na legitnym koncie (czyli niezbyt długo, ale ten czas leci :E ) to zawsze się zastanawiałem kim byłeś na markolfie. Teraz już wiem. Simbelmine.
Że ja? Pudło. :trollface:
Awatar użytkownika
Łowca

Sorry upperi, zdradziłeś się tym Collapse jak ja adadidem8
Obrazek
Awatar użytkownika
Hitman
Kontakt: