Pytając czysto hipotetycznie i nie urażając adadida. Kto miałby / musiałby ze starych userów wskrzeszać Markolfa, żeby to miało sens?
Markolf upadł
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
Nie jestem dziadem! Skąd wy to w ogóle wzięliście! Kompletna bzdura!
Prawda jest taka że nikt nie będzie z was ryzykować, ponieważ każdy już jakiś szacunek na łowcach ma i nikt nie będzie go tracić na wskrzeszanie markolfa. Jeśli myślicie, że będzie jeszcze gorzej - dobrze, wasza sprawa. Takie gadki zwiększają tylko u mnie motywację.
Prawda jest taka że nikt nie będzie z was ryzykować, ponieważ każdy już jakiś szacunek na łowcach ma i nikt nie będzie go tracić na wskrzeszanie markolfa. Jeśli myślicie, że będzie jeszcze gorzej - dobrze, wasza sprawa. Takie gadki zwiększają tylko u mnie motywację.
Na pewno nie żaden adadild. A ty Homig co na markolfa nie wbijasz?
"szacunek na łowcach" xD
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
A kto? Nicki podaj a nie

Przekreśliłem Markolfa już dawno temu. Wbijam raz na miesiąc zobaczyć czy żyje. A na SB nigdy się jakoś bardzo nie udzielałem.

A Twój wkład dotychczasowy w Markolfa?

Masz tutaj przed sobą moją myśl uwolnioną
Gotów do walki jak Lobo
I tak jak Cop Robo
Zadam ci lepsze pytanie:
https://www.youtube.com/watch?v=hwIK-M4RfHo
Ja się nie mogę tutaj zdradzać

Poza bezsensownym spamem w SB o jakichś plikach, rzekomym kontakcie z tadeo i filmikami o koniach nie wniosłeś nic do markolfa, nikt cię nie kojarzy, a twój nick, sposób wypowiedzi i awatar tutaj może zwiastować tylko młodocianego przygłupa (sory). Próbowaliśmy kontaktu z wawszczakiem wszelkimi możliwymi sposobami (były nawet próby stalkowania) i jakikolwiek efekt przyniosło tylko nawrzucanie mu cweli na jego drugim zdechłym forum w kontekście wygasającego terminu domeny, którą łaskawie przedłużył. Jeśli jakaś osoba miałaby się podjąć wskrzeszenia markolfa, to tylko ktoś siedzący w temacie (zawodowo czy hobbystycznie) i faktycznie związany z forum, kogo można by wspomóc także finansowo i z czystym sumieniem przelać na ten cel pieniądze. W tym momencie, po tylu latach, pojawienie się kogoś takiego graniczy z możliwością, a nawet jeśli by się to stało, odbudowa forum to jeszcze większa abstrakcja, dlatego, drogi adadid8, nie dziw się, że ludzie kwitują twoje zamiary uśmiechem politowania, a na markolfie po każdym wpisie w sb w dość bezpośredni sposób nakazują zamknięcie się lub opuszczenie czatu starym dobrym [ciach] -em, bo niestety jesteś tylko nounejmowym gimbem i śmieszy nawet sugerowanie, że ktoś z gramu miałby ci dać jakiekolwiek uprawnienia do strony.
- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:
Pamięta ktoś może o co chodziło z Collapse (od jakiegoś czasu jest na stimie)? Pamiętam że w komentarzach dopominali się o dołaczenie tego tytułu jako pełniaka w CD-Action. Nie pamiętam od czego to się zaczęło i z jakiego powodu. Jakiś rodzaj lokalnego humoru?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
klops (jórgen klopp) i Globoos (eldoroprezidente) z markolfa, którzy mnie nie lubią są autorami wszystkich oczerniających mnie postów. Sympatie sympatiami, ale to zagrania poniżej pasa panowie.
- Podziękował: 370 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Jeśli mnie pamięć nie myli - jeden z użytkowników, Simbelmine, sugerował w komentarzach pod nowymi numerami CDA, dołączenie do czasopisma różnych wschodnich, mniej znanych ale bardzo grywalnych tytułów, (z których częśc nie doczekała się premiery w Polsce, a niektórych nawet nie wydano poza Rosją/Ukrainą/itd) a wśród nich wymieniał najczęsciej Collapse.
Nie pamiętam tylko, czy powodem była irytacja na dobór pełniaków dołączanych do CDA, czy coś innego

Collapse też miało chyba wysoką ocenę w recce w CDA, no i sama gra była w stylu(jak i gatunku)), w jakim na PC w tamtych latach gry się w ogóle nie pojawiały
Collapse to bardzo fajna gra. Serio