na mój gust by nie przeszło, bo to sieciówka. Oprócz "always online" dodatkowo na bieżąco sprawdza zgodność plików. Ale - nic nie sugeruję...
The Division Gold z brazylijskiego Ubishopu
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
http://forums.ubi.com/showthread.php/13 ... ck/page104
No i posprzątali. Yuplay odsyła do Ubi, a tam support nadal czeka na znak z nieba.
До свидания и удачи!
No i posprzątali. Yuplay odsyła do Ubi, a tam support nadal czeka na znak z nieba.
До свидания и удачи!
Kombinujecie jak koń po górę. Ta gra jest warta każdych pieniędzy. Kupcie sobie pudełko za 139 zł, a potem dokupcie SP i nadal będziecie do przodu. Albo od razu "Gold" gdzieś taniej, ale bez strachu i żeby było pewnie. Nie pożałujecie ani złotóweczki - każda dotąd wydana gra, wysiada przy The Division.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Patrząc na recenzję jakoś nie jestem przekonany. Oczywiście chodzi mi i recenzje na portalach branżowych gdzie ludzie trochę w grę pograli.Owen pisze: Kombinujecie jak koń po górę. Ta gra jest warta każdych pieniędzy. Kupcie sobie pudełko za 139 zł, a potem dokupcie SP i nadal będziecie do przodu. Albo od razu "Gold" gdzieś taniej, ale bez strachu i żeby było pewnie. Nie pożałujecie ani złotóweczki - każda dotąd wydana gra, wysiada przy The Division.
- Kontakt:
Kupiłem kilka dni przed premierą wersję Gold, dostałem wszystko wg. opisu + bonusy za pre-order. Wczoraj wbiłem 30lvl, gra działa bez problemów i póki co nie znikła. Nie sprawdzałem jakie są dostępne języki poza Angielskim ale podejrzewam, że te same co podczas testów.
- Kontakt:
Kolejne pytania:
Czy ktoś na dniach (1-2 dni temu) próbował kupić The Division w brazylijskim Ubishopie? Nijak nie mogę dojść do płatności, przy karcie wywala błąd autoryzacji, a przy PayPalu błąd, że nie można wykonać akcji.
Kolejna sprawa: Czy kupując grę na Originie, klucz będę musiał aktywować z VPN na Uplay?
Czy ktoś na dniach (1-2 dni temu) próbował kupić The Division w brazylijskim Ubishopie? Nijak nie mogę dojść do płatności, przy karcie wywala błąd autoryzacji, a przy PayPalu błąd, że nie można wykonać akcji.
Kolejna sprawa: Czy kupując grę na Originie, klucz będę musiał aktywować z VPN na Uplay?
- Kontakt:
Spróbuj bezpośrednio przez thedivisiongame.com.
-Zaloguj sie do swojego konta Uplay
-Kliknij Order now
-Wybierz platformę i wersję gry
-Odpal Hole i ustaw BR
W tym momencie stronka się odświeży i opcje które wybrałeś wcześniej znikną, w przeglądarce kliknij "wstecz". Teraz powinieneś być znowu na stronie z wyborem platformy, wersji i retailer'a.
-Znowu wybierz platformę i wersję ale nie wybieraj retailer'a
-W prawym górnym rogu powinien być widoczny twój koszyk i opcja "checkout", kliknij w to i zaczekaj. W nowym oknie powinna otworzyć się strona z logowaniem do Uplay
-Po zalogowaniu będziesz jeszcze musiał podać BR dane personalne, ja podałem dane polskiej ambasady w Brazylii
-Po wszystkim wyświetli się strona z podsumowaniem, polecam wcisnąć Alt+A bo przycisk potwierdzenia był u mnie bez tego niewidoczny (biały tekst na białym tle), powinien znajdować się w prawym dolnym rogu podsumowania
-Po potwierdzeniu powinno przejść do płatności przez PP, ja bez problemu zapłaciłem przez polski PP z podpiętą kartą i kontem bankowym. Na koncie PP nie miałem żadnych środków
Jeśli wszystko się uda wyświetli się znowu strona z podsumowaniem i informacją o oczekiwaniu na potwierdzenie otrzymania wpłaty przez BR Ubisoft. Do mnie mail z potwierdzeniem przyszedł tylko od PP ale gra i tak pojawiła się na moim koncie Uplay. Sam zakup nie jest widoczny po zalogowaniu w polskim Ubi shopie, po odpaleniu Ubi shopu przez BR Hole zakup będzie widoczny w historii transakcji. Pisałem to z pamięci więc mam nadzieję, że niczego nie pominąłem, może w ten sposób Ci się uda.
-Zaloguj sie do swojego konta Uplay
-Kliknij Order now
-Wybierz platformę i wersję gry
-Odpal Hole i ustaw BR
W tym momencie stronka się odświeży i opcje które wybrałeś wcześniej znikną, w przeglądarce kliknij "wstecz". Teraz powinieneś być znowu na stronie z wyborem platformy, wersji i retailer'a.
-Znowu wybierz platformę i wersję ale nie wybieraj retailer'a
-W prawym górnym rogu powinien być widoczny twój koszyk i opcja "checkout", kliknij w to i zaczekaj. W nowym oknie powinna otworzyć się strona z logowaniem do Uplay
-Po zalogowaniu będziesz jeszcze musiał podać BR dane personalne, ja podałem dane polskiej ambasady w Brazylii
-Po wszystkim wyświetli się strona z podsumowaniem, polecam wcisnąć Alt+A bo przycisk potwierdzenia był u mnie bez tego niewidoczny (biały tekst na białym tle), powinien znajdować się w prawym dolnym rogu podsumowania
-Po potwierdzeniu powinno przejść do płatności przez PP, ja bez problemu zapłaciłem przez polski PP z podpiętą kartą i kontem bankowym. Na koncie PP nie miałem żadnych środków
Jeśli wszystko się uda wyświetli się znowu strona z podsumowaniem i informacją o oczekiwaniu na potwierdzenie otrzymania wpłaty przez BR Ubisoft. Do mnie mail z potwierdzeniem przyszedł tylko od PP ale gra i tak pojawiła się na moim koncie Uplay. Sam zakup nie jest widoczny po zalogowaniu w polskim Ubi shopie, po odpaleniu Ubi shopu przez BR Hole zakup będzie widoczny w historii transakcji. Pisałem to z pamięci więc mam nadzieję, że niczego nie pominąłem, może w ten sposób Ci się uda.
- Kontakt:
Niestety, przy "checkout" nie wyskakuje żadne okno gdzie mógłbym wpisać dane, a jeśli już coś się pojawia to tylko informacja, że mój koszyk jest pusty. Sam znalazłeś ten sposób czy jest gdzieś dokładna instrukcja?
- Kontakt:
Sam, bezpośrednio przez Ubi shop nie chciała mi przejść płatność PP.
@EDIT:
Próbowałem tej metody przed chwilą i widzę, że zablokowali możliwość zakupu bezpośrednio przez stronę gry dla BR.
@EDIT:
Próbowałem tej metody przed chwilą i widzę, że zablokowali możliwość zakupu bezpośrednio przez stronę gry dla BR.
- Kontakt:
Znalazłem coś takiego:
https://www.reddit.com/r/thedivision/co ... t1_d0oelbz
Jednak wygląda na to, że niekoniecznie działa. Zostaje próba złapanie czegoś na Allegro albo w normalnym markecie. Bądź też rzucenie tego w cholerę. Psikus.
https://www.reddit.com/r/thedivision/co ... t1_d0oelbz
Jednak wygląda na to, że niekoniecznie działa. Zostaje próba złapanie czegoś na Allegro albo w normalnym markecie. Bądź też rzucenie tego w cholerę. Psikus.
znajomy kupował 3 dni temu sposobem z pierwszego posta, ja w poniedziałek czyli 6 dni temu i też działa, języków jest trochę do wyboru w tym napisy PL. Płacone PP z podpiętą kartą. U mnie gra pojawiła się od razu , u znajomego po 8h.
Dla pewności.
Metoda z pierwszej strony już nie działa?
Cokolwiek bym nie robił, po potwierdzeniu danych osobowych i ponownym przejsciu do koszyka, w celu przeprowadzenia transakcji w PP, wyskakuje error z # "SYS_000001".
Próbowałem przed potwierdzeniem wyłączać VPN bądź go zostawiać, nie zmienia to nic... pomimo, iż wraca mnie do Polskiej wersji strony, jeśli jest wyłączony po naciśnięciu tej opcji. (używałem paru VPN) Domniemam, że to nawet jeszcze nie było przekierowanie na Paypala.
Mogłaby jakaś osoba, która wcześniej z tej opcji korzystała spróbować jeszcze raz kupić? Znaczy się dojść tylko do momentu logowania się na paypala i poinformować, czy także mają podobny problem.
Metoda z pierwszej strony już nie działa?
Cokolwiek bym nie robił, po potwierdzeniu danych osobowych i ponownym przejsciu do koszyka, w celu przeprowadzenia transakcji w PP, wyskakuje error z # "SYS_000001".
Próbowałem przed potwierdzeniem wyłączać VPN bądź go zostawiać, nie zmienia to nic... pomimo, iż wraca mnie do Polskiej wersji strony, jeśli jest wyłączony po naciśnięciu tej opcji. (używałem paru VPN) Domniemam, że to nawet jeszcze nie było przekierowanie na Paypala.
Mogłaby jakaś osoba, która wcześniej z tej opcji korzystała spróbować jeszcze raz kupić? Znaczy się dojść tylko do momentu logowania się na paypala i poinformować, czy także mają podobny problem.
- Kontakt:
Hej,
Mam to samo -kilka dni temu jak pisałem działało bez problemu. W dniu dzisiejszym probowalem dokupic jakies dlc i dokładnie to samo co u Ciebie @Hostile "SYS_000001"
Jak się komuś uda to obejść dajcie znać.
Mam to samo -kilka dni temu jak pisałem działało bez problemu. W dniu dzisiejszym probowalem dokupic jakies dlc i dokładnie to samo co u Ciebie @Hostile "SYS_000001"
Jak się komuś uda to obejść dajcie znać.
Zakup na Brazylijskim Ubi juz nie działa? Mam ten sam błąd, co koledzy wyżej.
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Tak ogólnie, jak to jest z tym lokiem na aktywację na Brazylię? To w ogóle wcześniej było? Pytanie, czy jak się już to aktywuje przez VPN, to da się normalnie grać w naszym kraju.
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Z tego co wiadomo opcja z Ubi shop już nie działa
A aktywacja polega na tym że musi być przeprowadzona z brazylijskiego Ip po tym można grać normalnie z PL
Chyba że coś się zmieniło co by mnie nie zdziwiło jak idzie o Ubi