George Coll (GJ Store Support)
Mar 17, 14:10
Hi,
The keys were sent out last night. However due to limited stock and unprecedented demand several people were unsuccessful in their application for a Dark Souls Prepare to Die Edition download key. We don't want anyone to leave empty handed so if you didn't receive a download key you will receive an email explaining further + a gift from us.
George
odpowiedź z supportu, zobaczymy co z tegoo będzie
Dark souls za darmo
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Raczej tylko zniżkę w ich sklepie. Zobacz co się pojawiło w komentarzach pod newsem:
Wygląda na to, że ten magazyn nie jest w ogóle dostępny dla naszego kraju (przynajmniej w wersji na Androida).Please note, this title is not available to download to devices powered by Google Android in your selected country
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
ja wysyłałem przed pojawieniem się na łowcach, gdzieś o 4 w nocy, ba, sam dałem info remike'owi o tym newsie i też nie mam..a wysłałem jak pokazało mi się powiadomienie ze steama, czyli pewnie byłem jednym z pierwszych i też nie mam - dla wielbicieli teorii spiskowych mój e-mail nie kończył się na pl tylko gmail.com
Piłeś?-nie prowadź
Piłeś?-nie pisz postów bo ciężko ten bełkot zrozumieć,w każdym bądż razie ja nawet maila nie dostałem

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Wiem ze za darmo itp ale i tak czuje sie oszukany
Jak ktos chce to niech sobie aktywuje ten kod: http://mail.myfavouritemagazines.co.uk/ ... byjZsprhqO“Your requested copy of Dark Souls Prepare to Die Edition
Due to limited stock and unprecedented demand you have not been successful in your application for a Dark Souls Prepare to Die Edition download key.
But there is still some good news!
We really appreciate you taking the time to visit us and, because we don’t want anyone to leave the Golden Joystick Store empty-handed, we’re giving you a free three month subscription to the digital edition of the brilliant PC Gamer magazine.
To claim your free subscription, simply select your region by clicking the button below and use your unique code at the checkout
Your unique code for PC Gamer is:
56e8204604102 ”
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Niestety, marketingowo to im wyszedł strzał w kolano i to z dwururki. Co z tego, że mają darmową reklamę jak nigdy i wszyscy o tym mówią, skoro w gruncie rzeczy akcja została odebrana negatywnie? A można było np. w porozumieniu ze Steamem rozdać promocyjne kody na aktywowaną zniżkę -75% na DS:PTDE w formie 2-tyg. kuponu (lub na DS2 jakąś skromniejszą...) i nie tylko zarobiliby na tym krocie przed wiosno-wyprzedażami, nie mając konkurencji czasie masowego wydawania przez ludzi wirtualnego portfela, ale przede wszystkim dotrzymaliby dane słowo i zachowali w ten sposób swoją twarz. Co oni mieli we łbach to ja nie wiem. 

- Podziękował: 106 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Skoro start był o 4.00 a kluczy było tylko 10 k to dlaczego ta akcja trwała aż do ok.13.00 ? Te klucze na pewno zeszły w mniej niż godzinę, a mimo to nadal można było się zapisywać. Di'kute!
Za niecały miesiąc premiera trzeciej części DS a oni wyskakują z taką akcją...

Bo tu nie chodzi o samą grę, tylko poszanowanie człowieka. Jedyną informacją jaką mieliśmy było to że dostaniemy za 7 dni kluczyk. Po 8 dniach i to jeszcze do tego trzeba było prosić się supportu, dostaliśmy z łaski informację i to jeszcze arogancko napisaną. Żadnej pokory, nic tylko 10 % zniżki na odwal się i to jeszcze nie wszyscy. No jak można poważnie traktować taką firmę
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Gdyby zakończyli rozdawnictwo po godzinie to w jaki sposób mogliby zareklamować tą jakże cudowną gazetke?