Nawet nie próbuje się z tym bawić. Coś czuję, że szansa na klucz jest mniejsza niż na public steamgifts na poziomie 0
Tak swoją drogą ostanio dostałem plusa od TomHa za "nieustanne dostarczanie darmowych indyczków" [bardzo dziękuję] i trochę to wkurzające, że w tamtym temacie co jakiś czas ludzie piszą nie potrzebnie. Tak wiem sam dostałem -1 za coś podobnego nie długo po tym jak dołączyłem na forum bo mnie jeden Pan zirytował. Teraz bym to po prostu zgłosił tak jak teraz dwa czy trzy posty z Gry darmowe - TYLKO LINK + OPIS, ale ludzie co są na forum od 3-4 lat też widzę nie czytają chyba regulaminu. No i tak sobie pomyślałem, że możnaby dodać pkt w regulaminie (ten na czerwono na górze strony). Coś w stylu:
5.Nie komentować, nie dodawać gibów, nie pisać post pod postem w temacie Gry darmowe - TYLKO LINK + OPIS
Może nie powinno tak być, że w regulaminie jest pkt tylko do jednego tematu nie wiem.
A no i tak jeszcze od razu napiszę, wiem, że sporo z Was poleci mi teraz Maść na ból d... ale myślę, że znajdą się tacy i to nie pojedyńcze osoby, które może myślą podobnie do mnie.
Przecież co jak co tamten temat został założony przez remike właśnie po to by nie było tam nic prócz linków do darmowych gier (no i opisy wiadomo)
Kurde rozpisałem się (to przez to -1 na początku przygody z forum, cóż wciąż to jest mój początek jakby nie było