W którym wątku tak napisał?
The Division Gold z brazylijskiego Ubishopu
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Raczje był to ogólny temat z nieposkromioną frustracją.
http://forums.ubi.com/showthread.php/14 ... om-Ubisoft
Ale racja, może chodzić o coś innego niż język.
Tak a co Ci to da? Na stronie sklepu jest przecież napisane wyraźnie że język jest tylko rosyjski...
Pierwszy post w tamtym temacie:Dralamir pisze:
Raczje był to ogólny temat z nieposkromioną frustracją.
http://forums.ubi.com/showthread.php/14 ... om-Ubisoft
Ale racja, może chodzić o coś innego niż język.
noone of the staff responded anything about people not getting their rewards (they paid for it)
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Osobiście czekam. Nie będę dwa razy płacił za produkt (proszę mi tu nie wyskakiwać, że i tak za połowę ceny itp itd.). Cała sytuacja jest istną kpiną, a to dodatkowy powód by nie wkładać w to dodatkowych pieniędzy.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Wytłumacz mi, co w tej całej sytuacji jest dla Ciebie kpiną? To że kupiłeś na rosyjskiej stronie klucz do gry, gdzie na stronie produktu było wyraźnie napisane jakie języki gra zawiera. Jest napisane że tylko rosyjski. Więc w czym masz problem? Gra na nasz region tego problemu nie ma, nawet na region Ameryki Południowe są do wyboru różne języki. Na karcie produktu, na stronie Nuuvem są wykazane kilka opcji językowych wraz z językiem polskim. Widocznie Ubi przewidział ten proceder i specjalne tak zrobił. Sam byłem bliski kupienia, ale dobrze ze nie byłem aż tak napalony. Jeżeli bym kupił, to pretensje miałbym tylko do siebie.
- Ci użytkownicy podziękowali mariohyper za ten post:
- smugglersun
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Ciężko jest rozwiązać obecną sytuację. Nie mogą przecież obecnym posiadaczom wersji rosyjskich podpiąć angielskiego paka bo wtedy każdy by kupował ruskie klucze. Chyba, że zrobią tak z pulą kluczy sprzedaną do dziś albo pozwolą jednokrotnie wybrać język gry?