Gry darmowe/gry freeware - komentarze
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Kredyty to nic innego jak losy. Czyli mając powiedzmy 50 kredytów masz tak jakby 50 losów w puli. Ich ilość najłatwiej zwiększyć biorąc po prostu udział w każdym losowaniu, to ci daje 1 los na godz, czyli max 24 na dobę. Nawet jak nie uda Ci się wygrać tej gry to zawszse masz większe szanse na wygranie następnej. A jeśli coś wygrałeś to możesz napisać recenzję, za każdą jest 10 pkt. Każda wygrana z kolei obcina Ci 50 kredytów.
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowania: 25 razy
Masz nikłe szanse
Tak wyzerują ci konto ...
Edit:Example: 1000 Total Credits in Round, You have 20 Credits
Your Chance to win is 1:50
Czyli jak jest teraz 3135 osób a ty masz 15 punktów to masz szanse 1:209
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
No niestety, nie ma. Tak by było gdyby każdy oprócz niego miał po 1 kredycie. A w tej chwili każdy user ma średnio 50 kredytów czyli szansę wynoszą 15/150000 czyli 1/10000. Czyli dużo mniejsze niż chociażby na steamgifts. Niemniej warto brać udział, żeby zdobywać kredyty, przy 80-100 szanse są ciut większe, szczególnoe w mniej oblężonych godzinach, albo na samym końcu/początku giba.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
niby dostałem klucz, ale nie ma go w ogóle w mojej bibliotece.adrianopol4 pisze: Shiplord:
https://www.hrkgame.com/
należy zjechać na dół i kliknąc "get game". Następnie się zalogować i porobić pare questów (instagram, twitterm, fb i chyba cos jeszcze)
btw instagram jest nieobowiązkowy
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
huudy pisze:niby dostałem klucz, ale nie ma go w ogóle w mojej bibliotece.adrianopol4 pisze: Shiplord:
https://www.hrkgame.com/
należy zjechać na dół i kliknąc "get game". Następnie się zalogować i porobić pare questów (instagram, twitterm, fb i chyba cos jeszcze)
btw instagram jest nieobowiązkowy
bardzo możliwe, mam wszystkie te "portale" więc mi poleciało samo automatycznie.
Hymm... to dziwne, poszukaj dobrze, odśwież, spróbuj jeszcze raz.
bardzo możliwe, że kody się skończyły...