The Division Gold z brazylijskiego Ubishopu

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 422 razy
Kontakt:

fero323 pisze:
serafek5 pisze: Najłatwiej zobaczyć w folderze z grą czy są pliki językowe. Poszukajcie jakiegoś folderu "Localization" "Language" czy czegoś w tym stylu. Stawiam, że są gdzieś na wierzchu.
Stawiam jednak, że skoro przed pobieraniem macie do wyboru polski to gra będzie po polsku. W Black Flagu rosyjskim mam do wyboru tylko i wyłącznie rosyjski.
W tym przypadku wszystkie pliki mają rozszerzenie sdfdata i są w jednym katalogu
np sdf-A-0318.sdfdata

Po nazwach plików nie dojdziesz jaka to wersja językowa.
Szkoda. Większość gier Ubi ma pliki na wierzchu. No nic, pozostaje czekać do północy ;p
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

obstawiam że pliki są zaszyfrowane żeby nie dało się do nich dobrać przed oficjalnym startem który jest dopiero o 6 rano a nie o północy..

Xbox One – March 8 at 00:01AM local time in each country
PS4 – March 8 at 00:01AM local time in each country
PC – March 8 at 06:01 CET (00:01AM EST) on Steam and Uplay

mam nadzieję że jednak jest ten polski bo też kupiłem w tym ruskim szopie..
Awatar użytkownika
Łowca

Screen jaki znalazłem w rejestrze po instalacji https://scr.hu/5p48/sw0hz Oby dobrze wróżył.

Edit: zły link :D
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Na 99% jest tylko rosyjski język - http://scr.hu/7z6i/tt1fc

Fajnie, że napisałem dzisiaj pierwszego newsa o ruskich sklepach i od razu wielka wtopa. No trudno - więcej w to brnął nie będę. Podziękować ekspertom z pierwszej strony tematu. ;)

Szkoda mi tylko tych czytelników, którzy wyłożyli kupę kasy na grę. Zresztą sam też kupiłem i się sparzyłem.
Awatar użytkownika
Łowca

odpalam grę gdyż już się odblokowała co ciekawe... zaraz dam info.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

A jak będzie wyglądała sytuacja przy wersji z brazylijskiego Ubishopu? Tylko portugalski?
W tym przypadku może jest szansa na angielski?
Awatar użytkownika
Łowca

remike pisze: Na 99% jest tylko rosyjski język - http://scr.hu/7z6i/tt1fc

Fajnie, że napisałem dzisiaj pierwszego newsa o ruskich sklepach i od razu wielka wtopa. No trudno - więcej w to brnął nie będę. Podziękować ekspertom z pierwszej strony tematu. ;)

Szkoda mi tylko tych czytelników, którzy wyłożyli kupę kasy na grę. Zresztą sam też kupiłem i się sparzyłem.
Ale to na steamie!! Steam ma te blokady bo wie że u Ruskich jest taniej i by gabenowi się steamoleony nie zgadzały.
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Bojler pisze:

Ale to na steamie!! Steam ma te blokady bo wie że u Ruskich jest taniej i by gabenowi się steamoleony nie zgadzały.
A Ubi to jest głupie i nie wie.
Awatar użytkownika
Łowca

Weź nie płacz, mam far cry primala z brazylijskiego ubi i śmiga
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

Nie wazne jak to sie skonczy , zaczeles poprostu z grubej rury , mogles zacząc wprowadzac takie shopy od pewniaków jak np skyrim , new order , new vegar , mordor z gama gama , to są gry które przez strasznie długi okres , są bez żadnych locków , sprawdzane i potwierdzane przez wielu userów forum.
Awatar użytkownika
Łowca

remike pisze:
Bojler pisze:

A Ubi to jest głupie i nie wie.
Może zaraz @krew da znać i wszystko będzie wiadomo.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Monek22 pisze: Nie wazne jak to sie skonczy , zaczeles poprostu z grubej rury , mogles zacząc wprowadzac takie shopy od pewniaków jak np skyrim , new order , new vegar , mordor z gama gama , to są gry które przez strasznie długi okres , są bez żadnych locków , sprawdzane i potwierdzane przez wielu userów forum.
Spokojnie. Wiadomo, że remike chciał dla wszystkich jak najlepiej. Poza tym wzbraniał się przed takimi newsami i zawsze mu się dostawało.
Zaraz się może okaże, że na Uplay jest wszystko ok i jeszcze wszyscy będą mu dziękować. Czekamy
Awatar użytkownika
Łowca

no jest niestety język RUSKI i z tego co widzę nie da się zmienić... jeszcze będę próbował :P i będę też pisał do ubi z płaczem ;D

Obrazek
Ostatnio zmieniony 8 mar 2016, o 00:12 przez krew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca

W Nuuvem wersja miała kilka języków, w tym oczywiście Polski. Myślę, że i w tym będzie tak samo :}
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

...

No nic, podziękować tym panom:
https://scr.hu/7z6i/fc30p
https://scr.hu/7z6i/3wdqz
i mojej nadgorliwości i łatwowierności.

Więcej newsów o ruskich sklepach już nie będzie. Nie mam do tego nerwów. Chcecie się bawić w rosyjską ruletkę na forum - wasza sprawa.

Pozostaje trzymać kciuki, że jakoś ten język da się podmienić w plikach. Kupę kasy ludzie potracili na to...
Awatar użytkownika
Łowca

No i jest Rosyjski :D Teraz tylko w configu/plikach poszukać magicznego ru_ru i zmienić na pl_pl i zobaczyć czy będzie działać :D
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

A ktoś już odpalił wersję z brazylijskiego Ubishopu albo z Nuuvem?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Bojler pisze: No i jest Rosyjski :D Teraz tylko w configu/plikach poszukać magicznego ru_ru i zmienić na pl_pl i zobaczyć czy będzie działać :D
Z grami Uplay ten numer chyba nie przejdzie, obym sie mylił.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Współczuję tym co kupili. Szkoda liczyłem na taniego Divisiona. Pozostaje jutro z media odebrać preorder.
Awatar użytkownika
Łowca

Cygg pisze: Współczuję tym co kupili. Szkoda liczyłem na taniego Divisiona. Pozostaje jutro z media odebrać preorder.
Czy ja wiem. Na 100% znajdzie się jakiś sposób żeby podmienić język. A jak nie, to przynajmniej gra+season pass za 150zł jest :D
ODPOWIEDZ