Nuuvem - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 34 razy
Kontakt:

Lords Of The Fallen i DLC mają jakąś blokadę na kupno/aktywację? Czy można śmiało brać?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

@up
do aktywacji nie, co najwyżej hola przy zakupie (bo pokaże Tobie ze nie jest dostępne w kraju). Ja z tego co pamiętam nie musiałem nawet z holi korzystać przy zakupie, ale kupowałem z 3 miesiące temu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Klaymen pisze: Lords Of The Fallen i DLC mają jakąś blokadę na kupno/aktywację? Czy można śmiało brać?
Potwierdzam przedmówcę, widocznie nic się nie zmieniło. Brałem LoTF Digital Deluxe Edition pod koniec zeszłego roku od nich bez VPNa, zwykła płatność polskim PP, a klucz który przyszedł był na 99,9% podpisany jako Rest-Of-the-World. Aktywował się na Steam bez żadnego problemu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0

Klaymen pisze: Lords Of The Fallen i DLC mają jakąś blokadę na kupno/aktywację? Czy można śmiało brać?
W nowym CD action będzie lords of the fallen ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Blokada zakupu, ale wystarczy hola. Później aktywowałem wszystko bez problemu na steamgifts.
Co ciekawe najpierw kupiłem lotf deluxe bez holi a wieczorem chciałem kupić dodatki i już nie mogłem bez maskowania IP. ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

khaed pisze:
szurubur pisze:
khaed pisze: Śpieszę z dobrymi wieściami, aktywowałem The Division Gold przez VPN (zakup z Nuuvem), właśnie leci instalka (29GB) w jęz. polskim ;-)

PS. chciałem dodać skriny, niestety "Przekroczono maksymalną przestrzeń na dysku zajmowaną przez załączniki."
a przez jaki program zmieniłeś sobie na brazylijskie ip?
Firmowe serwery w Wenezueli ;)
Czy komuś udało się aktywować Division bardziej chałupniczymi metodami? Obecnie w sklepie jest podpis że można ją aktywować tylko w Brazylii, nie w Ameryce Południowej. Czy ktoś już się w to bawił i mu się udało?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Istavan pisze: Czy komuś udało się aktywować Division bardziej chałupniczymi metodami? Obecnie w sklepie jest podpis że można ją aktywować tylko w Brazylii, nie w Ameryce Południowej. Czy ktoś już się w to bawił i mu się udało?
Sprawdziłbym ale niestety nie daje rady kupić z argPP :(
Chciałem dzisiaj kupić w brazylijskim ubishopie ale tutaj już wycofali wersję Gold. Najwidoczniej ubisoft pokapował się, że jest wielu chętnych spoza brazyli :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

FlyVPN, SoftEther, tunnelbear desktop - wybierz, zainstaluj, połącz się, aktywuj, rozłącz się i już.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

khaed pisze: FlyVPN, SoftEther, tunnelbear desktop - wybierz, zainstaluj, połącz się, aktywuj, rozłącz się i już.
Aktywacja aktywacją, mnie bardziej ciekawi czy do grania nie będzie potrzebny VPN. :?
Awatar użytkownika
Łowca

Właśnie leci mi instalka TD w języku polskim aktywowana kluczem w programie Uplay w mojej czyt. polskiej lokalizacji i z polskim ip. Przypomnę, że grę kupiłem na brazylijskim ip. na oficjalnej stronie gry płacąc polskim PP z podpiętą polską Visą. Tak więc udało się :) 28,87 GB :macha:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Alekhine's Gun R$59,99 na stronie jest na napisane że ma locka, na steambd nie mogę się upewnić bo znajduje tylko jedną wersje bez locka. Chyba że błędnie sprawdzam na steambd.
Awatar użytkownika
Łowca

Siemanko Panowie. Sory, jestem zielony w temacie kupowania z tego sklepu ale cena za The Division GOLD jest bardziej niż zachęcająca więc postanowiłem pochylić się nad tematem. Nie ma strachu, że UBI wywali mi tą grę z konta ? Generalnie muszę po prostu użyć VPN by zmienić ip na brazylijskie, tam kupić grę, mając dalej to ip aktywować ją na koncie uplay i dalej powinno wszystko śmigać ?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Informacyjnie, Division z nuuvem normalnie aktywowało się bez żadnych kombinacji, kupiłem 31/01/2016.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

vattax pisze: Informacyjnie, Division z nuuvem normalnie aktywowało się bez żadnych kombinacji, kupiłem 31/01/2016.
Czyli jak każdy kto kupił przed 22.02.16
A teraz ktoś pisał że z argentyńskiego PP już nie można kupić :/
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Yurine pisze:
vattax pisze: Informacyjnie, Division z nuuvem normalnie aktywowało się bez żadnych kombinacji, kupiłem 31/01/2016.
Czyli jak każdy kto kupił przed 22.02.16
A teraz ktoś pisał że z argentyńskiego PP już nie można kupić :/
Nie można. Próbowałem wczoraj i na samym przewalutowaniu i prowizji straciłem ok.30zl :cry: W końcu się poddałem i kupiłem w polskim sklepie
Awatar użytkownika
Łowca

Olá, Mxxxxx Mxxxxxxxx,

Obrigado por ter feito compras na Uplay Shop em 24 de Fevereiro de 2016. Este e-mail é um resumo e o recibo de seu pedido. Se você pagou com um cartão de crédito, procure por DRI*Ubisoft Store na fatura do seu cartão.

Grę kupiłem po 22.02 i wszystko hula.
Skoro nie można zakupić na Nuuvem i na thedivisiongame.com to może ktoś zgłębia jakieś inne alternatywy. Mój zakup został dokonany metodą prób.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Mam dobrą wiadomość dzisiaj na brazylijskim ubishopie pojawił sie TC The division Gold i właśnie go kupiłem za ok. 175 zł z polskiego PP. Gra automatycznie dodaje się do biblioteki uplay bez kombinacji z aktywacją VPN, a na maila przchodzi potwierdzenie zakupu wraz z kluczem.
Aby dokonać zakupu trzeba:
1. wejść na stronę shop.ubi.com + hola ustawiona na brazylię,
2. wybrać grę TC The Divison wersja GOLD
3. zalogować się na własne konto,
4. z tej strony www . 4devs . com .br / gerador_de_pessoas (usunąć spacje) wygenerować dane potrzebne do formularza
5. w polach dot. imienia i nazwiska podać własne
6. wybrać Paypal i dokonać płatności
7. logujemy się do uplay i pobieramy grę

tutaj mail potw zakup:

Handlowiec
DIGITAL RIVER DO BRASIL IMPORTAÇÃO E COMÉRCIO DE PRODUTOS DE IN
atlanticpaypalBRL@digitalriver.com
Instrukcje dla handlowca
Nie podano instrukcji.

Opis Cena jednostkowa Ilość Kwota
DRI*Ubisoft Store order *****
R$159,99 BRL 1 R$159,99 BRL
Suma częściowa R$159,99 BRL
Suma R$159,99 BRL
Płatność R$159,99 BRL
Płatność wysłana do użytkownika: atlanticpaypalBRL@digitalriver.com
Z kwoty 174,80 PLN
Na kwotę R$159,99 BRL
Kurs wymiany: 1 PLN = 0,915304 BRL
Ostatnio zmieniony 6 mar 2016, o 00:38 przez Don_DaRiO, łącznie zmieniany 1 raz.
Ci użytkownicy podziękowali Don_DaRiO za ten post:
TomHa
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Don_DaRiO pisze: Mam dobrą wiadomość dzisiaj na brazylijskim ubishopie pojawił sie TC The division Gold i właśnie go kupiłem za ok. 175 zł z polskiego PP. Gra automatycznie dodaje się do biblioteki uplay bez kombinacji z aktywacją VPN, a na maila przchodzi potwierdzenie zakupu wraz z kluczem.
Aby dokonać zakupu trzeba:
1. wejść na stronę shop.ubi.com + hola ustawiona na brazylię,
2. wybrać grę TC The Divison wersja GOLD
3. zalogować się na własne konto,
4. z tej strony www . 4devs . com .br / gerador_de_pessoas (usunąć spacje) wygenerować dane potrzebne do formularza
5. w polach dot. imienia i nazwiska podać własne
6. wybrać Paypal i dokonać płatności (trzeba mieć na koncie przygotowane kwotę 175 zł, bo z karty nie pójdzie)
7. logujemy się do uplay i pobieramy grę

tutaj mail potw zakup:

Handlowiec
DIGITAL RIVER DO BRASIL IMPORTAÇÃO E COMÉRCIO DE PRODUTOS DE IN
atlanticpaypalBRL@digitalriver.com
Instrukcje dla handlowca
Nie podano instrukcji.

Opis Cena jednostkowa Ilość Kwota
DRI*Ubisoft Store order *****
R$159,99 BRL 1 R$159,99 BRL
Suma częściowa R$159,99 BRL
Suma R$159,99 BRL
Płatność R$159,99 BRL
Płatność wysłana do użytkownika: atlanticpaypalBRL@digitalriver.com
Z kwoty 174,80 PLN
Na kwotę R$159,99 BRL
Kurs wymiany: 1 PLN = 0,915304 BRL
Wielkie dzięki kolego, u mnie płatność przeszła i czekam na klucz. Długo musiałeś czekać na klucz? Obecnie moje zamówienie jest przetwarzane
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

gra automatycznie się dodaje do biblioteki więc po 5 min można się logować do uplay
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Minęło ok. pół godziny i jeszcze nic nie mam. Ale może dłużej przetwarzają po prostu
ODPOWIEDZ