http://tomclancy-thedivision.ubi.com/ga ... ening-time
Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Z tego co pamiętam kilka osób kupiło The Division Gold w nuuvem. Mam nadzieję, że ktoś się pochwali czy gra aktywuje się bez problemu

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Śpieszę z dobrymi wieściami, aktywowałem The Division Gold przez VPN (zakup z Nuuvem), właśnie leci instalka (29GB) w jęz. polskim 
PS. chciałem dodać skriny, niestety "Przekroczono maksymalną przestrzeń na dysku zajmowaną przez załączniki."

PS. chciałem dodać skriny, niestety "Przekroczono maksymalną przestrzeń na dysku zajmowaną przez załączniki."
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
A co w niej złego? Martwilbym się jak by np trzeba było mieć konto ubi z Brazylii albo gra by była po portugalsku. A tak? Przecież I tak trzeba VPN do zakupu a potem kombinacja z PayPal em, przy których aktywacją z VPN to już raczej pikuś.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Mi się aktywowało bez używania VPN (zarówno podstawka i SP z Nuuvem). Rezyduję aktualnie w UK, ale przecież to nie Ameryka Południowa. Dziwne, że w Polsce trzeba kombinować.
Aaa, chyba, że tak. To wszystko wyjaśnia. Kupiłem 10 lutego.
khaed pisze:Może kupiłeś wcześniej, lock jest od 22.02
Aaa, chyba, że tak. To wszystko wyjaśnia. Kupiłem 10 lutego.
Ostatnio zmieniony 3 mar 2016, o 20:18 przez ffecjaz, łącznie zmieniany 2 razy.