Indie Gala – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze:
GhostHound pisze: Yrminsul Bundle
https://www.indiegala.com/yrminsul
Dla zainteresowanych samym Yrminsulem, cokolwiek by to nie była za gra - była ona w Greenlight Bundle 3 od IG więc całkiem prawdopodobne, patrząc na ten http://steamcommunity.com/app/412490/di ... 8726288019 post, że kupujący otrzymają klucze.
Była też w innych bundlach.
Dlatego kompletnie nie rozumiem promocyjnej ceny tego bundla ustawionej na 3,99$. Pewnie jutro wzrośnie do 5$.
W bundlu większość gier, któa była jużwielokrotnie bundlowana. Kompletnie nieopłacalna paczka.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

Phoenix Online Bundle
https://www.indiegala.com/phoenix
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Dla Moebiusa bym wziął, o ile będą jakieś zapisy na HH :P
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 0
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Zapisy są... ale chyba znów nie dla mnie ;/
No chyba że dla Supreme League of Patriots. Reszta już w posiadaniu. Alt by się ucieszył, bo większości nie ma ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 22 razy
Kontakt:

Happy Hour w Tokio Anime
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Happy Hour w Reverse Fusion Bundle
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

HH w Monday Bundle?!

https://www.indiegala.com/monday

serio?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 455 razy
Kontakt:

raistand pisze: HH w Monday Bundle?!

serio?
sprawdzielm pp 29 Feb INDIEGALA 8,47USD
teraz jest $13.23
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

raistand pisze: HH w Monday Bundle?!

serio?
Tia... tyle że to bundel tygodniowy był (przynajmniej tydzień temu miał taką długość trwania na starcie), a zgodnie z informacją na stronie supportu: ""Weekly" bundles (those that last 7 days or less) and most of one tier bundles do NOT have Happy Hour. ".
Jak widać sami niestosują się do własnych reguł..
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Tak właściwie, to można było się domyślać, że na taki ładny numerek poniedziałkowego bundla coś przygotują ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 20 razy
Podziękowania: 52 razy
Kontakt:

Ci użytkownicy podziękowali Goku193 za ten post:
StayUpForever
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Ehh dostałem swoją paczuszkę ze wspólnych zakupów IG Tokyo Anime i niespodzianka przy Orion: A Sci-Fi Visual Novel wyskakuje "No serial available yet." ktoś z Was ma podobnie ? Napisałem do nich maila bo z łaski swojej mogliby umieścić jakąś informację cokolwiek bo widzę że kilka osób tu i ówdzie również to spotkało już kilka dni temu i żadnej informacji dalej kiedy będą dostępne. Natomiast pisałem już do ich supportu wielokrotnie i nigdy nie było inaczej niż konieczność wykorzystania magicznej opcji refund, ponieważ NIGDY nie doczekałem się od nich mailowej odpowiedzi na nic... W każdym razie bo się rozpisałem, ktoś z Was ma podobny problem ? :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

frankcastle51 pisze: Ehh dostałem swoją paczuszkę ze wspólnych zakupów IG Tokyo Anime i niespodzianka przy Orion: A Sci-Fi Visual Novel wyskakuje "No serial available yet." ktoś z Was ma podobnie ? Napisałem do nich maila bo z łaski swojej mogliby umieścić jakąś informację cokolwiek bo widzę że kilka osób tu i ówdzie również to spotkało już kilka dni temu i żadnej informacji dalej kiedy będą dostępne. Natomiast pisałem już do ich supportu wielokrotnie i nigdy nie było inaczej niż konieczność wykorzystania magicznej opcji refund, ponieważ NIGDY nie doczekałem się od nich mailowej odpowiedzi na nic... W każdym razie bo się rozpisałem, ktoś z Was ma podobny problem ? :)
Ja wzielem 3 sztuki tokyo , 1 dla siebie i 2 dla kumpli i jeden z nich ma właśnie ten problem ;p
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

A może po prostu kluczy im brakło i trzeba będzie poczekać na uzupełnienie?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

FotelSkrzypi pisze: A może po prostu kluczy im brakło i trzeba będzie poczekać na uzupełnienie?
No najwidoczniej, natomiast nie napawa mnie to optymizmem bo za każdym razem jak klucz ma się pojawić "kiedyśtam" to zawsze dostaje duplikat, ZAWSZE. To samo tyczy się starych paczek greenlight. A komunikacja z ich supportem to mit.
No nic, wiary i cierpliwości, poczekam maksymalnie do końca tygodnia, potem trzeba będzie to inaczej rozwiązać bo widzę czytając tu i tam, że ten problem ma już kilka dni ;) .
Chciałem się tylko jeszcze właśnie tutaj od użytkowników dowiedzieć czy komuś też tak wypadło i ewentualnie razem wypatrywać rzutu kluczy :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

frankcastle51 pisze:
FotelSkrzypi pisze: A może po prostu kluczy im brakło i trzeba będzie poczekać na uzupełnienie?
No najwidoczniej, natomiast nie napawa mnie to optymizmem bo za każdym razem jak klucz ma się pojawić "kiedyśtam" to zawsze dostaje duplikat, ZAWSZE. To samo tyczy się starych paczek greenlight. A komunikacja z ich supportem to mit.
No nic, wiary i cierpliwości, poczekam maksymalnie do końca tygodnia, potem trzeba będzie to inaczej rozwiązać bo widzę czytając tu i tam, że ten problem ma już kilka dni ;) .
Chciałem się tylko jeszcze właśnie tutaj od użytkowników dowiedzieć czy komuś też tak wypadło i ewentualnie razem wypatrywać rzutu kluczy :)

Dostałem odpowiedz od supportu z kluczykiem dla kumpla , zypełnie sie nie sprawdzilo to co napisales ;p
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Monek22 pisze:
frankcastle51 pisze:

Dostałem odpowiedz od supportu z kluczykiem dla kumpla , zypełnie sie nie sprawdzilo to co napisales ;p
Sam jestem pełen podziwu, otrzymałem działający klucz w mailu oraz przy okazji dostałem odpowiedź na swojego maila z Maja zeszłego roku ... :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Witam.
Mam takie małe pytanie do ludzie bardziej obeznanych z tą stroną. Pierwszy raz kupuję coś na indiegali, przykładałem się do zakupu bundla z Anime jakiś czas i teraz widzę, że nagle cena całego pakietu podskoczyła o 1 euro. Często zdarza się tak na tej stronie?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Z reguły po 24h od premiery.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

@UP
Tak, to akurat wiem. Cena tego pakietu była już raz podwyższona do 3.49 bodajże, więc czekałem spokojnie. Teraz gdy zbliża się ku końcowi nagle poszybowało w górę o następnego eurosa.
ODPOWIEDZ