Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
WileTheBest pisze: Uff, dzięki, stary! Uspokoiłeś mnie, bo myślałem, że już koniec.
Tak naprawde dali przeciez na to do 14 dni także wiesz... zdecydowanie w najgorszym przypadku cierpliwości
14 dni dali na to DLC do Retribution, a klucze do pozostałych gier miały przyjść w ciągu 3 dni.
Nie, przy zapisie do subskrybcji na te 3 gry, nie na DLC było do 14 dni. Zerknij nawet na SG napewno gdzies jeszcze tematy albo screeny się zachowały. Najpierw było do 3 dni a po godzinie już zmienili na 14 dni
Oczywiście nie chcę niczego robić na siłę. Jeżeli ludzie przyzwyczaili się już do bałaganu tutaj i nie chcą się nigdzie przenosić, to niech nowy temat umrze śmiercią naturalną. Wydaje mi się jednak, że zaprowadzenie porządku powinno pomóc.
Zarejestruj się, z tego co kojarzę to trzeba wgrać avatar własny i ewentualnie jakieś dane zmienić profilu i gra powinna być darmowa w bibliotece na tej stronie.
Wiem że już co niektórym doszły, ja nadal czekam, w końcu mają na to 14 dni
Chyba że nie dostanę, bo przy 3 etapie ponownie się zapisałem do newslettera - pokazało mi że już jestem zapisany. Na próbę zapisałem się teraz, i nie było błędu.