Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
W przypadku tych trzech gierek wyskakuje mi tylko "Mój adres mailowy" is already subscribed to list MWNL Redeem (2016). Natomiast przy DLC do Dawn of War II normalnie wysłało mi maila z prośbą o potwierdzenie subskrypcji.
Tobie morganpl nie pomyliło się właśnie z tym DLC?
Ja dla pewności anulowałem subskrypcję i jeszcze raz ją aktywowałem . Teraz zwiększyli limit oczekiwania do 3 dni (w przypadku dlc do dawn of war to aż 14 dni).
U mnie na Gunstar Heroes, Renegade Ops i Viking: Battle of Asgard wywala xxxxxxx@gmail.com is already subscribed to list MWNL Redeem (2016). Click here to update your profile.
WileTheBest pisze: Mógłby ktoś wytłumaczyć, o co chodzi z kluczem ASD? Bo chyba nie w temacie jestem...
Coś w stylu hasło: okoń. Wypełniłeś dwa zadania i zamiast kodu do gry miałeś: asd. Po 3 minutach wrzucili poprawiony giveaway z dobrymi kodami, który po 10 minutach się zakończył.