Nuuvem - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

pisałem o cities wczoraj. nie wiesz czy ma locka tylko na instalację, czy na granie też?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

McSnake pisze:
Gracz_Z_Brodą pisze: Do kupienia 2 gry z 10 za 19,99 BRL (reali) = 20 PLN !!!!!!!
Do wyboru:
Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventures, FEAR Trilogy, L.A. Noire: The Complete Edition, Grand Theft Auto IV: Complete Edition, LEGO Batman 3: Beyond Gotham, The LEGO Movie - Videogame, LEGO Marvel Super Heroes, Guardians of Middle-Earth, Cities: Skylines, Batman: Arkham Origins Blackgate - Deluxe Edition
http://www.nuuvem.com/promo/dose-dupla-dos-campeoes
GRY NIE MAJĄ REGION BLOCKA, jedynie blokady przy zakupie, wystarczy użyć HOLĘ lub inny VPN.
Sam zakupiłem Lego Batman 3 + Guardians
Oj jak ja nie lubię jak ktoś wprowadza w błąd innych. :dziadek:

Po pierwsze: przepłaciłeś (sprawdź ceny na gama-gama),
po drugie: sprawdziłeś tylko dwie gry od WB (ktore w większości nie mają locków)

Zakupiłem dziś Batmana Blackgate + Cities: Skyline bez użycia holi, czy innego VPN, bezpośrednio na polski IP z polskiego PP.
UWAGA!!!! CITIES SKYLINE MA LOCKA !!! :dziadek:
na steamdb jak byk cities występuje jako Latin America to cudów być nie mogło niestety.

86196 Cities: Skylines Deluxe Edition - Latin America
86195 Cities: Skylines - Latin America
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Miał ktoś już coś takiego jak "Partially released" w statusie zakupu? Zakupiłem dwie gry, jedną dostałem, a drugą jeszcze nie :roll:
Awatar użytkownika
Łowca

Chciałem kupić za 19.99 R$ Lego marvel super heroes oraz Lego Batman 3 natomiast wyskakuje mi błąd "este articulo no esta disponible en tu pais " jest jakaś możliwość obejścia tego?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Hola
Przy czym na kinguin jest taniej
Awatar użytkownika
Łowca

Marvel super heroes na kinguin 4-5 euro , tu w tej cenie mam grę plus jedną mogę sobie dobrać.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

????
Przecież na kinguin masz trylogie Lego Batman za 16zl, masz nawet informację na stronie głównej.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

fajna promocja, ale interesuje mnie tylko LEGO Marvel, ktoś chętny na jakiś inny tytuł z listy, żeby zrobić łączony zakup?
jakby co, priv

już nieaktualne, dzięki Fj00b
Ostatnio zmieniony 20 lut 2016, o 19:57 przez Soul Reaver, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca

ewentualnie można na gama-gama kupić batmana :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

skuska pisze: ????
Przecież na kinguin masz trylogie Lego Batman za 16zl, masz nawet informację na stronie głównej.
A co ma piernik do wiatraka?
On chce Super Marvel Heroes ORAZ Lego Batman 3, a nie TRYLOGIE BATMANA, Super Marvel Heroes nie ma w promocji na gama gama, ani nie ma w jakiejś super cenie na kinguinie, w związku z czym JEŚLI nie zależy mu na Batmanie 1 + 2, a tylko na trójce oraz przede wszystkim na Super Marvel Heroes, to jedynie właśnie nuuvem pozostaje. Ściągasz Hola, ustawiasz na stronie nuuvem na brazylię, tak dodajesz grę/gry do koszyka, przechodzisz na paypal (polski) i opłacasz i działa.

Kod rabatowy: CUPONOMIA5 - działa i obniża cenę zestawu z 19,99 na R$19.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Jak tam wygląda sprawa z kupowaniem via Hola + argentyński PP? Są kłopoty - ostatnio kilka osób się skarżyło, że nie idzie - czy można śmiało podpinać kartę do arg PP i śmigać po sklepie?
Pytam, bo myślę nadal nad The Division w zacnej, brazylijskiej cenie :D
Awatar użytkownika
Łowca

Nie da się kupić z Hola na Brazylie i polski PayPal, wyskakuje "Operação cancelada. Ao menos um produto no seu carrinho não está disponível para compra em sua região"

Wcześniej robiłem zakupy z nuuvem, i nie było problemu, coś musieli zablokować. Próbuje kupić la noire, gta iv i max payne pakiety complete
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ciekawe czy ten "The Division" na Nuuvem, konkretniej Gold Edition jest region free.
Bo za taką cenę, gra + season pass biorę w ciemno. Sprawdzał ktoś może?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Shodan155 pisze: Ciekawe czy ten "The Division" na Nuuvem, konkretniej Gold Edition jest region free.
Uplay raczej nie robił blokad na swoje gry poza tym w opisie nie ma info.
Kilak osób już zakupiło ale klucz chyba dopiero przed premierą wyślą.
Sam jestem zainteresowany ale można go jedynie zakupić poprzez argentyński paypal :/

Sam u nich kupiłem wcześniej R6 Siege + pass i nie było problemów z aktywacja w pl
Ostatnio zmieniony 22 lut 2016, o 15:01 przez Yurine, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Nikt na to pytanie nie odpowie w 100%, jako, że to preorder to klucza nikt nie dostaje do momentu premiery i nie można przez to sprawdzić locków.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Shodan155 pisze: Ciekawe czy ten "The Division" na Nuuvem, konkretniej Gold Edition jest region free.
Jeden z użytkowników reddita napisał do supportu nuuvem z tym pytaniam, to mu odpisali:

http://imgur.com/fGO7AjD
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

TomHa pisze: Jak tam wygląda sprawa z kupowaniem via Hola + argentyński PP? Są kłopoty - ostatnio kilka osób się skarżyło, że nie idzie - czy można śmiało podpinać kartę do arg PP i śmigać po sklepie?
Pytam, bo myślę nadal nad The Division w zacnej, brazylijskiej cenie :D
Jak przypiszesz polska kartę do arg. PP, to myślę że będzie problem. Kupowanie na nuveem z dobrze założonym argentyńskim PP, odbywa się bez żadnego problemu. Co do ceny The Division to wersję Gold kupowałem za 129reali.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Istavan pisze:
Jeden z użytkowników reddita napisał do supportu nuuvem z tym pytaniam, to mu odpisali:

Uplay nie stosuje region bloków. Co będzie to będzie, wydaje mi się, a podkreślam to kolejny raz (obym miał rację) jest to standardowy tekst sprzedawcy w przypadku gier, których nie można zakupić 'normalnie'. Pewnie to samo napiszą w przypadku Steamówek, które można kupić tylko via ARG, a które i tak normalnie się podepną na PL koncie.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Wiadomo kiedy będą wysyłane klucze do Division? W dniu premiery czy trochę wcześniej? Zastanawiam się nad tą wersją gold ale trochę boję się region locka
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Istavan pisze:

Sprzedawca inaczej nie mógł odpowiedzieć, przecież nie odpiszę że kupuj śmiało przez hole. Standardowa formuła odpowiedzi, przy innych tytułach były takie same. Jak będzie z Division trudno powiedzieć, ale myślę że nie będzie żadnego locka.
ODPOWIEDZ