Fanatical - temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy

A mnie bardziej zastanawia, dlaczego takie proste zawiadomienie zajmuje aż 45kb?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

bo jest grafika ??
Awatar użytkownika
Wiedźmin

robart_ pisze: bo jest grafika ??
w celu...?
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

buck pisze:
robart_ pisze: bo jest grafika ??
w celu...?
Zapchania skrzynki mailowej, przecież to oczywiste :E

Mnie bardziej zastanawia, dlaczego ktoś miałby się zastanawiać nad wagą takiego maila, no ale to nie ten temat więc... :dziadek:
Awatar użytkownika
Wiedźmin

FotelSkrzypi pisze: Mnie bardziej zastanawia, dlaczego ktoś miałby się zastanawiać nad wagą takiego maila, no ale to nie ten temat więc... :dziadek:
choćby dlatego, że przez ostatnie kilkanaście lat naoglądał się dziwnych maili z dołączoną "wkładką"? Może dlatego, że w tej samej skrzynce ma mail w sprawie jakiejś niezapłaconej faktury - o podobnej wadze? Może dlatego, że dostawał masę maili w sprawie rzekomej próby sprzedaży konta Diablo 3 wraz z linkami do zmiany hasła? A może dlatego, że ten cały tekst zajmuje mniej niż 1kb?
Jeszcze jakieś pytania?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Przedstawiciel bundlestars na reddicie potwierdził, że wysłali te maile. Informacja jest również na ich stronie:
https://support.bundlestars.com/hc/en-u ... ruary-2016
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

I w liscie jest wyjasnione, ze to nie ich wyciek. Standardowo - skads wyciekly emaile z haslami. Proba tu, proba tam...
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Również otrzymałem maila. Póki co nie widzę oznak aby ktoś mi wszedł na konto. Jednak mimo wszystko zresetowałem hasło.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 859 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Te informacje o wycieku są według mnie prawdziwe, bo gdy spróbowałem się zalogować na dotychczasowe hasło to zostałem poproszony o jego zmianę.
Awatar użytkownika
Wiedźmin

vattax pisze: Przedstawiciel bundlestars na reddicie potwierdził, że wysłali te maile. Informacja jest również na ich stronie:
za to na facebooku przyznali się, że zlecili wysyłanie tych maili firmie "trzeciej". Czyli mogą nawet nie wiedzieć, co jest w tym mailu.
A ostrożności nigdy za wiele. Parę miesięcy temu ostatecznie padł mój prywatny e-mail, który skutecznie strzegłem przed spamem od 10. lat... Dziękuję ci, allegro.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

buck pisze:
vattax pisze: Przedstawiciel bundlestars na reddicie potwierdził, że wysłali te maile. Informacja jest również na ich stronie:
za to na facebooku przyznali się, że zlecili wysyłanie tych maili firmie "trzeciej". Czyli mogą nawet nie wiedzieć, co jest w tym mailu.
A ostrożności nigdy za wiele. Parę miesięcy temu ostatecznie padł mój prywatny e-mail, który skutecznie strzegłem przed spamem od 10. lat... Dziękuję ci, allegro.
Teoretycznie mozesz probowac sil w sadzie. Ugrac pare tysiecy na dom dziecka. Na niebezpieczniku bodaj byl opis jak to zrobic.
Gaberus pisze: Te informacje o wycieku są według mnie prawdziwe, bo gdy spróbowałem się zalogować na dotychczasowe hasło to zostałem poproszony o jego zmianę.
W mailu wyraźnie napisano, że każdemu zresetowano hasło.
Awatar użytkownika
Wiedźmin

keiran pisze: Teoretycznie mozesz probowac sil w sadzie. Ugrac pare tysiecy na dom dziecka. Na niebezpieczniku bodaj byl opis jak to zrobic.
od allegro, czy bundlestars? ;)
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Szkoda, że mi się trochę gier dubluje, bo pewnie na Leviathan Bundle bym się skusił... przy okazji nawet nie wiedziałem, że Zoo Empire jest na Steamie :D Co prawda do Zoo Tycoon wiele raczej tej grze brakuje, ale i tak miło wspominam ten tytuł ^^
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Hidden Gems 3 Bundle
https://www.bundlestars.com/en/bundle/h ... s-3-bundle

Za 2.49€ dostaniemy:
Planet Diver
Crowman & Wolfboy
Story of the Survivor
Defend the Highlands
Galagan's Island: Reprymian Rising
Anode
Cashtronauts
Centauri Sector
Galactic Inheritors
JerryMcPartlin - Rebel with a Cause
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 26 razy
Kontakt:

https://www.bundlestars.com/en/bundle/t ... collection
The Premier Collection €9.89

Deadfall Adventures
From the Depths
Lifeless Planet Premier Edition
Penarium
Dwelvers
Ci użytkownicy podziękowali Soul Reaver za ten post:
StayUpForever
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Gra fajne, ale cena antyludzka, albo to we mnie cebula silną jest.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Kontakt:

Może gdyby tam znalazło się coś innego niż Lifeless Planet, które było chyba w jakimś tanim bundelku od IG... :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

sorki za pytanko akurat w tym miejscu forum ale powiedzmy, iż sprzyja ku temu okazja, a mianowicie fakt, iż w powyższym bundelku znajduje się gra w early access. tak więc moje pytanie brzmi: gdy kupię grę w early access, to czy będę musiał ją kupować ponownie gdy będzie ona miała już swą premierę (jak wyjdzie z early access) czy nie?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

twinzorrr pisze: sorki za pytanko akurat w tym miejscu forum ale powiedzmy, iż sprzyja ku temu okazja, a mianowicie fakt, iż w powyższym bundelku znajduje się gra w early access. tak więc moje pytanie brzmi: gdy kupię grę w early access, to czy będę musiał ją kupować ponownie gdy będzie ona miała już swą premierę (jak wyjdzie z early access) czy nie?
Nie, nie będziesz musiał jej ponownie kupować.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

twinzorrr pisze: sorki za pytanko akurat w tym miejscu forum ale powiedzmy, iż sprzyja ku temu okazja, a mianowicie fakt, iż w powyższym bundelku znajduje się gra w early access. tak więc moje pytanie brzmi: gdy kupię grę w early access, to czy będę musiał ją kupować ponownie gdy będzie ona miała już swą premierę (jak wyjdzie z early access) czy nie?
http://store.steampowered.com/earlyaccessfaq/
ODPOWIEDZ