Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Dzwną akcje mam. Pewien gość wysłał mi Jaguara za free w trade offer. I nie wiem czy to jakiś scam czy może się poprostu pomylił. Co myślicię? Na steamie jak i w chrome nic nie pokazuje żeby coś chciał w zamian. Jego profil wygląda na czysty.
A ja bym nie wziął. Raz, że ktoś się mógł pomylić i to byłoby nie w porządku wobec niego. No ale to kwestia moralności Dwa, ktoś coś na forum jakiś czas temu pisał, że są jakieś dziwne trade'y co podmieniają przedmioty w trakcie wymiany. Nie pamiętam już w którym dziale. Ja bym nie ryzykował.
Wymiane odrzuciłem. Ale nie tylko ja, bo ktoś napisał w jego profilu że też miał taką sytuacje. Więc możliwe że to była jakaś próba oszustwa. Lepiej nie akceptujcie takich podarunków.
NIe ma to jak grac przeciwko cziterowi ktory boostuje i zrobic wynik 15-15 (tak naprawde to tylko cziter gral w przeciwnej druzynie, inni widac ze boostowani)
DocWho pisze: NIe ma to jak grac przeciwko cziterowi ktory boostuje i zrobic wynik 15-15 (tak naprawde to tylko cziter gral w przeciwnej druzynie, inni widac ze boostowani)
To samo miałem jakiś czas temu. Typ miał 48 fragów, a reszta 10-20. W dodatku sami Polacy. Przegraliśmy 14:16, ale dzień później po kilku reportach gość dostał VAC bana.
Ale slaba i tania ta skrzynka https://csgostash.com/case/112/Operation-Wildfire-Case
dobrze,ze chociaz drop taki sam jak w operacji Bloodhound teoretycznie moze wpasc AWP | Dragon Lore lub M4A1-S | Master Piece z dropu lub z Gift Package-ta.
Właśnie zasysam updejcik. Ale skrzynka faktycznie - tak słabych skinów od dawna nie widziałem. Więc na skrzynce dużo się nie zarobi. I ten nowy nóż. Wygląda jak podrasowany stock z malowaniem. Chyba powoli Gaben na głowę upada, bo pomysłów zwyczajnie brak. Dziwi mnie najbardziej zawartość tej skrzynki, bo w Workshopie była masa lepszych skinów do wyboru.
Wcześniej ceny spadały o kilka kilkanaście centów teraz co niektóre spadły już o połowę. Do wieczora to pewnie ceny będa poniżej 20 centów (może warto będzie kupić )
To normalne, że ceny spadły. Za tydzień, dwa wrócą do normy, ale na pewno nie do takich cen jak przed operacją. Najlepsze ceny są z dwa miesiące i więcej po operacji.
Wracając do operacji: Kupiłem, pograłem, skrzynka padła, na czysto sprzedałem za 3,31, więc na razie za operację zapłaciłem niecałe dwa euro. Cena nie najgorsza. Bardzo podoba mi się to, że odświeżyli Nuke'a, dodali trochę nowych przejść, teraz łatwo się skacze na silos, także nie jest źle. Patrzyłem na inne mapy, nie wszystkie, ale schemat z poprzednich operacji co do nie grywalności powtarza się - za duże i za dużo przejść, do tego nieczytelne tekstury, albo mapa wielości ocenu. Nie patrzyłem na Stantorini, podobno ta mapa jest ok, robił ją jeden z gości tworzących de_Cache z tego co pamiętam.