[CS:GO] Tematyczny Hyde Park

Zagrajmy razem!
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe

1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Dzwną akcje mam. Pewien gość wysłał mi Jaguara za free w trade offer. I nie wiem czy to jakiś scam czy może się poprostu pomylił. Co myślicię? Na steamie jak i w chrome nic nie pokazuje żeby coś chciał w zamian. Jego profil wygląda na czysty.

Screen:
http://i.imgur.com/V2zex2U.jpg?1
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Wygląda na to, że się pomylił. Ja bym brał
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

A ja bym nie wziął. Raz, że ktoś się mógł pomylić i to byłoby nie w porządku wobec niego. No ale to kwestia moralności :) Dwa, ktoś coś na forum jakiś czas temu pisał, że są jakieś dziwne trade'y co podmieniają przedmioty w trakcie wymiany. Nie pamiętam już w którym dziale. Ja bym nie ryzykował.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Też właśnie szkoda mi troche tego gościa bo to jego najlepszy skin jaki ma.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Kiedyś o tym czytałam i najprawdopodobniej jest to błąd steam.

Już pomijając to, że próba wykorzystania czegoś takiego jest wg mnie nieetyczna. Ale racja, każdy ma inne sumienie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Wymiane odrzuciłem. Ale nie tylko ja, bo ktoś napisał w jego profilu że też miał taką sytuacje. Więc możliwe że to była jakaś próba oszustwa. Lepiej nie akceptujcie takich podarunków.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

Mój pierwszy wygrany DM po 3-4 miesiącach gry w CS'a :P
Spoiler:pokaż
Fajna rekompensata, bo wczoraj na DM na Cache przegrałem w ostatniej sekundzie...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Ostatnia rzecz z jakiej bym się cieszył to właśnie skin na wiertarę :E
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

ggoral1 pisze: Ostatnia rzecz z jakiej bym się cieszył to właśnie skin na wiertarę :E
Mi to lotto bo gram bez skinów :tak:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

NIe ma to jak grac przeciwko cziterowi ktory boostuje i zrobic wynik 15-15 (tak naprawde to tylko cziter gral w przeciwnej druzynie, inni widac ze boostowani)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

DocWho pisze: NIe ma to jak grac przeciwko cziterowi ktory boostuje i zrobic wynik 15-15 (tak naprawde to tylko cziter gral w przeciwnej druzynie, inni widac ze boostowani)
To samo miałem jakiś czas temu. Typ miał 48 fragów, a reszta 10-20. W dodatku sami Polacy. Przegraliśmy 14:16, ale dzień później po kilku reportach gość dostał VAC bana. ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Szykujcie 1.6gb na nową operację! (nareszcie :D)

http://counter-strike.net/operationwildfire
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

Ale slaba i tania ta skrzynka https://csgostash.com/case/112/Operation-Wildfire-Case
dobrze,ze chociaz drop taki sam jak w operacji Bloodhound teoretycznie moze wpasc AWP | Dragon Lore lub M4A1-S | Master Piece z dropu lub z Gift Package-ta.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Czyli to jest podobna akcja co była ostatnio, wbijaj lvl dostań dropa? Nad misjami nie trzeba się specjalnie wysilać?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Właśnie zasysam updejcik. Ale skrzynka faktycznie - tak słabych skinów od dawna nie widziałem. Więc na skrzynce dużo się nie zarobi. I ten nowy nóż. Wygląda jak podrasowany stock z malowaniem. Chyba powoli Gaben na głowę upada, bo pomysłów zwyczajnie brak. Dziwi mnie najbardziej zawartość tej skrzynki, bo w Workshopie była masa lepszych skinów do wyboru.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Dziwi mnie taki znaczny spadek cen naklejek. Gdyby skrzynka była droga/operacja to bym jeszcze zrozumiał.
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

warhameron pisze: Dziwi mnie taki znaczny spadek cen naklejek. Gdyby skrzynka była droga/operacja to bym jeszcze zrozumiał.
Kilka dni i wszystko wróci do normy, po tylu operacjach chyba każdy powinien się przyzwyczaić do tego tymczasowego spadku cen ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Wcześniej ceny spadały o kilka kilkanaście centów teraz co niektóre spadły już o połowę. Do wieczora to pewnie ceny będa poniżej 20 centów (może warto będzie kupić :P )
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

To normalne, że ceny spadły. Za tydzień, dwa wrócą do normy, ale na pewno nie do takich cen jak przed operacją. Najlepsze ceny są z dwa miesiące i więcej po operacji.

Wracając do operacji: Kupiłem, pograłem, skrzynka padła, na czysto sprzedałem za 3,31, więc na razie za operację zapłaciłem niecałe dwa euro. Cena nie najgorsza. Bardzo podoba mi się to, że odświeżyli Nuke'a, dodali trochę nowych przejść, teraz łatwo się skacze na silos, także nie jest źle. Patrzyłem na inne mapy, nie wszystkie, ale schemat z poprzednich operacji co do nie grywalności powtarza się - za duże i za dużo przejść, do tego nieczytelne tekstury, albo mapa wielości ocenu. Nie patrzyłem na Stantorini, podobno ta mapa jest ok, robił ją jeden z gości tworzących de_Cache z tego co pamiętam.
ODPOWIEDZ