Trzeba zakładać nowe konto na PP? czy jak mam polski PP to można gdzieś zmienić na argentyński? Pozdrawiam
Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Ten sposób działa i nawet nie musiałem czekać na weryfikacje kartyffecjaz pisze: Na reddicie ludzie znaleźli sposób na potwierdzenie PayPala założonego na adres południowoamerykański i pokupowali TWoM (wcześniej Residenta HD i Dying Light), ale trochę kombinowania jest i dochodzą dodatkowe opłaty. Ja się jeszcze waham czy nie spróbować na przyszłe promocje.
Jak ktoś chce spróbować (nie do mnie z pytaniami co i jak, ja tylko przeklejam z reddita, nie próbowałem):Spoiler:pokaż
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Nie założyłem drugie konto brazylijskie na fake dane, mając nadzieje że tym razem będzie działać i dzisiaj aktywowałem PIN-em kartę kredytową i tak samo nie można zrobić zakupów.
Wg. mnie nuuvem skapowało się że ludziska zakładają lewe PP i założyli locka na połudnowoamerykańkie PP, bowiem
dzisiaj dostałem maila od nuuvem, że mogę dokończyć transakcję poprzez pagseguro.
Ostatnio zmieniony 8 lut 2016, o 13:24 przez Don_DaRiO, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzisiaj zakładałem nowe konto pp argentyńskie. Nie było problemu z płatnością. I nie musiałem weryfikować karty żadnym pinem. Nie wiem czy teraz mogę te konto powiązać ze swoją kartą czy dalej zasilać kartę Entropay. Trochę sobie liczą

Season Pass dodał się bezproblemowo do Aliena z humblemonthly
Nie ma żadnej wzmianki przy aktywacji o regionie. Wyszło 13.70 zł z paypala.
Można śmiało kupować i nie sugerowac się akurat w tym jednym przypadku informacją o działaniu SP tylko dla regionu.

Edit: Płatność przez holę (Brazylia) z polskiego zatwierdzonego PP.
Nie ma żadnej wzmianki przy aktywacji o regionie. Wyszło 13.70 zł z paypala.
Można śmiało kupować i nie sugerowac się akurat w tym jednym przypadku informacją o działaniu SP tylko dla regionu.

Edit: Płatność przez holę (Brazylia) z polskiego zatwierdzonego PP.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
hyyh ale nie weryfikujesz żadnej karty pinem tylko samo konto Paypal argent. proszę czytać ze zrozumieniem. Jeżeli masz dobrze założone konto PP arg. to sprobuj kupić przepustkę sezonowa do Dying Light, bo coś czuje że nie masz dobrze stworzonego konta PP. A sam zakup Unity przejdzie może polskim PP
Polskim pp próbowałem i nie mogłem zakupić. Dla tego założyłem argentyńskie konto.mariohyper pisze:hyyh ale nie weryfikujesz żadnej karty pinem tylko samo konto Paypal argent. proszę czytać ze zrozumieniem. Jeżeli masz dobrze założone konto PP arg. to sprobuj kupić przepustkę sezonowa do Dying Light, bo coś czuje że nie masz dobrze stworzonego konta PP. A sam zakup Unity przejdzie może polskim PP
witam
Mogę potwierdzić, że PayPal argentyński [ potwierdzony 100% ] + wirtualna karta płatnicza założona na Entropay dodana do konta PP argentyńskiego działa.
Karta na Entropay jeszcze nie potwierdzona [ czekam na ten kod ] ale płatność dokonana.
Zakupiony Dying Light: Season Pass za 65 i aktywowany na steam
Logowanie do sklepu przez Hola

Mogę potwierdzić, że PayPal argentyński [ potwierdzony 100% ] + wirtualna karta płatnicza założona na Entropay dodana do konta PP argentyńskiego działa.
Karta na Entropay jeszcze nie potwierdzona [ czekam na ten kod ] ale płatność dokonana.

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Karty entropay nie trzeba potwierdzać, a PP arg potwierdzony musi działaćMindstorm pisze: witam

Pilarsy nie maja locka na aktywacje?
Ostatnio zmieniony 8 lut 2016, o 16:50 przez mariohyper, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
To prawda sam wcześniej kupiłem za ok 37 złmariohyper pisze:Karty entropay nie trzeba potwierdzać, a PP arg potwierdzony musi działaćMindstorm pisze: witam
Szkoda że wcześniej nie myślałeś na przepustką do Dying bo była tańsza, ale i tak warto. Jutro premiera dodatku
Pilarsy nie maja locka na aktywacje?

Mam ten sam problem.
Konto pp argentyńskie, z potwierdzonym nr pin z entropay czyli w pełni aktywne.
Po próbie zakupu The division Gold z nuuvem otrzymałem informację na stronie paypal po hiszpańsku "Nie można przetworzyć płatności za pomocą konta PayPal w tym czasie. Spróbuj ponownie później"
Po powrocie do nuuvem info, że operacja została anulowana. Ponownie zalogowałem się na Paypal argentyński a tam nie wiadomo skąd info że konto zostało ograniczone i należy po 1. Udowodnić, że karta jest moja (1,5 Euro przelewu), mimo, że to już było zrobione, po 2. wysłać kopię rachunku za prąd etc. do paypal aby potwierdzić adres zamieszkania.
Ma ktoś jakiś pomysł o co w tym wszystkim chodzi? Jednym działa innym nie?
A może ktoś by chciał odsprzedać w pełni działające i zweryfikowane argetyńskie konto paypal? Proszę na PW, na pewno się dogadamy.