Witam, nie dawno zakupiłem wyżej wymienioną grę, samą podstawkę, bez żadnych DLC. Grając zauważyłem zablokowane krzyżykami/strzałkami drogi co jak się domyślam prowadzą do miejsc z DLC (Skandynawia/Wschód). Jednak później zauważyłem że takie zablokowane drogi są prawie wszędzie a także w wielu miastach.
Ktoś mógłby mi wyjaśnić o co z nimi chodzi ? Czy one są jakoś możliwe do odblokowania czy to też jakiś DLC ?
Euro Truck Simulator 2 - zablokowane drogi
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Jak kiedyś grałem, a było to kilka lat temu, to było to oznaczenie na drogi, które nie istnieją. Tak jakby były w budowie
DLC na pewno dodaje sporo nowych dróg i miast, i być może część z nich jest właśnie rozszerzeniem takich dróg. Ale pomimo wszytkich DLC takie "blokady" i tak będą, chyba 

- Podziękował: 9 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
Dudu66, ale tam chyba masz na obu screenach dodatki Skandynawia i Ekspansja Wschód.
Ja od siebie dodam, ze sama podstawka to są drogi bardzo monotonne, miasta małe, skrzyżowania te same. Po prostu wypuścili grę dając dużą przestrzeń, ale do szczegółów przysiąść nie mieli czasu. Na pewno, jak kupisz dodatki to i Skandynawia i Francja robią już kolosalna różnice względem podstawki. Polska z Węgrami mniej, ale za to dużo wiecej tras no i tani dodatek. Oryginalnie z polskich miast w ETS 2 był tylko Szczecin, Poznań i Wrocław wg mojej pamięci.
A komentując pytanie to tez sadze, ze jest to po prostu fikcyjne skrzyżowanie zeby nadac koloru prostej trasie
Ja od siebie dodam, ze sama podstawka to są drogi bardzo monotonne, miasta małe, skrzyżowania te same. Po prostu wypuścili grę dając dużą przestrzeń, ale do szczegółów przysiąść nie mieli czasu. Na pewno, jak kupisz dodatki to i Skandynawia i Francja robią już kolosalna różnice względem podstawki. Polska z Węgrami mniej, ale za to dużo wiecej tras no i tani dodatek. Oryginalnie z polskich miast w ETS 2 był tylko Szczecin, Poznań i Wrocław wg mojej pamięci.
A komentując pytanie to tez sadze, ze jest to po prostu fikcyjne skrzyżowanie zeby nadac koloru prostej trasie

- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Ale mu odpowiedzieliście, "koledzy"...
Podobno po zrobieniu 100% achivementów te drogi się odblokowują i powstają w nich portale teleportacyjne między krajami (ale z dużą losowością gdzie Cię przeniesie).
W jednym przypadku, zablokowany most pod brukselą otwiera Most Einsteina-Rosena , bardzo kolorowy, wręcz tęczowy.
Podobno po zrobieniu 100% achivementów te drogi się odblokowują i powstają w nich portale teleportacyjne między krajami (ale z dużą losowością gdzie Cię przeniesie).
W jednym przypadku, zablokowany most pod brukselą otwiera Most Einsteina-Rosena , bardzo kolorowy, wręcz tęczowy.