I na tym entropay normalnie możesz wszystko kupować? Nie odrzuca na koniec transakcji ?
Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Przez entropay nic nie kupuje, bo nie mam takiej potrzeby. Założyłem tylko z powodu weryfikacji i już o tym koncie nie pamiętam.Marcin89 pisze:I na tym entropay normalnie możesz wszystko kupować? Nie odrzuca na koniec transakcji ?
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
U mnie jak narazie to z entropay zostały pobrane środki z PP coś ponad 1 funta do aktywacji, dalej nie kupowałem niczego z tej karty.
BTW ktoś wogóle kupił AC Rogue z tej wyprzedaży i mu przeszło przez argentyński PP?
BTW ktoś wogóle kupił AC Rogue z tej wyprzedaży i mu przeszło przez argentyński PP?
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 36 razy
- Kontakt:
Racja. Problem w tym, że CK2: Conclave ma adnotacje na Nuuvem o aktywacji tylko w Ameryce Południowej (chociaż słyszałem, że może jednak nie ma locka)
Natomiast EU IV: Cossacks właśnie nie mają żadnej adnotacji na Nuuvem.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
o ile się nie mylę to trochę temu był poruszany ten temat i o ile się nie mylę to lock jest na podstawkę, a na SP już nie. ale upewnij się jeszcze, bo Alien mnie nigdy nie interesował, więc mówię to co wydaje mi się, że pamiętam