Nuuvem - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

typex pisze: Czy ktoś może z argentyńskim Paypalem jest w stanie pomóc z zakupem Seassion Passa do Far Cry 4? Bardzo prosze o wiadomość

Edit
Już nieważne, poszło tym razem bez zweryfikowanego PP argentyńskiego, dziwne bo ostatnio nie chciało.
Dla potomnych - Seassion Pass do Far Cry 4 aktywowany i działa z wersja europejska.
a na PayPalu też masz włączoną Hole? na nuuvem mam ustawioną na Argentynę i przy próbie sfinalizowania transakcji mam "Operación cancelada. Por lo menos un producto en su carro no está a la venta en tu región." - czyli nie jest dostępy w danym regionie...

Czy ktoś kupował Life is Feudal? warto?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

http://www.nuuvem.com/item/blazblue-con ... ift-extend - Myślę, że ciekawa oferta dla fanów gatunku/serii.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 34 razy
Kontakt:

amalk3r pisze: lords of the fallen kupiony
jak to zrobiles, probuje placic polskim paypalem i nic sie nie dzieje tylko sie odswieza ale zadnego info nie ma, a jak dodaje do koszyka nic nie pisze ze gra niedostepna w regionie ?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

PiCzerki pisze:
typex pisze: Czy ktoś może z argentyńskim Paypalem jest w stanie pomóc z zakupem Seassion Passa do Far Cry 4? Bardzo prosze o wiadomość

Edit
Już nieważne, poszło tym razem bez zweryfikowanego PP argentyńskiego, dziwne bo ostatnio nie chciało.
Dla potomnych - Seassion Pass do Far Cry 4 aktywowany i działa z wersja europejska.
a na PayPalu też masz włączoną Hole? na nuuvem mam ustawioną na Argentynę i przy próbie sfinalizowania transakcji mam "Operación cancelada. Por lo menos un producto en su carro no está a la venta en tu región." - czyli nie jest dostępy w danym regionie...
Trzeba mieć założonego paypala argentyńskiego, ale nie musi być zweryfikowany (kartą, adresem zamieszkania ) i wtedy całość przez holę. Wymóg weryfikacji zależy widocznie od wydawcy bądź gry.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

maklo99 pisze:
amalk3r pisze: lords of the fallen kupiony
jak to zrobiles, probuje placic polskim paypalem i nic sie nie dzieje tylko sie odswieza ale zadnego info nie ma, a jak dodaje do koszyka nic nie pisze ze gra niedostepna w regionie ?
Kupiłem wczoraj w nocy bez zadnych dodatkowych ustawien logowanie przez fb paypall polski i poszło troche mieliło ale udało sie
gra jest bez blokady więc nie powinno byc kłopotu z kupnem moze to kwestia przeglądarki u mnie na mozilli były problemy kupowałem przez chroma
Ostatnio zmieniony 6 lut 2016, o 14:26 przez amalk3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

ale ja jak daje checkout odswieza sie i tyle i nic sie nie dzieje zadnego komunikatu nic
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

maklo99 pisze: ale ja jak daje checkout odswieza sie i tyle i nic sie nie dzieje zadnego komunikatu nic

gra jest bez blokady więc nie powinno byc kłopotu z kupnem moze to kwestia przeglądarki u mnie na mozilli były problemy kupowałem przez chroma
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

amalk3r pisze:
maklo99 pisze: ale ja jak daje checkout odswieza sie i tyle i nic sie nie dzieje zadnego komunikatu nic

ja tak mam na chrome, daje pay jest kolko wczytywania i potem sie nic nie dzieje po odswiezeniu sie strony
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

maklo99 pisze:
amalk3r pisze:

ja tak mam na chrome, daje pay jest kolko wczytywania i potem sie nic nie dzieje po odswiezeniu sie strony
Ale pokazuje sie okienko logowania paypala
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

nie, tylko cena w zlotych i tyle i jak daje plac to tylko odswieza, znaczy w sumie nie pokazuje sie okienko logowania jak nie jestem zalogowany ale to na ich stronie jak sie zaloguje to mi wskazuje konto paypala, daje kontynuuj i nic sie nie dzieje, pokazuje mi konto i pisze 23.24 zl a mam 26 na paypal, wiec powinno pojsc a nie chce
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

maklo99 pisze: nie, tylko cena w zlotych i tyle i jak daje plac to tylko odswieza, znaczy w sumie nie pokazuje sie okienko logowania jak nie jestem zalogowany ale to na ich stronie jak sie zaloguje to mi wskazuje konto paypala, daje kontynuuj i nic sie nie dzieje, pokazuje mi konto i pisze 23.24 zl a mam 26 na paypal, wiec powinno pojsc a nie chce
Powinno ja tez mialem trochę ponad 30 zaplacilem 23.22 (karty nie mam podpietej )hola byla wylaczona paypal zweryfikowany
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

Dla pewności, jeśli w steamdb - packages nie ma (SA) ani (BR), to znaczy, że kupując grę na nuuvem spokojnie dodam ją do konta Steam?

Np.
https://steamdb.info/search/?a=sub&q=broforce

Sporo taniej jednak niż na steam wyprzedaży
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Broforce kupiłem wczoraj, żadnych locków nie ma. Spokojnie możesz brać.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy

ppawcio91 pisze: Broforce kupiłem wczoraj, żadnych locków nie ma. Spokojnie możesz brać.
Dzięki. Zakupiłem i również bezproblemowo dodałem do swojego konta.
A pomyśleć, że kombinowałem czy 4-paka z kimś nie wziąć ze Steam sklepu xD
Nawet w 4-paku wychodzi drożej..
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Revan pisze: http://www.nuuvem.com/item/blazblue-con ... ift-extend - Myślę, że ciekawa oferta dla fanów gatunku/serii.
Anuluje płatność przy polskim paypalu :(
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Hej... Mam pytanie. Założyłem brazylijski pp z ich walutą i dodałem Polską kartę. Jak dojść do końca i mieć przygotowany pp na te gry, których nie da się kupić z Polskiego pp?
Awatar użytkownika
Robin Hood

Czy na nuuvem można kupić grę i przesłać komuś jako prezent na inne zarejestrowane konto na stronie?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Udało się kupić mad maxa, argentyński PP bez weryfikacji z polską kartą kredytową oczywiście hola włączona, Na Mozilli nie chciało iść, na chrome od strzała.
Awatar użytkownika
Robin Hood

Udało się kupić MGS V Ground Zeroes z brazylisjkim holą oraz z polskim PP :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

mnyszu pisze: Udało się kupić mad maxa, argentyński PP bez weryfikacji z polską kartą kredytową oczywiście hola włączona, Na Mozilli nie chciało iść, na chrome od strzała.
Ja kupiłem z polskim paypalem.
ODPOWIEDZ