Potrzebuję pomocy kogoś kto ma już założonego argentyńskiego Paypala lub zna inny sposób na zakup gier, których nie da się zakupić po prostu przez Hola i polskiego paypala.
Chodzi o zakup DLC do Crusader Kings II: Conclave Content Pack na promocji, która kończy się dzisiaj o 20:00 (piątek).
Proszę o PW jeśli ktoś może pomóc. Oczywiście mogę od razu przelać te kilkanaście złotych jakie kosztuje ten dodatek.
Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Czy ktoś może z argentyńskim Paypalem jest w stanie pomóc z zakupem Seassion Passa do Far Cry 4? Bardzo prosze o wiadomość
Edit
Już nieważne, poszło tym razem bez zweryfikowanego PP argentyńskiego, dziwne bo ostatnio nie chciało.
Dla potomnych - Seassion Pass do Far Cry 4 aktywowany i działa z wersja europejska.
Edit
Już nieważne, poszło tym razem bez zweryfikowanego PP argentyńskiego, dziwne bo ostatnio nie chciało.
Dla potomnych - Seassion Pass do Far Cry 4 aktywowany i działa z wersja europejska.
Czy ktoś kiedś kupował wasteland 2 z nuuvem i czy działało miało j.polski
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Widzieliście te ceny za assasiny i inne gry ubisoftu? Czy ja przegapiłem informację o tym?
Przez Hole i z naszego PP nie udało mi się kupić assasina żadnego... Pewnie tylko argentyński PP, ale to już nie takie super ceny.
Przez Hole i z naszego PP nie udało mi się kupić assasina żadnego... Pewnie tylko argentyński PP, ale to już nie takie super ceny.
Kupował ktoś 'Metal Gear Solid V: Ground Zeroes' ?
Aktywuje się bez problemu?
Aktywuje się bez problemu?