http://www.nuuvem.com/promo/dose-dupla- ... lver-29-01
Dwie gry od Deep Silver z listy za 15 reali. Nie wiem jak z lockami.
Nuuvem - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Taka okazja z tym deeps ilverem i nie da się kupić :/
Tak wogóle zauważyłem że coś poprawili z PayPalem. Wcześniej jak cos brałem to paypal był w popupie, taki satrego typu. A teraz jest jakby ten "nowszy"
Kod: Zaznacz cały
Operación cancelada. Por lo menos un producto en su carro no está a la venta en tu región.
- Podziękowania: 1 raz
Takie pytanie odnośnie tej oferty http://www.nuuvem.com/item/tom-clancy-s ... ld-edition
Orientuje się ktoś jak to jest z blokadami na uplay? Czy raczej tylko to blokada na za zakup i tyle?
Ogólnie oferta bardzo zacna stąd też moje pytanie.
Orientuje się ktoś jak to jest z blokadami na uplay? Czy raczej tylko to blokada na za zakup i tyle?

- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Kupiłem Siege gold przed premierą u nich i nie było problemówszurubur pisze: Takie pytanie odnośnie tej oferty http://www.nuuvem.com/item/tom-clancy-s ... ld-edition

Ale nie wiem jak z Division wydaje mi się że też nie będzie bo w opisie mają nawet język PL dostępny
- Kontakt:
R6 dzialal bez problemu i mysle ze Division takze by dzialal niestety jest lock na zakup (nowa weryfikacja paypal?). Sam chcialem sie skusic, a oferta konczy sie za 10hszurubur pisze: Takie pytanie odnośnie tej oferty http://www.nuuvem.com/item/tom-clancy-s ... ld-edition

Ostatnio zmieniony 31 sty 2016, o 13:34 przez lordkiller, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Raczej nie powinno być problemu. Sama mam dwa konta na Nuuvem i na obu płacę z tego samego PayPala. Choć co jakiś czas wprowadzają nowe ograniczenie/zabezpieczenia, a ostatni zakup w ten sposób robiłam na początku miesiąca, więc na 100% nie mogę zapewnić, że nadal to działa;).
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Wygląda na to, że grę można kupić jedynie za pomocą argentyńskiego paypala :/ Szkoda, bo cena rewelacyjna, wersja Gold w pozostałych sklepach jest prawie trzy razy droższa.lordkiller pisze:R6 dzialal bez problemu i mysle ze Division takze by dzialal niestety jest lock na zakup (nowa weryfikacja paypal?). Sam chcialem sie skusic, a oferta konczy sie za 10hszurubur pisze: Takie pytanie odnośnie tej oferty http://www.nuuvem.com/item/tom-clancy-s ... ld-edition
- Kontakt:
Jak ktos ma taka mozliwosc to niech odezwie sie w PWDesolator pisze:Wygląda na to, że grę można kupić jedynie za pomocą argentyńskiego paypala :/ Szkoda, bo cena rewelacyjna, wersja Gold w pozostałych sklepach jest prawie trzy razy droższa.lordkiller pisze:R6 dzialal bez problemu i mysle ze Division takze by dzialal niestety jest lock na zakup (nowa weryfikacja paypal?). Sam chcialem sie skusic, a oferta konczy sie za 10hszurubur pisze: Takie pytanie odnośnie tej oferty http://www.nuuvem.com/item/tom-clancy-s ... ld-edition
- Kontakt:
Polski- tak, udało mi się kupić Deep Dungeons of Doom na próbę przez argentyński ale gdy teraz próbuję przesłać 35$ z polskiego na argentyński pojawia się jakiś error w stylu transakcja nie może być w tej chwili zrealizowana.
Zaczekam godzinę i spróbuję jeszcze raz.

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Jeżeli nie zweryfikujesz argentyńskiego paypala z kartą, to nie uda CI się kupić gry na nuuvem. Nie wystarczy tylko założyć argentynskiego paypala, potrzeba go zweryfikować. W sensie gry z lockiem na zakup. Kasę z polskiego przesyłaj jakbyś płacił za towar, prowizję zapłacisz konta argentyńskiego. Nie potrzebnie też wysyłasz z dolarach, strata kasy na przewalutowanie nie potrzebnie.
- Kontakt:
Hmm czyli jeszcze bardziej trzeba kombinować... Przy DDoD (które też ma blokadę na zakup więc transakcja przez Hole) wystarczyło przelać środki z PL PP na AR PP i zapłacić (brak przypisanej karty/konta bankowego do AR PP). Pozwól, że opiszę w pktach jak zrozumiałem Twój opis i powiedz mi czy wszystko się zgadza:
1. Z PL PP przelewam sobie te ~35$ (albo 130 R$ jeśli można przelewać w tej walucie) na AR PP
2. Usuwam kartę z PL PP (Bo nie można mieć przypisanej jednej karty do 2 różnych kont PP)
3. Dodaję kartę do AR PP i weryfikuję
4. Dodaję grę do koszyka na Nuuvem przez Hole i płacę przez AR PP
1. Z PL PP przelewam sobie te ~35$ (albo 130 R$ jeśli można przelewać w tej walucie) na AR PP
2. Usuwam kartę z PL PP (Bo nie można mieć przypisanej jednej karty do 2 różnych kont PP)
3. Dodaję kartę do AR PP i weryfikuję
4. Dodaję grę do koszyka na Nuuvem przez Hole i płacę przez AR PP
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 49 razy
- Kontakt:
Kiedyś jak patrzyłem to na PP argent. nie można było wybrać reali jako głównej waluty, ja mam normalnie złotówki. Polska kartę z polskiego banku nie przypiszesz do arg. PP. Ja do weryfikacji założyłem kartę wirtualna i ją przypisałem. Kartą z entropay. Czy gra The Division nie można zakupić normalnie przez hole i Polski PP?
- Kontakt:
Kupic z Hola sie nie da, wywala na Paypal, ktory ma teraz inna weryfikacjemariohyper pisze: Kiedyś jak patrzyłem to na PP argent. nie można było wybrać reali jako głównej waluty, ja mam normalnie złotówki. Polska kartę z polskiego banku nie przypiszesz do arg. PP. Ja do weryfikacji założyłem kartę wirtualna i ją przypisałem. Kartą z entropay. Czy gra The Division nie można zakupić normalnie przez hole i Polski PP?