Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Dzięki, ale aktywowało mi się Nosgoth - Veteran Pack.
EDIT: Jednak nie, było co miało być, złapałem się na ten błąd steama.
Tak było

Ostatnio zmieniony 30 sty 2016, o 16:56 przez HissaH, łącznie zmieniany 2 razy.
Dziękuję bardzo, miałem na G2A kupić za 5 zł, a tutaj taki miły prezencik

OK, to teraz ja, ale nie powiem co to za gra( albo dobra, powiem, Absconding Zatwor) To nie będzie po prostu podany klucz, więc bardzo proszę o pochwalenie się, komu udało się wygrać.
Uwaga, zaczynamy quiz:
?V?QH-FN!#C-AR@FN
? - pewna cyfra
! - jakaś cyfra
@ - cyfra dwa razy większa od jakiejś cyfry
# - cyfra o 6 mniejsza od pewnej cyfry
podpowiedź: najmniejszą cyfrą jest 0.
Pozdrawiam i proszę napisać kto wygrał, tylko wtedy udostępnię kolejny klucz w przyszłości.
Powodzenia!
Uwaga, zaczynamy quiz:
?V?QH-FN!#C-AR@FN
? - pewna cyfra
! - jakaś cyfra
Pozdrawiam i proszę napisać kto wygrał, tylko wtedy udostępnię kolejny klucz w przyszłości.
Powodzenia!
Ale powiedziałem, że dam następny, no trudno się mówi.
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowania: 25 razy
Po kilku nieudanych próbach steam blokuje wpisywanie kodów ... Życzę powodzeniaGameHunter pisze: OK, to teraz ja, ale nie powiem co to za gra( albo dobra, powiem, Absconding Zatwor) To nie będzie po prostu podany klucz, więc bardzo proszę o pochwalenie się, komu udało się wygrać.
Uwaga, zaczynamy quiz:
?V?QH-FN!#C-AR@FN
? - pewna cyfra
! - jakaś cyfra
Powodzenia!

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Dzięki. Nagroda to Absconding ZatworGameHunter pisze: OK, to teraz ja, ale nie powiem co to za gra( albo dobra, powiem, Absconding Zatwor) To nie będzie po prostu podany klucz, więc bardzo proszę o pochwalenie się, komu udało się wygrać.
Uwaga, zaczynamy quiz:
?V?QH-FN!#C-AR@FN
? - pewna cyfra
! - jakaś cyfra
Powodzenia!
XMNEV-3F638-LPBZ2 paradise island albo woodle tree adventures kod z tej promocji https://www.facebook.com/LotsONetwork/a ... 212574234/
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Dziękujękirkus132 pisze: XMNEV-3F638-LPBZ2 paradise island albo woodle tree adventures kod z tej promocji https://www.facebook.com/LotsONetwork/a ... 212574234/

TN8CT-C942A-D4CAL
Veteran Pack do Nosgotha, okazało się, że miałem z poprzedniej akcji
Veteran Pack do Nosgotha, okazało się, że miałem z poprzedniej akcji