Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Merchants of Kaidan:
x-blades 7E64M-ZVMK7-GJDY*
*-Y
*-Y
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
Merchants of Kaidan
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Zaczynam czyścić swojego maila, więc dlaczego nie zrobić czegoś dla społeczności, której zaczynam sporo zawdzięczać. Pewnie znajdę w nim sporo kluczy, które już posiadam. Nie oszukujmy się, kluczyki będą głównie do darmówek
Zatem każdego dnia postaram się wrzucić jeden, jeśli będę tylko online
Kluczyk nr 1
BlackShadows
Ps. Jeśli bardzo chcesz mi podziękować, a nie lubisz czuć się jak pijawka to zawsze możesz mi przesłać 1 kartę, której nie posiadam. Pamiętaj karma do nas wraca

Kluczyk nr 1
BlackShadows
Ps. Jeśli bardzo chcesz mi podziękować, a nie lubisz czuć się jak pijawka to zawsze możesz mi przesłać 1 kartę, której nie posiadam. Pamiętaj karma do nas wraca

Into the Void:
ABVTY-E8AHD-NLF28

ABVTY-E8AHD-NLF28
Nie ma problemu. Fajnie, że nie zgarnął jakiś "ninja-gość"

Ostatnio zmieniony 19 sty 2016, o 16:15 przez Fj00b, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Numba Deluxe: TCKPX-AL7C2-0K7V#
Za kratkę trzeba wstawić jedną z liter (dużą).
Mam również 2 kody do Mafii 2 pierwszy wstawiam tutaj, drugi trafi do osoby, która jako pierwsza do mnie się po niego zgłosi.
Mafia 2: 6PK7G-6TXPB-6ETZ# (też literka)
Przepraszam za krateczki ale wydaje mi się, że tu jakieś boty to wszystko wyłapują. Przy jednej literce kombinacji wiele nie ma.
Jakby ktoś chciał się odwdzięczyć to z wielką przyjemnością i wdzięcznością przyjmę jakiś kodzik do Armored Warfare.
Nie zapomnijcie wpisać tutaj po wykorzystaniu kodu, by inni się nie siłowali.
EDIT: Drugi kod mafii został oddany. Wybaczcie, że nie wszystkim odpisałem na PW. ale za dużo mi tych wiadomości przychodzi.
Mam również 2 kody do Mafii 2 pierwszy wstawiam tutaj, drugi trafi do osoby, która jako pierwsza do mnie się po niego zgłosi.
Przepraszam za krateczki ale wydaje mi się, że tu jakieś boty to wszystko wyłapują. Przy jednej literce kombinacji wiele nie ma.
Jakby ktoś chciał się odwdzięczyć to z wielką przyjemnością i wdzięcznością przyjmę jakiś kodzik do Armored Warfare.
EDIT: Drugi kod mafii został oddany. Wybaczcie, że nie wszystkim odpisałem na PW. ale za dużo mi tych wiadomości przychodzi.
Ostatnio zmieniony 19 sty 2016, o 17:50 przez kikuj123, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Dzięki za kod do Mafii (ten przez pw)kikuj123 pisze: Numba Deluxe: TCKPX-AL7C2-0K7V#

Ghost Recon Phantoms Starter Pack
E3ST30SM1Z2XY7M7
Code Redemption Instructions
Launch Ghost Recon Phantoms
Select the store tab from the lobby at the top-left of your user interface.
Once you've entered the store, click on the "Redeem Coupon" button located at the bottom right of the store.
Enter your 16-digit coupon code and click "Redeem Now"
If you have entered the coupon code successfully, you will receive a confirmation window with information on the item you have received.
Restrictions
Requires Uplay account.
Code has no set expiration date.
Liczę, że komuś się przyda
E3ST30SM1Z2XY7M7
Code Redemption Instructions
Launch Ghost Recon Phantoms
Select the store tab from the lobby at the top-left of your user interface.
Once you've entered the store, click on the "Redeem Coupon" button located at the bottom right of the store.
Enter your 16-digit coupon code and click "Redeem Now"
If you have entered the coupon code successfully, you will receive a confirmation window with information on the item you have received.
Restrictions
Requires Uplay account.
Code has no set expiration date.
Liczę, że komuś się przyda

BattleSouls Alpha Key
385R8-LVGKD-WYT7V
385R8-LVGKD-WYT7V