aktualizacja
Grafika:
zaktualizowano wygląd dłoni i rękawiczek (nową wersję zobaczyć można tutaj)
Killer Replay:
naprawiono błąd, który sprawiał, że klient mógł utknąć w powtórce fraga z czarnym ekranem
naprawiono błąd, który sprawiał, że w powtórce broń ofiary była niewidoczna
kroki wszystkich graczy w powtórce są teraz poprawnie odtwarzane jako kroki osób trzecich
od teraz komunikacja głosowa nie jest wyciszana przed i po powtórce fraga
Dźwięk:
zredukowano głośność strzałów z dystansu dla USP-S
usunięto wysokie częstotliwości z dźwięku w Killer Replay
dostosowano krzywą spadku odgłosów rykoszetów i dźwięków uderzeniowych
niewielkie zmiany w mixie
Matchmaking:
dodano oficjalne serwery gry w Indiach
Linux:
zaktualizowano do nowszej wersji libSDL
poprawiono wydajność gry w czasie końca meczu i wyświetlania ostatecznej tablicy wyników
ustawienie dźwięków rozróżnia teraz opcje słuchawek i dwóch głośników
MISC:
dodano wsparcie w grze dla transmisji z Minorów
[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Witam,
z uwagi na ostre spadanie rank, granie mm przysparza więcej nerwów niż rozrywki. Jeżeli ktoś jest chętny do gry proszę o dodanie mnie do znajomych - wosho_pl . Czasu nie mam dużo (praca + sprawy rodzinne), gram głównie na weekendach ale nadrabiam zaangażowaniem. Moja ranga to gold 1. Wcześniej miałem 1 kałacha do którego zamierzam wrócić. Przesyłając mi zaproszenie dodania do znajomych napiszcie, że jesteście z ŁG.
Pozdrawiam.
z uwagi na ostre spadanie rank, granie mm przysparza więcej nerwów niż rozrywki. Jeżeli ktoś jest chętny do gry proszę o dodanie mnie do znajomych - wosho_pl . Czasu nie mam dużo (praca + sprawy rodzinne), gram głównie na weekendach ale nadrabiam zaangażowaniem. Moja ranga to gold 1. Wcześniej miałem 1 kałacha do którego zamierzam wrócić. Przesyłając mi zaproszenie dodania do znajomych napiszcie, że jesteście z ŁG.
Pozdrawiam.
Ma ktoś jakiś pomysł jaki dać nametag na nóż ? 

- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Pewnie tak samo jak na broń palną
Kupuje się tabliczkę i wprowadza nazwę... bo jak inaczej?
Nawet nie wiem czy grać MM.. bo mój Silverek padnie
A w ogóle to kiedy spadły rangi? Jakoś miesiąc temu? Nie wiem czy już grałem MM po spadkach.. Mój skill i tak jest kiepski.

Nawet nie wiem czy grać MM.. bo mój Silverek padnie

No właśnie chodzi mi o to jaką nazwę wprowadzić może ktoś rzuci tu jakieś ciekawe 

Zastanawiam się czy sprzedawać teraz te naklejki? W sumie patrząc na cenę z 2014 roku to osiągały nieraz astronomiczne kwoty. Jak się przedstawia obecnie sytuacja Titan, organizacja została całkowicie rozwiązana? Jeżeli tak to w perspektywie długoterminowej te naklejki mogą tylko wzrosnąć.
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Wcale bym się na to nie napalał. Za parę dni cena poleci w dół podobnie jak to było z Kinguinami (też myślałem, że cena wzrośnie, a spadła do ceny przed rozwiązaniem organizacji :]). Jakbym miał te naklejki to bym je od razu sprzedawał. Zresztą wykresy na Steamie dobrze to obrazują. Wczoraj osiągnęły szczytową wartość, a za nią już się rysuje linia w dół i to z dość sporym spadkiem. To co jest na rynku to nie jest to ile ludzie mają tego w eq. Wystarczy, że ktoś ma tego 700 sztuk z jednego majora i wystawi za niżej to zrobi się drabinka ludzi przed jego ofertą, którzy wystawią jeszcze niżej, żeby jeszcze sprzedać za dobrą cenę aż do momentu spadku ceny (nie mówię, że do tej sprzed rozwiązania, ale spadek na pewno jeszcze będzie spory).
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
http://steamcommunity.com/market/listin ... oca%202015
Ta ekipa też sie rozpadła ? Ceny w nocy doszły do 2,02, ale teraz już spadły do 1,4
Ta ekipa też sie rozpadła ? Ceny w nocy doszły do 2,02, ale teraz już spadły do 1,4
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
No nie sprzedawaj ja też kiedyś na wariata sprzedawałem po takich cenach a po roku okazało się że jedna kosztuje 30 euro tak samo ze skrzynkami które szły za centy a teraz są po 8-10 spokojnie trzymaj i obserwuj co się dzieje na rynku tym bardziej że tej drużyny już nie ma
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
W nocy udostępniona została kolejna aktualizacja Counter-Strike: Global Offensive. Niestety, wbrew oczekiwaniom graczy, Valve wciąż nie zdecydowało się na start kolejnej, bardzo długo wyczekiwanej Operacji. Nie jest to również ogromny patch mający wyeliminować mnóstwo pojawiających się od dłuższego czasu bugów. Najnowsza aktualizacja zajmuje około 25 MB.
Przerwa świąteczna:
usunięto elementy związane z przerwą świąteczną
MISC:
dodano komendę cl_crosshair_sniper_width pozwalającą na zwiększenie grubości celownika w broniach snajperskich
naprawiono błąd, który sprawiał, że niektóre dźwięki z powtórki fraga zapętlały się i nie zatrzymywały
dźwięki podkładania i rozbrajania bomby są wykluczone z Low-Light playback
gracze nie mogą już wyrzucać botów z serwera
naprawiono błąd związany z granatem wybuchowym i wyrzucaniem gracza za samobójstwo
LINUX:
naprawiono błąd związany z obsługą myszy
ART:
naprawiono błąd, który sprawiał, że tekstury ramion i rękawów nie renderowały się w warsztacie
naprawiono niewielkie błędy związane z cieniami, które występowały w podglądzie
zoptymalizowano rozmiar tekstury ramienia gracza CT w podglądzie
Przerwa świąteczna:
usunięto elementy związane z przerwą świąteczną
MISC:
dodano komendę cl_crosshair_sniper_width pozwalającą na zwiększenie grubości celownika w broniach snajperskich
naprawiono błąd, który sprawiał, że niektóre dźwięki z powtórki fraga zapętlały się i nie zatrzymywały
dźwięki podkładania i rozbrajania bomby są wykluczone z Low-Light playback
gracze nie mogą już wyrzucać botów z serwera
naprawiono błąd związany z granatem wybuchowym i wyrzucaniem gracza za samobójstwo
LINUX:
naprawiono błąd związany z obsługą myszy
ART:
naprawiono błąd, który sprawiał, że tekstury ramion i rękawów nie renderowały się w warsztacie
naprawiono niewielkie błędy związane z cieniami, które występowały w podglądzie
zoptymalizowano rozmiar tekstury ramienia gracza CT w podglądzie