Microids beta cards collection

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Soul Reaver pisze: a właśnie, udało się komuś zebrac komplet kart? z któregokolwiek zestawu? czy w każdym brakuje po 1 karcie? ;)
Mnie się udało 3 zestawy pełne zebrać:)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

punktów miałem coś koło 3k, wpadło mi Egypt The Prophecy, 2x Robin Hood, Post Mortem, Ragnarok, jakaś tapeta, mp3 i parę kart.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

Na jakiej zasadzie dostajecie te klucze? Zamiast kart można wylosowac jakiś klucz? Chyba mam pecha bo z 2000 punktów, dostałem same karty :v
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Tak, za 100 punktów można wylosować klucz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Nawet jestem zadowolony z akcji. Wygrałem: Robin Hood, Experience 112, Gods vs Humans (2x), Nostragamus i Egypt The Prophecy. Ponadto kod do RAGNARÖK i jakieś mp3. Fajnie biorąc pod uwagę, że zaczynałem tylko z Hegemonią, jej dodatkiem i Syberią na koncie. Pozwoliły mi one zgarnąć Egypt, a punkty za niego kolejne dwa tytuły i nowe punkty, co dało następne nagrody. Dobrze, że dzisiaj miałem chęci by się tym zainteresować, nie to co wczoraj.
Dzięki za info Maikeru, łap plusa + :E
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Kurde macie szczęście. Robin, Crazy Cars oraz Post Morten oraz darkstone artwork na 7700 punktów.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Pamiętajcie, że za like i tweeta z poziomu ich strony można dostać po 100 punktów (choć mi dało 200 za like i 0 za tweeta). To w końcu dwa dodatkowe losy.
rbj
Awatar użytkownika
rbj
Predator
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Ciekawa inicjatywa. Kilka gier, których nie miałem, udało się zgarnąć :)
Imperius ASK pisze: Pamiętajcie, że za like i tweeta z poziomu ich strony można dostać po 100 punktów (choć mi dało 200 za like i 0 za tweeta). To w końcu dwa dodatkowe losy.
Identycznie było u mnie ;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 200 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Kurde dodałem 5 gier co dawaliście za darmo i wyskoczył komunikat 1500 punktów, a na koncie 3000. Njalepsze, że za te punkty mam więcej niż za wcześniejsze 7700, ciekawe.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Macie szczęście, mi z 5K wylosowało z gier tylko Ragnarok Online 7 Day, Amerzone i 2x Gods vs Humans. Czy ktoś chce się wymienić? Szukam Iron storm, Robina, Experience lub Moto.
rbj
Awatar użytkownika
rbj
Predator
Podziękował: 18 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Koshara pisze: Macie szczęście, mi z 5K wylosowało z gier tylko Ragnarok Online 7 Day, Amerzone i 2x Gods vs Humans. Czy ktoś chce się wymienić? Szukam Iron storm, Robina, Experience lub Moto.
Dodam Cię na Steam :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Jeśli ktoś trafił Moto, a wolałby coś innego, to łapcie mnie na priv, bo trochę dubli mi się trafiło.
mru
Awatar użytkownika
mru
Robin Hood
Podziękował: 79 razy
Kontakt:

Imperius ASK pisze: Pamiętajcie, że za like i tweeta z poziomu ich strony można dostać po 100 punktów (choć mi dało 200 za like i 0 za tweeta). To w końcu dwa dodatkowe losy.
Chodzi o te linki społecznościowe u góry po lewej stronie? Jeśli tak to nic się nie dzieje...
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Dajcie znać jak komuś wpadną wszystkie karty do Agatha Christie - The ABC Murders, bo mam wrażenie, że na razie nie ma na to szans (same duble i jednej karty brakuje) więc zrobiłem sobie przerwę.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Ja kliknąłem te po prawej i dostałem. Nie zapomnij wylogować się i zalogować ponownie.
By wygrać ABC to będziesz musiał losować karty ze 3 miesiące w FAQ jest napisane ile mają sztuk którego kompletu. Równie dobrze możesz grać w lotka.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

mru pisze:
Chodzi o te linki społecznościowe u góry po lewej stronie? Jeśli tak to nic się nie dzieje...
PiccoloPL pisze: Ja kliknąłem te po prawej i dostałem. Nie zapomnij wylogować się i zalogować ponownie.
Tak, te po prawej, nad oknem WIN GIFTS! W moim przypadku nie było potrzeby ponownie się logować.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Kontakt:

Zarejestrowałem się tam, przyszedł mail i teraz nie mogę się zalogować po cały czas pisze: "Mauvais Login ou Mot de passe" a logowanie przez Steam nie działa :/
Miał tak ktoś?
mru
Awatar użytkownika
mru
Robin Hood
Podziękował: 79 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze: Ja kliknąłem te po prawej i dostałem. Nie zapomnij wylogować się i zalogować ponownie.
I tak zrobiłem i to kilka razy, dopiero jak już "zrezygnowany" dałem sobie spokój to wtedy się pojawiło się 1200pkt (wraz z bonusem za 2 nowe gry), więc chyba wpadło ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Z waszych wypowiedzi wynika że miałem sporo farta w swoich losowaniach - wygrałem Robin Hood, Crazy Cars - Hit the Road, Iron Storm, Experience 112, The Bluecoats: North vs South, Pirates vs Corsairs: Davy Jones's Gold , Nostradamus: The Last Prophecy plus Haegemonia: Legions of Iron i The Egyptian Prophecy: The Fate of Ramses, które mam dzięki tej sztuczce z Family sharingiem. Jeżeli ktoś polował na Robin Hooda czy RAGNARÖK to niech da znać na priva - mam po jednym zbędnym kluczu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Kontakt:

SKODR pisze: Zarejestrowałem się tam, przyszedł mail i teraz nie mogę się zalogować po cały czas pisze: "Mauvais Login ou Mot de passe" a logowanie przez Steam nie działa :/
Miał tak ktoś?
Bo strona pada z tego co widziałem.
mammoth665 pisze: Z waszych wypowiedzi wynika że miałem sporo farta w swoich losowaniach - wygrałem Robin Hood, Crazy Cars - Hit the Road, Iron Storm, Experience 112, The Bluecoats: North vs South, Pirates vs Corsairs: Davy Jones's Gold , Nostradamus: The Last Prophecy plus Haegemonia: Legions of Iron i The Egyptian Prophecy: The Fate of Ramses, które mam dzięki tej sztuczce z Family sharingiem. Jeżeli ktoś polował na Robin Hooda czy RAGNARÖK to niech da znać na priva - mam po jednym zbędnym kluczu.
Po aktywowaniu wygranych myślę że miałem z 21 tys pkt na losowania. Ominęła mnie tylko 1 gra z tych darmowych, masa dubli a do tego pakiet still lifel za uzbieranie kart. Żadnych zabaw z family shering itp nie robiłem i z tego co zauważyłem to średnia łowców którzy brali bundle z ich grami to około 18 tys na start.
Ostatnio zmieniony 15 sty 2016, o 11:59 przez PiccoloPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany