-Dysk SSD Samsung 850 EVO 250GB
-Pamięci Ballistix Tactical 8GB
Spoiler:pokaż
O kurcze, to musiałeś niezły sejf z kartami opróżnić na kontroleraStary pisze: Koszulka z Avansu, w sumie jakość słaba szczególnie w porównaniu do koszulki z wersji kolekcjonerskiej.Steam Controler za piniondze z kart z ostatnich lat które w końcu sprzedałem przy ostatniej wyprzedażySpoiler:pokaż
Pierwsze wrażenia, to trochę sztywne wszystkie przyciski jakby to był pad do pegasusa, ale w trakcie grania trochę mniej to przeszkadza. Póki co grałem tylko w kijek prawdy, ale najbardziej ciekaw jest wyścigów.Ostatnio w Saturnie znalazłem w koszach wyprzedażowych i kupiłem bo cena wychodziła dobra względem normalnej ceny. Możliwości i jakość względem ceny innych modeli bardzo duże i kształt bardzo mi przypasował.Spoiler:pokaż
Ciekawe co każdy pomyślał czytając ten opis
Spoiler:pokaż
Super, szkoda jedynie ze pamięć CL14ziolkowskim pisze: To ja też się pochwalę, że wracam do żywych i grania:
i5-6600k
Msi z1-170 tomahawk
Gigabyte 970 g1 gaming
Crucial mx 200 250gb
Seagate barracuda 1tb
Corsair 2x4gb 2400 cl14
Macho rev b
Thermaltake 530w 80plus
Wszystko siedzi w spc gladius m35
Z LG 23" na IPSie...
Sorry. Musiałem radość uzewnętrznić
Ja chciałem kupić wersję 2016 za 130 euro, ale nie zdążyłem ;pdjluke pisze: A ja sobie sprawiłem na wczorajszej wyprzedaży u Razera nową klawiaturkę - BlackWidow Ultimate 2014 (inne powychodziły niestety). Za jedyne 80€! Taka promocja była!
Także niebawem będę miał na sprzedaż swoją...starą Ultimate 2013 niebieskąchyba że mi się nowa nie spodoba i postanowię się odkuć...zobaczymy
![]()
http://www.razerzone.com/eu-en/store/ra ... imate-2014