Microids beta cards collection
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
2x Post Mortem
3x Nostradamus: The Last Prophecy
2x Syberia 2 MP3
1x Syberia MP3
1x Gods vs Humans
1x eXperience 112
1x Subject 13 Wallpaper
2x ABC Murders Wallpaper
1x Robin Hood: The Legend of Sherwood
1x Ragnarok Online (7 dni subskrypcji)
1x The Egyptian Prophecy: The Fate of Ramses
1x Yesterday Origins Wallpaper
Za karty zdobyłem MOTO RACER COLLECTION.
Edit:
1x Syberia 3 Wallpaper
2x Amerzone
1x Subject 13 MP3
3x Nostradamus: The Last Prophecy
2x Syberia 2 MP3
1x Syberia MP3
1x Gods vs Humans
1x eXperience 112
1x Subject 13 Wallpaper
2x ABC Murders Wallpaper
1x Robin Hood: The Legend of Sherwood
1x Ragnarok Online (7 dni subskrypcji)
1x The Egyptian Prophecy: The Fate of Ramses
1x Yesterday Origins Wallpaper
Za karty zdobyłem MOTO RACER COLLECTION.
Edit:
1x Syberia 3 Wallpaper
2x Amerzone
1x Subject 13 MP3
Ostatnio zmieniony 14 sty 2016, o 22:23 przez Hemiq, łącznie zmieniany 3 razy.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Oto jak to zrobiłem :
Odpaliłem swoje główne konto ---> włączyłem udostępnianie gier ---> Zalogowałem się na alt-koncie ----> pojawiły się gry jako udostępnione ---> włączyłem stronę ----> założyłem nowe konto ----> Podpiąłem do niego alt-konto ----> wszedłem w "My library" ----> pojawił się komunikat o punktach jakie otrzymałem.
@edit mój błąd bo nie dodałem w pierwszym poście, ze trzeba na tej stronie założyć nowe konto i podpiąć do niego alt-konto ze steama na którym jest współdzielenie biblioteki. Teraz sprawdźcie czy działa

Jak trzeba to mogę wrzucić screeny z maila i proszę mnie od ściemniaczy nie wyzywać.

Ostatnio zmieniony 14 sty 2016, o 22:12 przez Bielo7, łącznie zmieniany 2 razy.
ehh zaraz się zacznie zakładanie setek kont
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
Faktycznie działa, ale :Bielo7 pisze: Oto jak to zrobiłem :
Odpaliłem swoje główne konto ---> włączyłem udostępnianie gier ---> Zalogowałem się na alt-koncie ----> pojawiły się gry jako udostępnione ---> włączyłem stronę ----> założyłem nowe konto ----> Podpiąłem do niego alt-konto ----> wszedłem w "My library" ----> pojawił się komunikat o punktach jakie otrzymałem.
@edit mój błąd bo nie dodałem w pierwszym poście, ze trzeba na tej stronie założyć nowe konto i podpiąć do niego alt-konto ze steama na którym jest współdzielenie biblioteki. Teraz sprawdźcie czy działa
Jak trzeba to mogę wrzucić screeny z maila i proszę mnie od ściemniaczy nie wyzywać.
trzeba mieć odpalonego steama na koncie alternatywnym NA KOMPUTERZE, NA KTÓRY JEST AUTORYZOWANY DO UDOSTĘPNIANIA, a nie tylko zalogowanym przez www na koncie steam, na którym jest udostępniona inna biblioteka.
Wcześniej logowałem się tylko na www, na koncie które miało udostępnioną moją kolekcję i nic.
Dopiero jak zalogowałem się na koncie syna na laptopie, gdzie ma dostępną całą bibliotekę, następnie odpaliłem na nim microids, to wtedy dostałem punkty na tym koncie.
Trochę dubli wpadło, ale szału nie ma. Z kart skompletowałem tylko Darkstone co przy ~ 16500 pkt nie wygląda zbyt imponująco . Liczyłem na Subject 13, że się uda scraftować, ale niestety.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Tu są liczby iloma sztukami dysponują http://www.microids.com/EN/mcc_regles . Jakbyś miał to wygrać to od razu leć po kupon i lotto puszczaj.
Bardziej mi chodzi o to, że jak mam po 10 egzemplarzy 3 z 4 kart do craftu a tej ostatniej nie udało się zdobyć w ogóle to trochę zabawne te algorytmy.
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 26 razy
- Kontakt:
mi wypadł Iron Storm ... nie jestem pewien czy mam 
dostałem punktów na niespełna 200 kart ... oby się dozbierało ABC Murders (czytałem książkę)
grałem kiedyś w And Then There Were None, przyjemnie było pograć w grę opartą na książce Christie, którą się czytało, tym bardziej, że zmienili nieco fabułę (znając kompletnie zakończenie, było by to trochu bez sensu, z drugiej strony ... zakończenie książki było wyśmienite ale jest nie do powtórzenia w grze
)

dostałem punktów na niespełna 200 kart ... oby się dozbierało ABC Murders (czytałem książkę)
grałem kiedyś w And Then There Were None, przyjemnie było pograć w grę opartą na książce Christie, którą się czytało, tym bardziej, że zmienili nieco fabułę (znając kompletnie zakończenie, było by to trochu bez sensu, z drugiej strony ... zakończenie książki było wyśmienite ale jest nie do powtórzenia w grze

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Wygrałem: 2x Crazy Cars, 1xIron Storm, 1xExperience 112,1xRobin, 1 xSyberia MP3, 2 x Ragnarok Online 7 Day Subscription, wallpaper ABC Murder i Yesterday Origins. Miałem 5200 punktów. Żadnego seta nie uzbierałem. Z Iron Storm i Experience 112 jestem bardzo zadowolony.
Ostatnio zmieniony 15 sty 2016, o 08:54 przez tigritron, łącznie zmieniany 1 raz.