Rocksmith Real Tune Cable

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Szukam i szukam ale coś słabo mi wychodzi to szukanie, bo nigdzie nie mogę znaleźć na stanie wyżej wymieniony kabel. Jest może ktoś kto kupił grę na początku Holiday Sale (tak jak ja) i znalazł już kabelek? Nawet oficjalna strona Ubisoft zachowuje się jakoś dziwnie i nie potrafię dodać kabel do koszyka. Mógłby ktoś pomóc? Gitara kurzy się od kiedy wyjechałem na studia :dziadek: i chciałbym odnowić znajomość ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

Już Ci mówię... Kabelek dostaniesz... Ale jedynie jeśli sprowadzisz go sobie zza granicy ;) Taki sam problem miałem jakieś 2 lata temu kupując rocksmitha na gmg. Okazało się, że UBISOFT nie prowadzi sprzedaży na Polskę ww. kabla. W Polsce możesz kupić jedynie grę z kablem, lub grę z kablem i gitarą. Jeśli masz nowszego rocksmitha, polecam dokupić sobie starszego z kablem chociażby ze względu na inne utwory w grze :) * (no i z tego co pamiętam była tam ciekawa opcja załadowania innych utworów którą pokazał mi jeden z tutejszych forumowiczy). Bez kabla nie pograsz. I pamiętaj też, że gitara musi stroić ładnie, więc jeśli Twoja się kurzy już jakiś czas to czeka Cię inwestycja w nowe struny.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Ja kiedyś kupiłem grę z kabelkiem za około 100zl w media markt, najlepiej kupić z grą bo też kiedyś szukałem samego kabla.
ODPOWIEDZ