Witam,
Pytanie dla korzystających z csgodouble.com, działa wam dzisiaj ta strona? Gram na niej od tygodnia z dobrym skutkiem ale dzisiaj od rana nie moge sie połączyć. Często ta strona tak ma?
[CS:GO] Tematyczny Hyde Park
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Szukam ludzi do gry. Mam dosyć grania z randomami. Mogę wykupić server TS/Ventrilo.
O mnie:
-Gram od wersji 1.3 (Gdy 1.6 był w okresie największej popularności grałem w klanach top10-15 Polski)
-Moja ranga to MGE (spadłem z DMG przez mecze z Ruskimi i brak komunikacji)
-Znajomość map i możliwość dowodzenia podczas gry
-przegrane 144 godziny (grałem raz na jakiś czas, teraz chcę częściej)
Czego oczekuję:
-Ludzi o podobnej randze, bądź wyższej, którzy mieli styczność z poprzednimi wersjami gry i potrafią grać...
-Wiek powyżej 20 lat i opanowanych, oraz kulturalnych
-Nie szukam krzykaczy i ludzi przeżywających grę jakby miałby nastąpić koniec świata
-Podstawowe umiejętności wbiegania na BS'a (np. rzucanie flasha bez zatrzymywania się)
-Miło byłoby utworzyć dosyć stały mix team z rotacją graczy...
Tylko ogarnięte osoby i dojrzale emocjonalnie!
O mnie:
-Gram od wersji 1.3 (Gdy 1.6 był w okresie największej popularności grałem w klanach top10-15 Polski)
-Moja ranga to MGE (spadłem z DMG przez mecze z Ruskimi i brak komunikacji)
-Znajomość map i możliwość dowodzenia podczas gry
-przegrane 144 godziny (grałem raz na jakiś czas, teraz chcę częściej)
Czego oczekuję:
-Ludzi o podobnej randze, bądź wyższej, którzy mieli styczność z poprzednimi wersjami gry i potrafią grać...
-Wiek powyżej 20 lat i opanowanych, oraz kulturalnych
-Nie szukam krzykaczy i ludzi przeżywających grę jakby miałby nastąpić koniec świata

-Podstawowe umiejętności wbiegania na BS'a (np. rzucanie flasha bez zatrzymywania się)
-Miło byłoby utworzyć dosyć stały mix team z rotacją graczy...
Tylko ogarnięte osoby i dojrzale emocjonalnie!
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
pewnie chodzi Ci o skrzynie łowcy. A więc jak byś zauważył coraz mniej ich na rynku ponieważ nie są już w regularnym dropie tylko w pomniejszonym. Będzie ich już tylko mniej i cena będzie rosnąć - zasada popytu i podaży. Pamiętaj, że w tej skrzyni jest możliwość znalezienia noża łowcy.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Moze ktos mi powiedziec co sie dzieje z naklejkami ibuypower z kolonii? http://steamcommunity.com/market/listin ... gne%202014 ??? 
Chyba po roku czekania w koncu zwroci sie zakup kapsuł

Chyba po roku czekania w koncu zwroci sie zakup kapsuł

- Kontakt:
U mnie 3 od roku czekają na lepsze czasy
z katowic jeszcze sympatyczniejsze ceny http://steamcommunity.com/market/listin ... ice%202014

- Kontakt:
Jakby ktoś miał ochotę obczaić to tutaj są wszystkie naklejki z ibuypower na rynku steam: http://steamcommunity.com/market/search?q=ibuypower
Moje też na razie też zostawiam
Moje też na razie też zostawiam